Kjøpte 2 Gant bukser. Da de kom fra Kina skjønte jeg at noe var galt. Frakten tok ca 3 uker og da buksene kom så stemte ikke størrelsen. Jeg bestilte 2X men buksene som kom måtte være minst 5X. De var... Leggi di più
Kjøpte en Gant jakke som jeg trodde var original. Jakken skulle være i størrelse XL, men kom etter 3 uker, med armer i størrelse XS! Jakken hadde ikke vaskeanvisning eller noen form merker i stoffet.... Leggi di più
Jeg kjøpte to Gant sommer bukser. Disse var helt klart kopier. Men det var ok kvalitet på dem. Buksene ble sendt i fra Kina og det tok ca. 2-3 uker. Jeg trodde faktisk de var ekte i følge reklamen p... Leggi di più
Kjøpte en Gantjakke til kr. 598,- . Den var bitte liten, tynn og av dårlig kvalitet og med Kinesisk avsender Nå er hele nettstedet til Norviks Studios nede og jeg kommer ikke i kontakt med de. Pengen... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Useriøst, juks og kinavarer
Bestilte en Gant jakke fra et firma som virket å holde til i Norge, den kom etter hvert, fra Kina. Ikke passet den og ikke var det Gant kvalitet eller merking som på andre produkter.
Siden for retur av varer virket ikke, oppgitt telefonnummer var ikke i bruk. Sendt mail og da kom det raskt svar og tilbud om bytte av varer, avslag flere ganger. Siste tilbud var 80 % avslag og beholde jakken. Uaktuelt da den ikke passet eller var som jeg hadde tenkt.
Det ble ikke fart i sakene før jeg tok det opp vis Klarna. Da gikk det en time, fakturaen ble slettet og jakken kunne jeg beholde.
Svindel
Svindel - du mottar falske GANT jakker. Ingen svarer på telefon, mailadressen er faxe og organisasjonsnr er faxe
Svindel
Svindel! Selger falske merkevarer og siden hvor man skal registrere retur finnes ikke. Styr unna!
Faxe og tull det du bestller er…
Faxe og tull det du bestller er kinakopi :(
SVINDEL!!!!
SVINDEL!!!!! De selger ikke originale merker de reklamerer for, men heller BILLIGE KINESISK SØPPELKOPIER!!!! Når du vil returnere søppel de har sendt deg, svarer de aldri hvor du skal sende søppelet, men tilbyr deg heller å bytte mot mer kinesisk søppel.
Dette virker som en fake internett…
Dette virker som en fake internett butikk som forsøker å lure til seg betalingsopplysninger fra kjøper.