Vi har benyttet Norevent til vort bryllup i december 2025. Gennem hele processen fra kontakt, møde omkring ønsker for mad og servering til afvikling af dagens middag - alt fungerede suverænt. Madens... Leggi di più

Fantastisk! Igen… har prøvet både private dining, takeaway, større selskabsanretninger. Alt har været perfekt hver eneste gang, maden kommer klar, alt i højeste kvalitet, kødet er mørt, det er anrette... Leggi di più

Forrygende god mad! Velsmagende, flot pyntet og smukt præsenteret. Alle har rost maden til skyerne, også vegetarerne. Super god kommunikation undervejs - ALT klappede bare. Vi har bare helt trygt... Leggi di più

Jeg skriver aldrig anmeldelser, hverken til gode eller dårlige oplevelser.. Men nu skal det være! Norevent leverede det lækreste mad til vores bryllup som vi længe har smagt. Vi er så imponere... Leggi di più

1. Azienda di catering

"Norevent blev skabt med drømmen om at levere enestående madoplevelser til livets mest specielle øjeblikke" Grundlagt i 2014 af den visionære kok Kevin Pindstrup, er Norevent mere end bare en cateringvirksomhed – vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser til livets mest betydningsfulde øjeblikke. Fra intime middage til storslåede festligheder som bryllupper og konfirmationer og virksomhedsevents, inviterer vi dig til at træde ind i vores kulinariske verden, hvor hver eneste bid er en unik smagsoplevelse. Vores mål er at hæve standarden for catering og udforske de mange facetter af gastronomien, samtidig med at vi forener kreativitet, kvalitet og æstetik på vores tallerkener. Vi åbner også dørene til vores univers gennem eksklusive pop-up events, hvor vi forener vores passion for vin og gastronomi. Vi tager os af hele processen fra planlægning og skræddersyning til tilberedning af menuen og sikrer en cateringoplevelse af høj kvalitet.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Varmeste anbefaling her fra hustanden

Varmeste anbefaling her fra hustanden.
Suveræn lækker nytårsmenu, udførlig vejledning i at varme og anrette så vi kunne sætte de smukkeste velsmagende tallerkner på bordet.
Endnu engang har Norevent leveret til perfektion.

31 dicembre 2023

Stor ros til Norevent

Norevent stod for den lækreste mad til vores bryllup, og vi kan varmt anbefale at gøre brug af dem. Som en bonus kunne vi også leje det smukkeste tallerkener, bestik mm. gennem dem. Jeg har ikke en finger at sætte på samarbejdet, og ville gøre brug af dem igen anytime.

7 ottobre 2023

Super service

Super service! Når man (læs undertegnede) ikke kan finde ud at bestille nytårs menu med levering 31/10-23…. Ps. På en lørdag aften, så bruger Norevent deres aften/fritid på at hjælpe tossen igennem bestillingsprocessen. Så nu er der bestilt nytårs menu med levering den 31/12-23 tak for hjælpen!! 🤣👍👍

28 ottobre 2023

Den mest fantastiske mad

Den mest fantastiske mad til min fødselsdag. En kæmpe ros fra alle gæsterne, som synes det var en lækker madoplevelse ud over det sædvanlige. I var så gode til at ramme lige præcis mine ønsker og selv de små ændringer ugen forinden mht. vegetar retter fiksede i uden nogle problemer.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg får mad fra jer!!
Tusind, tusind tak for at være med til at gøre min dag helt fantastisk.

9 settembre 2023

Hej Michelle
Tusinde tak for de meget fine ord. Det er vi rigtig glade for at høre! Vi håber helt bestemt, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen til et andet arrangement :)

Madoplevelse ud over det sædvanlige

Den mest fantastiske madoplevelse til vores bryllup! I fik så meget ros fra alle vores gæster over det fantastiske mad I serverede!
Det var en madoplevelse ud over det sædvanlige, og selv min garvede faster, som selv er kok, var meget imponeret!
Så tusind, tusind tak!
Vi glæder os til at genbestille til vores næste arrangement.

