Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S Recensioni 33

TrustScore 2 su 5

2,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Ubehagelig og truende oplevelse Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse med en medarbejder/tilknyttet person fra Norkysten. Personen optrådte aggressivt, truede med at ødelægge mit sidespejl og s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlig service. De skulle give tilbud på vvs arbejde på badeværelse og lovede at jeg vile få tiæbud fra dem samme dag de havde været og kigge på det eller senest dagen efter. Der kom dog aldr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt anbefale Entreprenørfirmaet Nordkysten til VVS arbejde. Vi fik skiftet toilet og blandingsbatteri i vores sommerhus. Vi fik tilbud på arbejdet med det samme og alt blev lavet til den aftalte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Husk at få din aftale med Nordkysten på skrift! Havde lavet mundtlig bestilling på en lille stump asfalt ved kantsten (0,3 grusasfalt GAB I), som Nordkysten ville lave når de alligevel havde en asfal... Leggi di più

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Ubehagelig og truende oplevelse

Ubehagelig og truende oplevelse

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse med en medarbejder/tilknyttet person fra Norkysten. Personen optrådte aggressivt, truede med at ødelægge mit sidespejl og slog efterfølgende på min bil.

Jeg oplevede situationen som både truende og uprofessionel, og det skabte stor utryghed. Det er på ingen måde acceptabel adfærd, og jeg håber, virksomheden vil tage denne type opførsel alvorligt og sikre, at andre kunder ikke får samme oplevelse.

4 febbraio 2026

Risposta di Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Det lyder virkelig ubehageligt og tak for at gøre os opmærksom på det.

Den slags adfærd tager vi stærkt afstand fra.

Kan jeg få dig til at sende mig en mere dybtegående mail på rmh@nordkysten.dk, så jeg kan gå i dybden med episoden.

Mvh, Ronja Hansen, kommunikations og kultur-medarbejder

Valutata 4 stelle su 5

Venligt og servicemindet medarbejdere

I forbindelse med nedlægning af fjernvarme i Glostrup Syd for banen, er selskabet fået en stor opgave, hvor eksisterende ledningsværk ikke altid har ligget der hvor de stod tegnet til at ligge. Alligevel har jeg kun mødt medarbejdere som har været imødekomme og hjælpsomme samt nemme at snakke med. De har også selv taget initiativ på at rette op på anlægsarbejde udført af underentreprenør. Vil ikke være bange for perdonligt at hyre dem.

5 settembre 2025

hold da op !!

hold da op! idag stod en medarbejder fra nordkysten og lavede om på den virkelighed jeg havde set. Han råbte mig ind i hovedt, at han havde arbejdet i 30 år med asfalt og han kendte udemærket kunder der snød og bedragede og alt hvad der var på min grund var mit problem... så jeg kunne rende og hoppe... whauuuu
det eneste jeg spurgte om, var om de lavede det hul der var kommet i min indkørsel, efter en temmelig stor vandskade.... for øvrigt tredie gang inden for kort tid... og hvergang blev min forhave og indkørsel en slagmark...uden at det blev repereret...
så nu står jeg med en væltet mur, knækkede fortovsfliser, opbrudt asfaldt mm " på min grund"
med sådanne nogle " fyre" gider jeg slet ikke og klage til vandværk og kommune, da jeg tror det smitter, når mennesker opfører sig sådan.... føj for den da...!!!!
så jeg reperere skaderne selv og anbefaler at andre holder sig langt væk fra dette firma.....

11 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Fortsættelse af min kritik af 6.1.25.

Fortsættelse af min kritik af 6.1.25.
Nordkystens Entreprenørfirma er nu på - stjerner.
Efter min kritik af deres ulovlige hærgen på min private ejendom, modtog jeg en tilsyneladende imødekommende mail fra Nordkysten, som jeg besvarede i positiv ånd.
Siden er naturligvis intet sket!
Jeg kan kun anbefale borgere, der ser Nordkysten foretage grave arbejde, bede om at se deres gravetilladelse. En tilladelse, Nordkysten tilsyneladende ser ret stort på.
Agerer Nordkysten på privat grund uden aftale med ejer, så kræv arbejdet indstillet øjeblikkelig.
Nordkysten er ikke et firma, du kan stole på.

