Har ikke prøvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener så meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage på Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... Leggi di più
Havde bestilt en cellusmooth massageapparat , den gik desværre i stykker. Kontaktede kundeservice og de var hurtige til at svare og fik tilsendt ny maskine samme dag. Det kalder jeg for god service �... Leggi di più
Jeg har tidligere skrevet to dårlige anmeldelser af Nordic Shapes Cellu Smooth apparat. Nordic Shape har taget action på mine anmeldelser - som bl.a. gik på, at det apparat jeg havde købt ikke hold... Leggi di più
NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.
Kompagnistræde 21, 1208, København K, Danimarca
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Indtil videre er der ikke så meget resultat, har heller ikke brugt den så længe, men det suger godt til, selv på laveste program og man skal ikke bruge den dagen før benene skal vises frem, jeg er fyldt med blå mærker
Super god service og fine produkter. Kan klart anbefales 🤗
Jeg er ikke helt overbevist endnu. Måske kræver det længere tids brug, men jeg fortsætter og opdaterer mit forløb herinde

Risposta di Nordic Shape ApS
Indtil videre kan jeg ikke skrive så meget da jeg kun har haft min maskine i 6 dage. Så jeg vil lige prøve den a lidt længere tid før jeg tager en beslutning om den er det rigtige for mig eller om jeg skal have mine penge tilbage, heldigvis tilbyder nordicshap 60 dages 100 procent tilfredshedsgaranti eller penge tilbage hvilket jeg synes er en total luksus..6 dage er ikke nok til at kunne vurderer om den vil give mig et resultat eller ej. Jeg må vende tilbage om en lille mdr for en bedre vurdering. Vh Michell

Risposta di Nordic Shape ApS
Kanon service! Selvom produktet ikke lige passede til min krop, så skal de stadig have en fantastisk stor ros. Deres kundeservice er utrolig. Svarer med det samme, giver gode råd til brugen af produktet og bare virkelig venlige. Jeg kunne nemt finde andre produkter hos dem ☺️
Min første CelluSmooth virkede desværre ikke i strømstikket – men inden jeg nåede at blinke, stod en ny maskine klar hos mig. Servicen var ikke bare god – den var eksemplarisk!
Og maskinen? Helt ærlig? Bare WOW!
Jeg har døjet med cellulitis siden ungdommen, og aldrig før har jeg stået med et produkt, der faktisk gør en afgørende forskel. CelluSmooth holder, hvad den lover (og mere til!)
Min rutine:
Jeg starter med min gua sha måne ude i badet og giver mine ben lange, glidende strøg op mod hjertet for at stimulere lymfesystemet og løsne bindevævet. Bagefter smører jeg mine ben ind i seabutter bruger jeg CelluSmooth – og jeg kan både se og føle hvor stor effekt den har.
KØB KØB KØB! ❤️
Fantastisk kundeservice
Synes det gjorde vildt ondt på niveau 1 til at starte med, men har brugt den i et par uger nu, og er allerede på niveau 4, og synes slet ikke det gør så ondt mere. Håber jeg snart kommer til at se et resultat
Jeg må desværre melde at CelluSmooth suger for hårdt på niveau 1. Når man sætter den på låret, bygger den suget op over nogle sekunder, og så sidder den bare fast og det gør virkelig ondt at flytte den. Også selvom jeg har godt med olie på huden. Nu har jeg udviklet en metode hvor jeg lige kan nå at kører den over huden mens den bygger suget op, når så den er nået til fuld vakum effekt (på trin 1), så stikker jeg lille fingeren ind mellem Shaperen og mit lår for lette på suget ( vakum effekten bliver derved afbrudt). Og så kan jeg lige nå at tage et nyt strøg, inden suget tager for hårdt fat igen. Det er ærgerligt og noget rod. Designet er fint, og materialet den er lavet af er også fin. Men trin indstillingerne er ikke gennemtænkt og kærlige i forhold til kunden. Hvis det bare er spørgsmål om at vænne sig til det, så kommer man slet ikke i gang, når det gør så ondt fra start. Desværre... hvis I laver en ny med bedre trinindstillinger, så er jeg på igen.
Det er nu 8 dage siden jeg har lagt ordren ind, og varen er stadig ikke modtaget.
Jeg venter stadig i spænding 🙈

