Fine materialer i god kvalitet og til en fornuftig pris. Afsendelsen fra firmaet var hurtig. Desværre ikke lige så hurtig hos PostNord.

Jeg er så tilfreds med norne.dk! Bestil inden 10:30 og din vare sendes samme dag. Oven i hatten, er det fantastisk kvalitet! Tusinde tak for denne fantastiske mulighed for lækkert macrame reb🙏🏻

1. Negozio di artigianato
  2. Artigianato
  3. Negozio di accessori
  4. Negozio di bricolage

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Materialer i den rigtige kvalitet gør din hobby sjovere. Hos norne finder du tilbehør til boligen, vægdekorationer, plantehængere, DIY- sæt og macrame reb og tilbehør.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk kundeservice

Jeg fik ingen bekræftelse på at jeg havde bestilt og skrev i min forvirring til Sara som sagde alt okay. For derefter at blive ekstra besværlig og lagde en tillægsordre, så de to ordrer kunne blive sendt sammen, det var intet problem heller.
Fragten var hurtig og tingene var pakket godt ind og var beskyttede.
Så fantastisk kundeservice med hurtig svar og enormt hjælpsom, så satser på at få lagt en ordre igen, når jeg er kommet i mål med de projekter jeg skal i gang med. Tusind tak Sara!

4 agosto 2025

Service i særklasse

Service i særklasse. Jeg havde en meget skarp deadline, og Sara ikke bare leverede, hun gik også langt længere, end jeg kunne have håbet på, for at hjælpe. Jeg kan ikke huske, jeg har fået så fin og imødekommende service nogen steder før. Min ubetingede anbefaling er selvskrevet. Tak!

3 febbraio 2025

Hurtig levering og venligt indpakket

Hurtig levering og venligt pakket ind med hilsen og lille tillægsgave. Ydermere er de hurtige og venlige på mail også! Mange tak for de fine produkter👏

12 giugno 2024
Logo di Norne

Risposta di Norne

Hej Terese
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Godt, det nåede frem til weekenden! :-)
/ Sara

Hurtig levering

Hurtig levering. Produkt som forventet. Alt i alt en fin oplevelse!

10 ottobre 2023
Logo di Norne

Risposta di Norne

Hej Nadia. Tusind tak for din anmeldelse. / Sara fra norne.