24 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ringe anmeldelse pga jeres arbejde…

Ringe anmeldelse pga jeres arbejde omkring AB Gullfoss på Islands Brygge som har været uden information og generelt har lignet en losseplads i al al for lang tid hvor arbejdet samtidig er gået i stå.

9 gennaio 2025

Yderst høflige og venlige

Yderst høflige og venlige, med absolut styr på hvad de laver, meget tilfreds.

21 novembre 2024

Hej Lene,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for, at du har haft en god oplevelse.
God jul og godt nytår.

Mvh. Ronja Mia Leth Hansen
Kommunikations- og kulturmedarbejder, Nordkysten.

Valutata 1 stelle su 5

Efter at have genetableret asfalt efter…

Efter at have genetableret asfalt efter opgravning på villavej i Allerød svinger en lastbil fra Nordkysten ud fra parkeringspladsen snitter vores hæk med bagenden og river trådhegn med sig og 2 stolper knækker. Er i haven og hører skaden efterfølgende nægter Nordkysten skaden. Piv ringe moral

17 ottobre 2024

Kære Jørgen,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om skaden på dit hegn og forstår din frustration. Vi ønsker selvfølgelig at tage ansvar og finde en god løsning.
Kan jeg få dig til at sende mig en mail på: Rmh@nordkysten.dk
I mailen må du meget gerne skrive dato og tidspunkt og meget gerne vedhæfte et billede af dit hegn, hvis muligt.

Jeg ønsker dig en god dag og ser frem til at høre fra dig.

Mvh. Ronja Hansen, Kommunikations- og kultur medarbejder.

Valutata 1 stelle su 5

Find en anden entreprenør !

….der sker stadig intet!
Maskinerne holder stadig stille.
I får forlænget jeres gravetilladelser igen og igen.
Sidste gang i dag.

Så hvorfor er det så, at der ingenting sker?!

Nu har det stået på i måneder!

3 giugno 2024

Hej Igen Familie,
Jeg vil meget gerne hjælpe med at besvare jeres spørgsmål.
Som tidligere skrevet, må i meget gerne sende en mail til mig, således jeg kan give en tidshorisont til jer.

Mvh. Ronja Hansen
Mail: Rmh@nordkysten.dk

Valutata 1 stelle su 5

I smadre ens grund og nægter at…

I smadre ens grund og nægter at erstatte det i har smadret !! I burde skamme jer. Useriøst firma med halvdelen der er ansat fra Polen eller lign. De køre som sindssyge !!!

15 maggio 2024

Kære Jes,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. For at jeg kan undersøge sagen nærmere, vil jeg meget gerne bede om lokation osv.
Har du mulighed for at sende mig en mail på: Rmh@nordkysten.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en god weekend.

