Denne forretning er permanent lukket. Alle anmeldelser tilhører derfor IKKE den webshop som man bliver ført over til, når man trykker på "besøg websted". Trustpilot vil ikke lukke denne side ned,... Leggi di più

Bestilte nogle lys den 31.8.24 og beløbet ca kr 500 blev trukket 10.9.24. Forventede lidt leveringstid men opdager så i dag at hjemmesiden er lukket ned og mailen fra ordrebekræftelsen kan jeg ikk... Leggi di più

Hurtig levering! Genialt lys, især når man bor i en boligforening der gerne ikke ser man bruger levende lys, pga. brandfare. De virker og holder længe pr. opladning. Jeg savner dog at kunne købe lys... Leggi di più

For hvidt lys, kan kun dæmpes 1 klik og synes ikke nok, alt for skarp til at ligne stearin lys. Smart lader, god fjernbetjening mht rækkevidde. Mangler lige det sidste for at være rigtig fedt. Enten... Leggi di più

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di candele
  3. Negozio di arredi e di design d'interni

Hos NorthernGlow går vi op i kvalitet og glade kunder. Vi har retænkt måden at hygge sig med stearinlys på og gjort det på vores helt egen måde. Vi vil gerne sikre at ALLE kan være med og at ALLE kan opleve hyggen på den gode måde. Lys er vigtigt for mange ting, blandt andet kan det hjælpe med at man kommer i bedre humør og at man får mere energi. Lys kan også hjælpe på at sætte den helt rigtige stemning til lige den situation DU er i. Hos NorthernGlow har vi et mål og en vision om at gøre det lys skal være for ALLE! Kvalitet, hygge og nordisk design er tre ting som har været med til at bygge NorhternGlow op. Det er de tre ting vi tænker på når vi går på arbejde og de ting vi har med i tankerne hele vores arbejdsdag.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,7

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk godt produkt

Fantastisk godt produkt! Jeg ville lige teste af med en af deres skagen lamper og se om den ville falde i smag og det endte med at jeg bestilte 3 yderligere lamper, til konen, min mor og svigermor :D Kan varmt varmt anbefales herfra, utrolig lækkert at den er dæmpbar!

17 giugno 2024

Til vores bowlingcenter!

Mega fed lampe! Vi har kigget længe efter præcis den her, efter at vi havde set den på en restaurant.
Nu har vi købt 3 lamper til vores bowlingcenter, og vi fortryder bestemt ikke.
Vi får masser god feedback på dem, 5 stjerner herfra🙏

30 maggio 2024

Super fede og funktionelle lys

Super fede og funktionelle lys, der bringer både sikkerhed og hygge und i mit hjem. Med kæledyr der kan nærme sig mine lys er disse en god måde hvorpå jeg ikke skal bekymre mig om at de nærmer sig eller venter lysene. KÆMPE anbefaling

9 aprile 2024

Fantastisk

Det er det bedste levende lys jeg har kunnet finde når det bliver placeret bag en genstand. Virkelig fedt produkt.

10 aprile 2024

Lysene er super fede

Lysene er super fede, om de så står for sig selv, bagved noget eller i en lysestage. Mega cool stemning der kommer herhjemme. Kæmpe anbefaling hvor end det skal være til!

15 febbraio 2024