Havde ellers været rigtig glad for at være med ved norstat, men hend over december/januar havde jeg haft lidt travlt og derfor ikke udfyldt nogle undersøgelser. Da jeg så ville i gang igen kunne... Leggi di più
Sede
Cambia sedeK�bmagergade 60, 1150 K�benhavn, DK
Fungerer superfint. Appen er ikke noget at råbe hurra for, og det er ret træls, at man ofte skal genstarte en undersøgelse, hvis man fx kommer til at swipe for langt ned, så den opdaterer siden. Enga... Leggi di più
Egentlig en god side, men der kan gå lang tid mellem hver ny undersøgelse, hvilket godt kan tage ens lyst til at besvare på skemaerne, da man kan vente i rigtig lang tid for at få en belønning.
At Norstatpanel your answers to our surveys form the data that market researchers can work with. Membership with Norstatpanel is completely free and non-binding and may be cancelled at any time. As a member you are regularly invited to take part in questionnaires and studies. Membership with Norstatpanel is by invitation only or as part of a special promotion. For reasons of research methodology, we cannot offer membership directly to those interested in participating in Norstatpanel.
K�bmagergade 60, 1150, K�benhavn, Danimarca
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
HOLDER IKKE HVAD DE LOVER!!! SPILD AF TID!!!
Brug ikke tid på dem! Efter man har optjener mange mønter lukker de bare ens konto. SKYLDER MIG ET GAVEKORT, men NU svarer KUNDESERVICE IKKE PÅ NOGEN MAILS.
For flere måneder siden prøvede jeg at logge på min konto for at indløse mine mange mønter til gavekort. Dog kunne jeg pludselig ikke logge ind. Jeg skrev til kundeservice, og fik af vide at de beklagede fejlen og at jeg kunne logge ind igen. Det virkede fortsat ikke. Efter jeg kontakter dem igen, skriver de, at nu har de lukket min konto fordi jeg svarer på spørgeskemaer for hurtigt (kan ikke gøre for jeg læser hurtigt og ikke har brug for at tænke mig om hvad jeg vil svare). Hun virkede egentlig hjælpsom, jeg orkede ikke at diskutere med dem, så accepterede deres tilbud om at de selvfølgelig ville sende mig et gavekort for alle de mønter jeg havde stående, inden de lukkede kontoen. Det var det mindste jeg forventede, og skrev ja-tak til gavekort til GoGift. Siden har jeg INTET HØRT, jeg har skrevet flere mails og nye henvendelser og DE SVARER IKKE PÅ NOGET. De skylder gavekort for den tid jeg har brugt på deres undersøgelser.
LAD VÆR MED AT SPILDE JERES TID PÅ DEM! IKKE DET VÆRD!

Rigtig godt koncept
Rigtig godt koncept, men vil syntes det er uheldigt træls at steam gave kort på 20 euro er “Midlertidigt utilgængeligt” når det er det jeg har brugt timer på. Men jeg må bare vente🫠

Risposta di Norstatpanel - Denmark
Jeg har været loyal medlem
Jeg har været loyal medlem af Norstatpanel i mange år og endda som VIP-medlem uden problemer. Men pludselig er jeg blevet permanent bandlyst uden rimelig begrundelse. De hævder, at jeg svarer for hurtigt og ikke har besvaret kontrolspørgsmål korrekt, hvilket simpelthen ikke passer. Jeg har altid taget undersøgelserne alvorligt og givet ærlige svar.
At blive bandlyst på denne måde føles som en kæmpe fornærmelse. Det virker som om, de bare leder efter undskyldninger for at fjerne medlemmer, der har været trofaste i årevis.
Jeg er dybt skuffet over denne behandling og manglen på respekt for langvarige medlemmer. Norstatpanel har mistet min tillid, og jeg vil ikke anbefale denne platform til nogen.
Edit: Som forventet får man en generisk svar fra Norstatpanel. Support kan ikke gøre noget, så hvad er formålet? Få jer et bedre system.