Med Venlig Hilsen,
Ronja Hansen
Intern kommunikations - og kulturmedarbejder

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har sendt en klage d

Jeg har sendt en klage d. 5/4-24 uden svar og rykket for svar 4-5 gange samt skrevet cc til de 2 direktører og de ignorere mig stadigvæk.
Det hele startede med:
fredag d. 5/4-24 får jeg notifikationer omkring nogle er inde i min have/matrikel. Jeg kigger overvågning i gennem og ser så en ældre mand i orange tøj som går direkte ind i min have og lurer lidt. Jeg finder også på overvågning hans bil fra nordkysten som står på siden, derfor ringer jeg op til jer på 48300065 og får en fra receptionen på linjen og fortæller hende så, at jeg har en af deres medarbejder stående i min have. Hun begyndte allerede med en undskyldning omkring fiber net osv. jeg prøver at fortælle hende, at det intet har med fiber net at gøre flere gange. Hun lyder ikke som om at hun gider tjekke og bare hurtigt vil af med mig, men hun siger jeg skal blive på linjen og så vil hun undersøge , hun vender tilbage og fortæller det er en mand ved navn (Erling) eller noget i den duer. Som er i gang med noget på elhuset som ligger i vores baghave. Og han fortæller hende, at han har fået lov til det af min kone (sjovt nok er min kone ikke hjemme ) og har ringet og spurgt hende og hun forstår ikke hvorfor han lyver omkring det, da hun aldrig har snakket med ham . Jeg fortæller hende fra receptionen at det ikke passer og hun prøver at løbe fra den og sige: at det måske er en gammel aftale som de har indgået mundtligt og det passer sjovt nok ikke. Så derfor forstår jeg ikke Hvorfor Erling eller hvad han hedder og receptionisten skulle lyve omkring det for, at komme væk fra situationen i stedet for bare at undskylde og sige det var en fejl og det går ikke, det beklager vi. Alle de der dårlige undskyldninger gider jeg ikke hører på og er ikke født igår, så hun lyver direkte over telefonen.
Jeg bød hende os velkommen til at ringe til min kone så hun kunne få en bekræftelse på at det ikke passer og det gad hun sjovt nok ikke.
Sjovt nok starter receptionisten i opkaldet med, at sige normalt sender vi et brev ud, hvis vi skal ind på jeres matrikel og bagefter nægter hun. Men hun fortæller også til næste gang, så vil de sørge for, at få en godkendelse på skrift fra os. (Ja næste gang ) hvad med nu .. ??
Jeg synes ikke det okay, at fremtvinge adgang til ens have uden man ved noget og så stå midt i haven og arbejdet med et eller andet, det ser skummelt ud og det er virkelig grænse overskridende . Hvad hvis vi lå og sov? Eller man gik nøgen rundt i huset? Eller var igang med at skifte den lille eller vi fik et chok fordi der pludselig stod en mand ude foran vinduet ?
Så er uforstående over i ikke kontakter os I god tid og spørger om tilladelse for selvfølgelig må i gerne, men VI skal vide det.

De arbejder også udeforan min indkørsel gennem Gribskov kommune, da jeg har brokket mig over de dybe huller som har været foran min indkørsel i et godt stykke tid. Hvor i sjovt nok dagen efter kontakt med kommunen kom ud og fixet det. Og det resulteret i et flækket vinterdæk, da jeg skulle skifte fra vinter til sommer, der opdagede jeg det. Jeg har også vedhæftet billede af det ødelagt dæk og sjovt nok svarer de ikke .
Efter i fik fixet hullerne foran min indkørsel, så var der store huller på den lange vej før man drejer ind mod mit hus og det skrev jeg os om til kommunen, at jeg ikke forstod Hvorfor i bare lod det være i flere dage, da det ødelægger bilerne og er hårde mod dem og hvorfor i ikke satte pladder hen over og dagen efter satte i så plader hen over, så jeg vil også lige slutte af med, at sige at jeg ikke synes jeres arbejdet er godt nok, der skal klager til kommunen før i gør noget .

Jeg har billeder af ham manden (Erling) rende rundt i min have, så i siger bare til hvis i skal bruge dem og så har jeg os billede af mit flækket dæk som jeg har sendt ind.
Det er det værste firma nogensinde . Kan kun anbefale folk ikke at bruge dem overhovedet.
Svarer ikke på mails, ignorer en, lytter ikke til en, arbejder virkelig langsomt og dårligt med masser fejl .

5 aprile 2024

Kære Mohamad,

Først og fremmest vil vi gerne beklage den uheldige oplevelse, du har haft og den frustration det har medført. Det er langt fra vores intention at ignorere kundeklager eller skabe misforståelser.