2 settembre 2023

Risposta di Norevent

Tusinde tak for de meget rosende ord. Vi er taknemmelige for, at vi måtte være med på jeres store dag - og vi vil se frem til at hjælpe jer igen :)

Fantastisk mad og kæmpe anbefaling

Vi er så glade for, at vi valgte Norevent til vores bryllup. Maden var meget velsmagende, og blev rost af vores gæster også vegetarerne som Norevent lavede en særlig menu til. Kokken Kevin lavede en flot præsentation af hver ret, som gav et eksklusivt og lækkert touch, og det føltes som at sidde på en gourmet restaurant, selvom brylluppet blev holdt i forsamlingshus.

Vi lejede også service af Norevent, som var så smukt på bordet. Det passede bare perfekt i forhold til de drømme og ønsker vi havde for vores bryllup. Servicen blev også rost meget af vores gæster. Kommunikationen op til brylluppet med Michelle var også rigtig god, og der blev altid svaret hurtigt tilbage. Vi følte os meget trygge hele vejen igennem forløbet op til brylluppet. På bryllupsdagen klappede alt også bare, og kokkene samarbejdede godt med serveringspersonalet i køkkenet, som vi selv havde fundet. Vi kunne læne os tilbage og nyde vores bryllupsdag. Vi kan helt klart anbefale Norevent.

2 settembre 2023

Risposta di Norevent

Tusinde tak fordi, at vi måtte være en del af jeres store dag. Vi sætter stor pris på jeres flotte ord, og er glade for, at vi har været med til at gøre dagen helt særlig for jer.

Fantastisk Sølvbryllup

Super god kommunikation undervejs - ALT klappede bare. Vi har bare helt trygt lænet os tilbage og vidst at med Jer var fundamentet for en fantastisk fest helt på plads.

Hverken første eller sidste gang vi lader jer stå for maden - i levere HVER gang ♥️

5 agosto 2023

Risposta di Norevent

Tusinde tak for de meget flotte ord, og tak fordi vi måtte være en del af jeres store dag. Vi vil se frem til at hjælpe jer igen en anden gang :)

Vi har haft NorEvent til vores bryllup…

Vi har haft NorEvent til vores bryllup og det har været helt fantastisk. Alt fra praktik og bestilling til dagsforløbet under brylluppet. Kokke, personale og det hele har været helt fantastisk. Maden og service var en stor del af brylluppet og det kunne ikke være gjort bedre.

8 luglio 2023

Norevent har har stået for…

Norevent har har stået for bordopdækning, service, mad og kok til vores bryllup. Alt har været helt fantastisk, vi har ikke kunne sætte en finger på noget! Der har været en rigtig god kontakt med dem helt fra starten så vi kendte hinandens ønsker. De har været med på side linjen hele tiden.
Stor ros til Kevin for at præsentere maden på en fantastisk dyb og deltajeret måde!

5 stjerner fra os 🌸

8 luglio 2023

Bryllupsfest

Vi havde en fantastisk bryllupsfest, og med den skønneste mad, service og kommunikation med hele teamet fra NorEvent. Vi kan varmt anbefale, at bruge NorEvent til både serviceudlejning, pynt og den dejligste mad. TAK!

17 giugno 2023

Mad til vores søns konfirmation

Mad til vores søns konfirmation. Helt vildt lækkert. Gæsterne roste maden til skyerne. Laks som smelter på tungen og lækker fiske-salat til forret. Hovedret med bla det møreste oksekød og lækre salater. Rabarberdessert helt perfekt til foråret. Stor anbefaling!

5 maggio 2023

Risposta di Norevent

Tusinde tak for de fine ord. Det er vi så glade for at høre, og tak fordi vi måtte levere maden til jeres søns store dag!

Fantastisk lækker mad og flot præsenteret

Vi havde konfirmation for 40 gæster og det hele var perfekt. Fra at sætte menuen i god tid hvor Norevent er meget lydhøre overfor vores ønsker til udførslen på dagen kørte det hele bare på skinner. Maden var utroligt lækker og præsentationen af den virkelig flot. Kokken præsenterede alle retter på en frisk og underholdende måde og alle er kommet hen til os bagefter med meget ros over hvor lækkert det var. Vi er aldrig blevet skuffet over det Norevent har leveret og det blev vi heller ikke denne gang.

29 aprile 2023

Risposta di Norevent

Tusinde tak - det er vi så glade for at høre, Og tak fordi, vi måtte være en del af jeres og konfirmandens dag.