Jag beställde 15 september en endoskopkamera för 299 kronor. Samma dag fick jag orderbekräftelse. Dagen efter fick var ordern annullerad på min begäran!! Jag hade inte annullerat någon order!!!! Penga... Leggi di più
Det er den dårligste service jeg nogensinde har fået! Jeg har fået en julegave, men fordi at mine svigerforældre har købt den 5 dage for tidligt i forhold til deres returret, så kan jeg ikk... Leggi di più
Hvad blev der af firmaet NORDTREND. Nogen må da stå med resterne! Er firmaet helt gravet ned? WS.
Fin service, men lynlås er allerede i stykker :(
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Nordtrend ApS er desværre lukket permanent.
Danimarca
- nordtrend.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Kom hurtigt og fungerer fint
Kom hurtigt og fungerer fint
Dårlig levering - andet sted end jeg havde bestilt
Varen var defekt.
Hurtig service
"Gammeldags anlæg"
Jeg er meget tilfreds med udseendet på anlægget og lyden er meget fin.
Behagelig måde at handle på.
Behagelig måde at handle på.
Super flot orientering undervejs.
God underretning om ankomst når pakken er ankommet.
Alt i alt fremragende. Godt gået.
Hurtig levering og omgående bytte af fejlbehæftet bord.
Hurtig levering og omgående bytte af fabriksskadet bord. (papkassen var ubeskadiget). Den købte vare fungerer upåklageligt .
Produktet jeg har købt hos Nordtrend…
Produktet jeg har købt hos Nordtrend lever fuldt ud op til mine forventninger, og betjening /forsendelse ok
Venlig hilsen Kurt Bekker.
Hurtig levering
Har handlet med firmaet en gang og har…
Har handlet med firmaet en gang og har fået en førsteklasses behandling og service
Jeg er tilfreds med købet men har ikke…
Jeg er tilfreds med købet men har ikke fået svar på min henvendelse vdr MP 3 afspilleren.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og et super godt produkt. Tak for det.
Hurtig og præcis levering.
Hurtig og præcis levering.
Varen svarede til min forventning
Har ikke bestildt på hjemmesiden
Har ikke bestildt på hjemmesiden, men har skrevet med den angående en vare og de er rigtig søde og hjælpsomme.
Helt klart en side jeg vil bestille på.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition og varen ser ud som forventet, , er en julegave så håber den er som den skal være.
God og hurtig levering
Dette firma kan jeg anbefale!
Jeg sendte ordren 21.nov. aften, og her lørdag morgen er den ankommet!
Hurtig levering, alt i særdeles god orden.
Kan anbefale dette firma til andre!
Mange tak; håber jeg vinder i konkurrencen.
Hilsen fra Torben
Upåklageligt
Køb og fragt fungerede fint men......
Køb og fragt fungerede fint men......
Jeg er bare ked af at prisen på anlægget jeg købte faldt med 500 kr. en uge efter.
Bestilling og forsendelse har været…
Bestilling og forsendelse har været hurtig og ok.
Jeg har endnu ikke fået radioen etableret