Risposta di Nordic Shape ApS
Jeg var lidt skæptisk med hvor hårdt den kunne suge og tænkte at jeg hurtigt ville være forbi niveau 1, men der bliver vi. Ok lige et par behandlinger endnu inden vi stiger omi effekt på vacuum effekten. Så må vi se om 4 uger om den så også har skabt et resultat
5 stjerner for en konge kundeservice.
Udover dette var der hurtig levering og hurtig svartid på e-mail. Tror det var en Ida jeg har skrevet med og hun var meget sød, venlig og forståelig. Lever 100% op til kundetilfredshed og returnering. God stil👏🏻
Først vil jeg sige at tid for levering gik utroligt hurtigt, fik den leveret inden for 2 dage.
Havde glædet mig til at bruge den, men jeg er nok blevet forblændet af alle de gode anmeldelser. Kom massage olie på overarme og lår, tændte på laveste niveau, men hold nu op . Det gør jo frygteligt ondt, selv på laveste niveau, den er jo ikke til at trække af huden uden det gør MEGET ondt, og nej ikke sart, jeg har normalt en høj smertetærskel. Ærgerligt.

Risposta di Nordic Shape ApS
Jeg har bestilt hos Nordic Shape for over to uger siden, men har ikke modtaget min vare endnu. De havde skrevet i bekræftelsesmailen, at de sender en tracking link efter en uge, men det har de heller ikke gjort.

Risposta di Nordic Shape ApS
Har købt og betalt intet modtaget og kontaktet dem for tredje gang
Føj en moral

Risposta di Nordic Shape ApS
Købte en maskine fra dem sidste uge og har hørt fra dem aldrig igen.

Risposta di Nordic Shape ApS
I ordered a mashine as a Christmas gift, and never even received a confirmation. Unfortunately it’s took me 1,5 month to get it, but I finally got it. I love the mashine, doing it every second day, I think I can see a difference. Don’t forget the massage oil. Can definetly recommend it and have already ordered one more just in case.

Risposta di Nordic Shape ApS
Det har indtil videre været en virkelig dårlig oplevelse at købe noget herfra.
Min datter bestilte et produkt d. 29 november.
Hun får efterfølgende en bekræftelse på at den vil blive afsendt mellem d. 6 og 10 december. Da hun ikke får afsendelse mail d. 10 december, kontakter hun jer selv d. 11 for at høre hvor den bliver af. Her får hun at vide at den senest vil blive sendt d. 21. Men er så “heldig” at hun modtager en afsendelses besked allerede d. 18. Derefter spore hun pakken via DAO, men den stopper med at rykke sig, og bliver derfor efterlyst d. 23 december. Så er vi godt klar over at vi her løber ind i juledagene. Og hun kontakter både DAO og jer d. 28 og efterlyser pakken igen, hvortil I svarer at I vil vende tilbage.
D. 3 Januar kontakter hun jer selv IGEN, da hun intet har hørt fra jer. Og får at vide af jer, at pakken er forsvundet men at i vil sende en ny.
Først i dag d. 8 Januar hvor hun selv skriver til jer, IGEN hvornår den bliver afsendt, får hun en mail om at pakken er på vej.
Dette skulle have været en julegave, som jo så er gået fuldstændig i vasken.
Vi er ude mærket godt klar over at der er ekstra forsendelses tid og travlhed i juleperioden.
Men at hun selv har skulle tage kontakt til jer under hele processen, og taget i betragtning af, at bestilling allerede blev foretaget i slut november, er det virkelig uprofessionelt og enormt dårlig service. Derfor kun 1 ⭐️

Risposta di Nordic Shape ApS
Fantastisk produkt!! Modtog min pakke for 2 uger siden, og kan allerede se en tydelig forskel! Maskinen er af virkelig god kvalitet, så det er en klar anbefaling herfra!

Risposta di Nordic Shape ApS
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.