Sammensetningene av de ulike te-blandingene er fantastisk, liker spesielt juleteen! Responsen fra bestilling til mottatt pakke er rask og effektiv hver gang. Jeg bruker bare koffeinfri te noe som bety... Leggi di più
enkel handel, rask levering, og god te.En smule dyrt pr g te i forholdt til løsvekt i matbutikk, men kvaliteten er tilsvarende. Chaien var dog litt "smulete". Kunne godt vært hele biter av hel nellik... Leggi di più
Topp produkt, rask ekspedisjon. Eneste trekk er for leveransemåten: "For stor for postkassen" så budet tok med seg pakken til post-i-butikken. Kan det være nødvendig når andre leverandører enten henge... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi selger te, økologisk, hvit, grønn, sort, chai, detox, slanking. Tre ganger testvinner i Aftenposten og gullstjerner fra Great Taste i England.
Platous gate 18, 0190, Oslo, Norvegia
- norges-tehus.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Utrolig kvalitet på teen
Utrolig kvalitet på teen. Rask service, får teen i løpet av få dager. Det eneste negative jeg har å si, er at jeg skulle ønske det var flere pakkestørrelser. Men virkelig fantastisk kvalitet. Jasmin rose hvit te er min favoritt, også vanilla chai pu'her er nydelig.
Nydelig te
Nydelig te. Rask forsendelse. Jeg er kjempefornøyd og kommer til å handle mer her
Den beste gaven😇
Den beste tida på døgnet, det er når æ ordner mæ en kopp te.
Æ e i himmelen🤗
Veldig fornøyd med Te 😀😀☕☕
Synes prisen gått opp hele tiden.
Mottok aldri noen vare
Mottok aldri noen vare, og alt de sier er at posten er levert..
Svarer plutselig ikke, før de svarte meg igjen nå: de gir ingen garanti for at varen kommer frem, og har ikke tenkt å gjøre noe med det.
Rask og effektiv handel
Veldig lett å handle. Varene har meget god kvalitet. Pakken blir levert raskt og kommer i postkassen. Du kan bruke vips ved betaling. Finn kjøpopplevelse.
god te og service
jeg er veldig fornøyd både med rask…
jeg er veldig fornøyd både med rask levering og kvalitet av produktene
Norges Tehus har veldig bra kvalitet på…
Norges Tehus har veldig bra kvalitet på japansk teer. Dette har vært min goto plass for å kjøpe disse type i noen år nå.
Topp varer
Topp varer. Veldig fornøyd.
Kunne tenkt meg litt mer informasjon om mengde te pr dl vann. Og gjerne «kurs» i tebrygging.. både vanlig, chai, matcha osv
Hva med oppskrifter med te, matcha kake el.l
Produktene er av meget god kvalitet.