Helt fantastisk flyttefirma. Søde unge mænd der bare er hjælpsomme, imødekommende, forstående og respektfulde omkring ens inventar. De er pålidelige og dygtige. Jeg vil til en hver tid anbefale dette... Leggi di più
Nordjysk flytteservice yder en rigtig god service. De friske unge mænd yder virkelig en fantastisk service. De var ikke bange for at tage fat og tog sig godt af mine ting. De bedste anbefalinger herf... Leggi di più
Flott flyttehjelp. Skulle flytte fra hus til leilighed, der blev 5 uger i ferielejlighed mellem hus og ny leijlighet.Alt mit indbo måtte i depo, her fik jeg lidt problemer , men Nordjysk Flytteserv... Leggi di più
Jeg fik et godt tilbud, og på flyttedagen ankom 2 høflige og flittige flyttemænd. De dannede sig hurtigt et samlet overblik, og fik med omhu alt flyttet ned fra 3. Sal… uden elevator! Ved ankomst t... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Uanset om din virksomhed skal flytte til ny adresse, med mere plads og højere til loftet, om lageret skal ryddes op og flyttes i nyt, eller om du skal flytte fra lejlighed til hus, kan vi hos Nordjysk Flytteservice klare alle opgaver både store som små. ------------------------------------------------------------- En aftale er en aftale. Derfor har vi altid fokus på at sikre, at vores tilbud stemmer overens ift. den beskrevne flytteopgave. Vi ved af erfaring, at faste aftaler er en af de vigtigste faktorer i flytte- og servicebranchen. Disse aftaler vil vi altid overholde og vi vil gerne have at kunden gør det samme.
Lindegården 36, 9400, Nørresundby, Danimarca
- Kontakt@nordjyskflytteservice.dk
- nordjyskflytteservice.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Absolutely Outstanding Service – Highly Recommended!
I’ve experienced my fair share of moves—homes, apartments, you name it—but Nordjysk Flytteservice stands out as the absolute best by far! From start to finish, their service was swift, efficient, and exceptionally well-priced. But what truly sets them apart is their attitude: always smiling, punctual, and completely focused on making the move as smooth and stress-free as possible.
You can really feel that this is a professional, yet genuinely friendly team that puts the client first in every way. I would wholeheartedly recommend Nordjysk Flytteservice to anyone in need of a top-tier moving company.
Thank you, Team Nordjy
Min flytning var overstået på ca 3…
Min flytning var overstået på ca 3 timer. Det mødte 3 mænd op. Lige til tiden. Bedste anbefalinger
Dygtige og effektive flyttefolk 😊
Dygtige og effektive flyttefolk 😊
Utrolig venlige og hjælpsomme, der gjorde min flytning perfekt.
De fortjener alle 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En virkelig positiv oplevelse med dette…
En virkelig positiv oplevelse med dette flyttefirma. Fem minutter før aftalt tid troppede tre unge høflige, professionelle flyttefolk op, som med det største overblik og planlægning sørgede for, at vores flytning fra Aalborg til Tornby, gik fuldstændig gnidningsfri.
Kan kun anbefale dette firma til alle som skal flytte
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg var i rigtig dårlig tid (2 dage inden) da der var akut brug for hjælp! Nordjysk flytteservice trådte til med det samme uden problemer! 2 friske gutter dukkede op og klarede det hele i løbet af 0,5 trods der var meget og mange tunge/store ting! Kan varmt anbefales!! Tak for hjælpen og god service!
Super professionel flyttefirma
Super professionel flyttefirma. Kan varmt anbefales.
Flytning af studielejlighed
Nordjysk Flytteservice var fair i prisen og meget venlige og imødekommende i deres service. De var påpasselige i selve flytningen med vores møbler og generelt super professionelle. Vi vil anbefale Nordjysk Flytteservice.