Vi kan forstå at der har været en misforståelse omkring adgang til din grund. Vi var af den overbevisning, at der var givet tilladelse til vores medarbejdere og hvis dette ikke er tilfældet, så beklager vi dybt.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi altid bestræber efter at respektere private ejendomme og privatlivet. Vi tager din feedback alvorligt, og vi vil bestemt lære af denne uheldige episode.

Vi vil gerne takke dig for at gøre os opmærksom på problemet og for din tålmodighed i sagen.
Vi ønsker dig en god weekend og håber på mulighed for at genvinde din tillid i fremtiden.

Ronja, Nordkysten

Farlig billist

Farlig billist.
Kører på telefon på landevejen og svinger i 20 minutters tid. Da vi overhalede speeder de op så det bliver en meget farlig situation og kører 2 meter bag ved os i lang tid derefter.

Hillerød-Helsingør landevej nummerplade FC 73 43 13:50

26 novembre 2023

Ikke til at stole på.

Ingen besked om ankomst og opgravning af en del af min grund, for kommunen.
Efterfølgende afleveres området ikke i samme stand som før.
Efter mange opringninger og samtaler med en leder derfra, og lovning på at reetablere tingene som de var, skete der desværre bare aldrig noget.
Løgne, dårlige undskyldninger og aftaler der ikke overholdes.
Ikke værd at samarbejde med.
Jeg kommer i hvert fald ikke til at bruge dem, hvis det skulle blive nødvendigt en dag, når de allerede ved først møde, ikke er til at stole på.
Dato er en ca. dato, da det har kørt så længe, uden at de holdt deres aftaler.

18 ottobre 2023

Bang Bang !

Bang - bang ! -24 timer i døgnet i mere end en måned - lyden fra metal-køreplader der køres over af køretøjer på Veronikavej i Rødovre. I forbindelse med nedlægning af nye vandledninger er vejen gravet op ca. 8 steder ind til parcellerne med ca. 20 meters afstand. I den forbindelse har entreprenøren lagt metal-køreplader så hullerne dækkes. Ud af ca. 40 plader på kørebanen ligger 4 skævt, og giver høje bang-lyd hver gang et køretøj passerer, -og det er en meget befærdet vej. Kontakt fra mig og naboer i hele området til entreprenør, både på byggeplads, via mail og via kommune/HOFOR har ikke afhjulpet "brageriet". Enterprenør har forsøgt at afhjælpe problemet med kold asfalt og nogle "klude", men helt uden resultat. Et så stort entreprenør firma burde kunne afhjælpe det, for beboerne vedvarende "støjhelvede". Mon det er manglende faglighed eller ligegyldighed ? Vi er mange på vejen der ønsker Nordkysten ad Nordkysten til !

29 agosto 2023

Virkelige dårlig service

Nu har jeg 4 gange henvendt mig til firmaet - 3 gange pr. tlf og 1 gang via deres formular på hjemmesiden, for at få at vide, hvornår hullet i min indkørsel bliver lukket til.
De har gravet hele min opkørsel op og lagt en jernplade som min bil skraber på hver eneste gang vi kører henover pladen. Der kravler rotter op og ned i hullet, og de er fuldstændig ligeglade.
Der er ingen der har arbejdet i det hul i ugevis. For snart 4 uger siden sagde de, at de ville lukke hullet. Det samme skulle så være sket mandag/tirsdag i sidste uge (uge 29) og der er stadig ikke sket noget og ingen har gidet svare på min henvendelse.

Virkelige, virkelig, virkelig dårlig service!!!!!

26 luglio 2023

Kære Pia

Jeg er ked af at læse om din oplevelse med os.

Jeg vil meget gerne nå til bunds i din sag, så vi kan få løst det hurtigst muligt. Ud fra det du skriver her, har jeg ikke mulighed for at finde frem til hvor arbejdet foregår. Du må derfor meget gerne kontakte mig direkte på: rid@nordkysten.dk

Jeg ønsker dig, trods alt, en rigtig god dag.