Tak for hurtigt svar
Tak for hurtigt svar og løsning fra Jeres kundeservice i går :)

Uforholdsmæssigt tidsforbrug
Jeg har i stigende grad oplevet at bruge adskillige minutter på en undersøgelse, hvorefter jeg tildeles en enkelt mønt, fordi jeg ikke passer ind i målgruppen. Tidligere var undersøgelserne hurtigere til at sortere fra, så der spildte man ikke uforholdsmæssigt megen tid. Det mindsker i den grad motivationen til at svare.

Risposta di Norstatpanel - Denmark
Lad være med at tilmelde dig norstatpanel
Har før været tilmeldt norstatpanel, super tidsfordriv, gode og relevante undersøgelser. Desværre gik der noget tid hvor jeg ikke fik besvaret nok undersøgelser. Blev derfor udelukket fra norstatpanel, uden mulighed for overhovedet at komme ind igen. Har virkelig forsøgt at komme ind igen. Har kontaktet dem op til flere gange. Nu svarer de slet ikke. Er virkelig vred. Lad være med at tilmeld dig. Husk i så fald at tjekke dine undersøgelser og svar dem. Ellers vil jeg aldrig anbefale norstat.

Risposta di Norstatpanel - Denmark
De lovede min datter på 16 år et…
De lovede min datter på 16 år et gavekort til Matas, hvis hun ville være med i en undersøgelse om unges mobilvaner/unges brug af sociale medier.
Efter endt undersøgelse kontakter jeg Norstat og de er ikke til at komme i kontakt med.
Min datter på 16 år er blevet taget ved næsen og fik aldrig gavekortet, trods mange mails og opkald til dem.
For dårligt!!!

Ringer hele tiden
Ringer hele tiden, selv på 1. juledag! Efter at have blokeret dem kommer de alligevel igennem til mig, og det er virkelig mystisk!

Risposta di Norstatpanel - Denmark
Hvorfor blev kontoen deaktiveret?
Måske havde du en god weekend, men det gjorde jeg ikke, fordi min konto blev deaktiveret uden nogen grund.Måske har du deaktiveret min konto, fordi mine guldmønter var ved at nå udvekslingstærsklen. Er det ikke bedrageri?

Risposta di Norstatpanel - Denmark
Det tog meget mere tid at besvare end oplyst, plus "Fatal error"
Der blev oplyst, at spørgeundersøgelsen ville "tage ca. 15 minutter at besvare". Men den tog mere end en time - og da var jeg ikke kommet i mål, fordi jeg fik en "Fatal error". Iøvrigt synes jeg ikke, at jeg er specielt langsom til at besvare sådanne spørgeundersøgelser.

Risposta di Norstatpanel - Denmark
Undersøgelserne er fine nok og…
Undersøgelserne er fine nok og belønningerne fair. Synes dog det er useriøst, at man skal bruge 25 - 30 min på en undersøgelselse, for til slut at få af vide, at man ikke passer ind i målgruppen og får tildelt 1 mønt.
I mange af undersøgelserne er tidsestimatet også alt for ambitiøst. Det skal bruges længere tid end der er estimeret.

Useriøst
Useriøst
Når man laver en dårlig anmeldelse på trustpilot skriver i i kommentaren at man kan kontakte jer for at finde en løsning sammen. Så fastholder i lukningen af kontoen. Synes ikke det er at finde en løsning sammen . I burde lave om at alle medlemmer får en advarsel før lukning. Føler jeg har spildt mange timer på jer.

De ringer hele tiden
De ringer hele tiden. Jeg har ikke give dem tilladelse til dette. Er det ikke ulovligt?!

God service
Jeg skulle have været med til en fysisk undersøgelse hvor jeg ville modtage et gavekort på 800kr. Jeg fik af vide at de ikke skulle bruge mig alligevel, men fik så et gavekort på 500kr, selvom jeg ikke skulle dukke op. Mega god service!

Risposta di Norstatpanel - Denmark
Har ikke fået mine mønter
Har ikke fået mine mønter, ikke første gang. Jeg er ellers fuldt ud tilfreds med det

Risposta di Norstatpanel - Denmark
Man får ikke sine mønter
Anden gang jeg ikke får mine mønter efter 20 minutters mega kedelig undersøgelse.