Tak for en supergod service
Tak for en supergod service! Det var fire utrolig dygtige og effektive flyttemænd, og vi var rigtig glade for at se hvor gode de var til at passe på tingene. Intet gik i stykker undervejs - vi har ikke engang bemærket skrammer eller ridser. Så kæmpestor ros til dem. Og udover deres dygtighed, var det også fedt at se, at de lige kunne give lidt tid og plads til vores børn, på en god og ordentlig måde. Helt igennem en behagelig oplevelse.
Rigtig god flytning
Flytningen levede fuldt op til alle aftaler, og super venlige flyttefolk.
Mest fantastiske service
Mest fantastiske service, hårdtarbejdende, servicemindede og yderst venlige unge mennesker der ved hvad det drejer sig om, de er bare fantastiske. Tusind tak for jeres indsats
Tove Olsen 😀
Fremragende service
Vi skulle flytte fra lejlighed på 1. sal til hus, og vi er meget glade for at vi valgte Nordjysk Flytteservice til opgaven. De to flyttemænd var effektive og servicemindede og viste stor respekt for vores ejendele. Vi vil uden tøven anbefale dem til andre, der skal flytte.
Fuldstændig fantastisk flytte service
Fuldstændig fantastisk flytte service, med de mest høflige, effektive og professionelle flyttefolk. Der var ikke noget at sætte en finger på. Kan klart anbefales
Helt igennem anbefalelsesværdigt
Helt igennem tip top service, intet mindre kan gøre.
3 friske fyre knoklede 100% igennem i 4 timer med 2 læs flytning.
Søde, rare og høflige, de gjorde lige dom vi ønskede.
Og stor respekt for Deres måde at håndtere et problem på.
Vi har en massagestol på 110 kg og til en værdi af 55.000. den skulle bæres ned fra 1. sal og op på 3. sal, dog med elevator.
Da den skulle ned fra første sal, følte de sig ikke sikre på, om de kunne klare det uden risiko for stolen. Lidt snak frem og tilbage med bossen resulterede i, at han selv og 2 andre kom igen mandag og flyttede stolen med helt igennem samme service, humør og høflighed.
Vi kan kun VARMT anbefale at bruge NFS.
Mvh super tilfreds kunde
Kanon håndtering af alle vores…
Kanon håndtering af alle vores flyttekasser, inventar og møbler!
Super arbejdsomme, hurtige, effektive og virkelig flinke flyttemænd.
Alt virkede meget professionelt og nem planlægning af flyttedagen med baglandet ligeledes.
Kæmpe stor anbefaling herfra!
Hilsen en glad familie på 3.
God og pålidelig service samt skarp…
God og pålidelig service samt skarp pris på flytning af billardbord.
Rigtig god oplevelse med Jonas og for…
Rigtig god oplevelse med Jonas og for den sagsskyld hele teamet. Helt fra første kontakt har det været en fornøjelse så nemt det hele var. Flyttemændene kom præcis til tiden, og der var service lige fra de trådte ind til de gik igen. Flyttemændene var friske og vidste respekt overfor for ens egendele.
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra, og vil helt klar bruge dem igen.
- India Sørensen
Der var service fra start til slut
Der var service fra start til slut. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Jonas og hele teamet.
En super professionel tilgang…
En super professionel tilgang kombineret med ordentlighed på alle parametre, og krydret med høflighed, venlighed og fin pris. Tryghed, overordentlig god service og god kommunikation. Vi tilslutter os alle de andre gode anmeldelser og roser, og giver vores bedste anbefalinger til Jonas, Oliver, Patrick og Co.
Rigtig god oplevelse med deres…
Rigtig god oplevelse med deres flytteservice. Lige fra første henvendelse til opgaven var løst.
Helt fornuftig pris, og kom præcis til tiden. Super friske fyre, som har respekt for ens egendele. Vil klar bruge dem igen. Anbefaling herfra
Tina Poulsen
Fantastisk
God pris, effektive flyttemænd og super service 👍🏽 Hvis jeg kunne havde jeg givet jer 10 stjerner ☀️