Er super glad for for tjenesten , den er billig og der er mange gode danske film både nye og gamle og osse masser af gode udenlandske film, helt perfekt. Rigtig god Service over hele linjen. Osse en r... Leggi di più
Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... Leggi di più
Kan ikke forstå hvorfor der ikke er lavet undertekster til alle film. Kan heller ikke forstå man bare købe adgang til en film- Hvis man alle de andre og står på hylden og betalt for dem en gang
Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... Leggi di più
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Danimarca
- 70 70 77 88
- kontakt@nordiskfilmplus.dk
- nordiskfilmplus.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg elsker selv at bestemme hvad jeg…
Jeg elsker selv at bestemme hvad jeg vil se og i har et bredt udvalg. tak for jer

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Godt film kunne godt bruge nogle flere…
Godt film kunne godt bruge nogle flere af Morten Korch film

En god streaming mulighed
En god streaming mulighed, til en overkommelig pris. Dog kunne jeg godt ønske lidt mere vægt på Gamle Danske film. Men ellers godt tilfreds.

God kanal
Intet at klage over, gode film især kan jeg lide de gamle danske.
Endnu bedre, nu betaler jeg snart kun en gang om året.

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes at man kan altid finde en…
Jeg synes at man kan altid finde en film 🍿 at se på og det er bare så dejligt

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Nordisk film er det bedste vi har her i…
Nordisk film er det bedste vi har her i huset. Så min handicappede datter ser hver dag gamle film. Vi glæder os hver gang der kommer en ny film. Jeg tror hun har set alle de film der er. Så tak for jer.

Først og fremmest Tak🤗
Først og fremmest Tak🤗
Jeg vil starte med at sige Tak, En tak for at vi "unge" mennesker kan se hvordan livet har været blevet i de (gode) gamle dage via film, en Tak for at holde fast i de gamle film - For glemmer man de gamle film, så bliver de forevigt borte. En Tak skal lyde for prisen for hele herligheden (59.kr) er bestemt ikke det der kræver det store, andet end "byttepengene" fra ugentlige indkøb☺️🤗👍
Men jeg har også et "Men..."
....Som gives ved de forskellige film der findes på appen, der er lyd niveauet meget varierende, så man som bruger er nødt til enden at skrue op og ned for lyd niveauet på tv'et. Det kunne være rart, hvis lyd niveauet var ens på alle film, så man ikke behøvede at skal skrue op og ned for lyden på tv'et, men det er et billigt "surt opstød" som ikke koster nedgang i de 5 stjerner, men det kunne være mere brugervenligt, også selvom de forskellige film er lavet med individuelle lydbånd.

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Elsker nordisk film gamle som nye man…
Elsker nordisk film gamle som nye man ik har set før nogle har jeg set et par gange

Bedste danske klassikere Bare Dansk underholdning
Bare Dansk underholdning, når det er bedst 🤣🤣

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Appen er udmærket men den er særdeles…
Appen er udmærket men den er særdeles tung at arbejde med feks hvis du skal ud af et søgeområde skal man "bakke" ud af alle de film der er fremme i den enkelt søgegruppe, før du kan skifte emne. og sådan er der flere steder hvor den ikke er logisk og den er temmelig langsom

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Efter det Dansk Filmskat ændrede navn…
Efter det Dansk Filmskat ændrede navn til Nordisk Film+,er det blevet meget ringe,man har taget alt for mange af de gamle klassikere væk.

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Har haft tjenesten over flere perioder…
Har haft tjenesten over flere perioder - syntes desværre udvalget er faldet meget i kvalitet. Før brystede de sig af og have mange gamle danske film, men der er ret mange som er forsvundet med tiden og prisen er sjovt nok ikke faldet.

Rodet over sigt !! Mangler osse en god del film
Rodet over sigt !!! Og så mangler der et hav af film. Den virtuelle oversigt er dårlig, savner så mange film.
Få dog lavet er liste og få den fyldt om til det man betaler for og havde for ventet af tjenesten. De udenlandske film trækker ned mod bundlinjen, det kan være det er plus, men helt sikkert ikke noget for de manglende danske film. Og det er ikke så få der mangler til den pris.

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg har været medlem siden starten men…
Jeg har været medlem siden starten men nu har de opdaterede en anden version så nu kan jeg ikke komme ind , når man kontakter dem får jeg bare af vide at de sender en mail når jeg kan oprette mig igen det er nu 3 uger siden jeg første gang talte med dem men der sker ikke noget

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
Kommer gerne igen til Kolding - det bedste sted jeg kender
Super biograf - åben og lækker kiosk venligt personale Go bilede- lyd og super lækre biograf sæder

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
jeg synes det er super dejlig at kunne…
jeg synes det er super dejlig at kunne se alle de gode gamle danske film for en god pris særlig denne film en pige ude lige jeg elsker denne film jeg grindene hele tiden dejlig film god påske til alle i klubben.

Risposta di Nordisk Film+ (Danmark)
De smed os ud pga at vi glemte at sætte…
De smed os ud pga at vi glemte at sætte vores tekofon på lydløs og de gav os ikke en advarsel