North Footwear Recensioni 40

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Köp gjordes 7/6 ännu ej fått skorna. De verkar vara på G, misslyckat leveransförsök, omdirigeras etc etc så vem vet. Börja maila 17/6 för 1v sedan men ännu ingen som svarar fast står inom 2... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Efter mycket om och men pga att mina mail hamnade i deras skräp korg har jag nu fått upprättelse och fått skicka tillbaka skorna som tyvärr inte passade mina fötter. Tack för det. Nu blir ja... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ni har skaffat er en kund för livet! Fick rekommenderat att köpa Air Lite då jag har haft problem med hammartå. Dessa har fungerat alldeles utmärkt, supersköna och extremt lätta. Bästa köpet på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grymma skor! Haft problem med för smala skor så länge jag kan minnas och kanske mer sneglat åt snygga skor än funktionella. Men nu tycker jag att hittat en sko som både är snygg och funktionell. Ja... Leggi di più

1. Negozio di calzature ortopediche

Scritti dall'azienda

Dedicated to improving foot health through natural alignment. Our shoes feature a zero-drop design and a wide toe box to support the foot's natural architecture, offering relief from chronic pain and promoting better posture. Professional footwear for natural movement.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

40 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Väldigt Lång leveranstid

Lång leveranstid
Beställde för över två veckor sedan
Fortfarande inga skor.
Hade tänkt ha med dem på semester, men blir nog inte så.

8 giugno 2026

Risposta di North Footwear

Hej och tack för din återkoppling!

Först och främst vill vi be om ursäkt för att din leverans dröjt längre än du borde behöva vänta. Vi förstår att det är tråkigt, och vi tar det på stort allvar.

Den senaste tiden har vi haft en oväntat hög ordervolym, samtidigt som vi gjort en större påfyllning av vårt sortiment. Den kombinationen gjorde tyvärr att leveranstiderna blev längre än normalt under en period. Det är helt vårt ansvar att se till att det flyter på även när det är högt tryck, och vi arbetar aktivt med att korta ner tiderna igen.

Vi kan se att dina skor nu har levererats och hoppas verkligen att du är nöjd med dem!

Valutata 5 stelle su 5

Jag har köpt modellen Air Light och…

Jag har köpt modellen Air Light och haft de när jag gått och tränat och det har fungerat riktigt bra. Har letat länge efter ett par skor som är skonsamma mot fötterna. Snabb leverans samt bra pris. Jag är supernöjd!

3 giugno 2026

Fick fel skomodell.

Fick fel skomodell.
Inget svar från kundsupport

13 maggio 2026

Risposta di North Footwear

Vi ber verkligen om ursäkt! Att du både fick fel skomodell levererad och dessutom inte fick något svar från vår kundsupport är helt och hållet vårt misstag. Vi förstår till hundra procent din frustration, för så här ska det absolut inte gå till.

Vi vill självklart ställa detta till rätta omedelbart. Skicka jättegärna ett nytt mejl till oss med ditt ordernummer – märk det gärna med "Trustpilot" i ämnesraden – så lovar vi att prioritera det direkt och se till att du får rätt skor skickade till dig.

Vi hoppas att du ger oss chansen att rätta till detta!

Oskar & teamet på North Footwear

Valutata 3 stelle su 5

Enkel beställning men svårt se färgen o…

Enkel beställning men svårt se färgen o fick ingen kontakt när jag försökte maila… svårt spåra paketet

5 maggio 2026

Risposta di North Footwear

Tack för din feedback. Vad härligt att själva beställningen gick smidigt! Vi tar till oss att färgen var svår att se på bilderna och ska kika på hur vi kan göra dem ännu tydligare. Vi ber också om ursäkt för att du inte fick svar på ditt mejl – det kan tyvärr ha fastnat i ett spamfilter, vilket vi ska undersöka direkt.

När det gäller spårningen av paketet blir vi dock lite fundersamma. Vi har nämligen en inbyggd spårningssida direkt på vår hemsida där man enkelt kan följa sin leverans i realtid. Om den funktionen var svår att hitta får du jättegärna berätta det för oss, så att vi kan göra den tydligare!

Hoppas att du ändå blir nöjd med skorna.

Oskar & teamet på North Footwear

Risposta di North Footwear

Stort tack för din recension. Vad tråkigt att passformen inte kändes helt rätt för dig den här gången. Alla fötter är ju unika, och just en hög vrist kan ibland göra det lite klurigt att hitta en sko som sitter perfekt.

Eftersom vi vet att fötter ser så olika ut har vi tagit fram flera olika modeller. Om du vill ge oss en till chans framöver kan jag varmt rekommendera vår modell Terrain. Den är designad för att vara rymligare över just det partiet och brukar passa jättebra för fötter med lite högre vrist.

Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om du vill ha mer hjälp att hitta rätt modell för just dina fötter, vi hjälper dig mer än gärna!

Oskar
Grundare, North Footwear

Så synd

Snabb leverans! Men 139 för att returnera är väl i saftigaste laget! Man fick betala för Fri frakt + retur!
Returen är Ok men att betala den fria frakten är väl ändå att ta i lite!!

28 aprile 2026

Risposta di North Footwear

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva. Vad roligt att skorna kom fram så snabbt!

När jag läser om returkostnaden förstår jag dock verkligen din reaktion, för 139 kr stämmer inte alls. Tidigare tog vi ut en returavgift på 99 kr, men idag har vi tagit bort avgiften helt.

Här verkar det tyvärr ha blivit ett misstag någonstans på vägen. Om du har möjlighet att skicka ett snabbt mejl till vår kundtjänst med ditt ordernummer, så kikar vi på vad som har hänt och ser till att justera detta åt dig direkt.

Önskar dig en fin dag!

Oskar
Grundare, North Footwear

Valutata 5 stelle su 5

Frakten gick snabbt och smidigt

Frakten gick snabbt och smidigt!
Skorna är sköna, bekväma och har gott om plats för hela foten. Har dem på mig hela dagarna på kontoret. Lite för tidigt att uttala mig om den långsiktiga effekten, men så långt positivt!

1 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Köpte North Air Lite och direkt när jag…

Köpte North Air Lite och direkt när jag tog på mig dem kände jag hur skulderbladen och hela ryggen hamnade rätt. Magiskt!

31 marzo 2026

Hej Johanna,

Stort tack för de fina orden! Riktigt kul att du är nöjd att vi kunde bidra med positiv effekt på din rygg.

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd, gillar den breda tåboxen

20 marzo 2026

Risposta di North Footwear

Vad kul att du är nöjd! Den naturliga känslan och fria tår är precis det vi vill ge våra kunder.

Jonas, North Footwear

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più