Rikke, Nordkysten

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetente folk der ved….

Yderst kompetente folk der ved, hvad de laver.
Vi har haft stor glæde af formanden Benjamin, i forbindelse med gravearbejde til vores nye faciliteter.
Da der opstod problemer fra en af vores andre leverandører, lagde Nordkysten de ekstra timer i projektet, så vi kunne nå vores deadline til tiden.
- Stor anbefaling herfra!

25 luglio 2022

Virkelig en dårlig service

Virkelig et ringe firma
De har graver fiber ind for en beboer på vejen i vores grundejerforening
på vejene af yousee
på selv dagen graver de naboes fiber over så de står 8 dage uden net.
derefter ryder de ikke op efter sig før vi har rykket flere gange for det .
nu 2½ månede senere har de stadig ikke reetableret asfalten
da jeg ringe og rykkede for det fik jeg af vide af en arrogant receptionist at det var meget normalt
og især hvis der var nået der var i stykker efter de havde gravet.
der er ikke nået galt fiber,vand,strøm kloak alt virker ellers havde de vel lavet det efter 2½ mdr.
det mest besynderlige er at man ikke kan få lov til at tale med en afdeling med katagorisk bliver afvist i receptionen
næstegang der bliver søgt gravetilladelse bliver der nok stillet spørgsmålstegn overfor kommunen om udførelse og færdiggørelse
Mvh Karsten

31 maggio 2022

Hej Karsten

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager forløbet i din sag. Den er ikke håndteret korrekt og som vi normalt kører reetableringen.
Reetableringen blev afsluttet i går.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Sagen er taget op til evaluering og vi tager læring med herfra.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du har tilføjelser.

Kasper Hansen
Projektleder
Tlf.: 2679 3503

SNYDER MED LØN UNDERSKREVET I KONTRAKT

Har været ansat i nordkysten godt 4 måneders tid, får forhandlet min timeløn med videre som blir underskrevet og står noteret som forbehold i kontrakten.
Første,2,3 og 4 måned er lønnen forkert og mangler skur tillæg, plus de ikke vil udbetale den aftalte timeløn. Efterfølgende kontakter jeg min fagforening som sender et brev til kysten, herefter svare de at de ville rette fejlen med det samme. Fejlen blir ikke rettet, men lavet til en ny fejl, udbetaler stadig langt under det aftalte beløb. Nu kæmper jeg med og få dem til og udbetale den rigtige timeløn igennem fagforeningen endnu engang.
VÆRSTE ENTREPENØRFIRMA JEG NOGENSINDE HAR VÆRET I, hold dig langt væk for din egen skyld.

29 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Husk at få din aftale på skrift!

Husk at få din aftale med Nordkysten på skrift!
Havde lavet mundtlig bestilling på en lille stump asfalt ved kantsten (0,3 grusasfalt GAB I), som Nordkysten ville lave når de alligevel havde en asfalt vogn i nærheden, således at jeg ikke skulle betale kørsel til og fra asfalt terminal for en meget lille opgave. Ventede det meste af sommeren 2021 inden arbejdet blev lavet (det tog dem 25 minutter da de endelig kom) - og modtog så regning for arbejdet inklusiv 3 timers arbejdsmand og 2 timer lastvogn med fører - i alt 4.000,- Efter at jeg klagede blev regningen sat ned til 2 timer arbejdsmand og 1,5 timer lastvogn med fører - i alt 3.000,-

14 dicembre 2021

Arrogancens højborg.

9 dicembre 2021

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Er ked af at du har fået så dårligt et indtryk af os og vil rigtig gerne høre om din oplevelse.
Dine erfaringer kan måske hjælpe os til at rette op på fejl og blive bedre.
Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig på 27 26 32 86

De bedste hilsner og rigtig god dag
Heidi Hamann
HR-chef

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più