Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Havde forventet at de ville kunne blive på under en løbetur. Det sad faktisk fint de første 1,5-2 km., men løsnede sig nærmest sekundet jeg begyndte at svede. Derfor ikke særlig velegnet til sport, hv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hjælper utrolig godt under træning og løbeture. Hertil hjælper den mod snorken. Meget tilfreds! Jeg er virkelig imponeret over den service, jeg har modtaget fra Nosefix.dk. Fra start til slut har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har efterhånden prøvet flere brands af nosestrips. De kommer alle med det samme problem. HVER gang stripsene bliver bare lidt fugtige af sved eller regn falder de meget nemt af, hvilket gør... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di apparecchiature mediche
  2. Centro benessere
  3. Negozio di attrezzature sportive

Scritti dall'azienda

NoseFix sikrer dig, en forbedret vejrtrækning og en bedre nattesøvn. Vores næsestrips er designet til at hjælpe dig, med at sove bedre og træne mere effektivt, ved at åbne dine luftveje og reducere snorken. Perfekt til løbere, fitnessentusiaster og alle, der værdsætter sundhed og velvære.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Næsestrips der kan hvad de skal!

Kæmpe anbefaling herfra. Ingen problemer med at næsestripsne falder af trods sved. De kan det de skal!

14 agosto 2024

Kære Anthon,

Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre!

High five herfra

Bedste hilsner

Hurtig levering☄️

Hurtig levering.
Opnået bedre søvn og en langt højere performance under træning

31 luglio 2024

Kære Kristoffer,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at være med til at hjælpe dig, med både søvnen og træningen!

High five herfra

Bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Nosefix er noget af det fedeste jeg har…

Nosefix er noget af det fedeste jeg har prøvet. Det er helt klart noget der skal prøves og ikke se’s!

Vi trækker vejret rigtig mange gange i løbet af dagen og det er som om jeg har fundet en anden måde at trække vejret på.
Du kan mærke ilt optagelsen det sekund du tager det på. Min reaktion er “WOW”

Kæmpe tak og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

14 agosto 2024

Kære Yunus,

Mange tak for din anmeldelse!

Du har helt ret - Vi trækker vejret meget og derfor, er det vigtigt at kunne gøre det optimalt!

Vi er super glade for at have dig som kunde og for at hjælpe.

Tak for tilliden.

De holder!!

Jeg har prøvet dem i et par dage nu, og de sidder meget bedre fast end de andre jeg har prøvet!

De andre mærker falder hurtigt af i løbet af dagen, men dem her holder hele dagen uden problemer, også under træning!

9 agosto 2024

Kære Emil,

Tak for tilliden og den gode anmeldelse!

Vi er glade for at være med dig under hele træningen! :-)

High five herfra.

Nosefix = life fix

Nosefix = life fix

Må indrømme jeg var lidt skeptisk i starten, men nu har jeg prøvet dem under løbetur, søvn og cykling. Min VO2 max steg og min snorken forsvandt.

En hurtig levering og god vejledning fra nosefix var bare prikken over i’et.

Skal helt sikkert købe flere pakker i fremtiden!

6 agosto 2024

Kære Noor,

Tak for din anmeldelse og tilliden!

Vi er glade for at være med dig under dine aktiviteter og søvn! :-)

Tak for at vælge os.
Kæmpe high five.

Produktet virker

Har aldrig trukket vejret igennem så godt!

27 luglio 2024

Kære Hamza,

Tusind tak for tilliden og din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at NoseFix hjælper dig!

Vi ser frem til at støtte dig 👊🏽🌬️

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan nu trække vejret meget lettere

Jeg kan nu trække vejret meget lettere, især om natten, hvilket har forbedret min søvnkvalitet markant. Disse næsestrips er perfekte for alle, der har problemer med tilstoppet næse eller ønsker bedre vejrtrækning. Et fremragende produkt, som jeg varmt kan anbefale! Var meget skeptisk men det fungere!!!

1 agosto 2024

Kære Nima,

Tusind tak for tilliden og din anmeldelse!

Det glæder os at vi har kunnet hjælpe med at forbedre din søvnkvalitet.

Valutata 5 stelle su 5

Sidder fast på hele løbeturen!

Sidder fast på hele løbeturen!

Var ret skeptisk da flere af de andre næsestrips plejer at blive løse, men blev positivt overrasket!
NoseFix kan anbefales.
Super glade for mine gennemsigtige

2 agosto 2024

Kære Helena,

Tusind tak for tilliden og din anmeldelse!

Vi er glade for at være med dig på dine løbeture.

Vi ser frem til at støtte dig 👊🏽🌬️

Jeg fik købt nosefix

Jeg fik købt nosefix, det virker med det samme. Det vilde er man kan både sove med den på og løbe og svede uden der kommer mærker! Det har jeg aldrig prøvet før. Kan helt klart anbefales!

2 agosto 2024

Kære Hassan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at NoseFix har levet op til dine forventninger og har haft en positiv effekt for dig.

Vi ser frem til at støtte dig med maksimal ilt fremover 👊🏽🌬️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più