Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Har ikke prøvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener så meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage på Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde bestilt en cellusmooth massageapparat , den gik desværre i stykker. Kontaktede kundeservice og de var hurtige til at svare og fik tilsendt ny maskine samme dag. Det kalder jeg for god service �... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har tidligere skrevet to dårlige anmeldelser af Nordic Shapes Cellu Smooth apparat. Nordic Shape har taget action på mine anmeldelser - som bl.a. gik på, at det apparat jeg havde købt ikke hold... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Indtil videre er der ikke så meget…

Indtil videre er der ikke så meget resultat, har heller ikke brugt den så længe, men det suger godt til, selv på laveste program og man skal ikke bruge den dagen før benene skal vises frem, jeg er fyldt med blå mærker

8 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

Jeg er ikke helt overbevist endnu

Jeg er ikke helt overbevist endnu. Måske kræver det længere tids brug, men jeg fortsætter og opdaterer mit forløb herinde

18 luglio 2025

Hej 🌸

Tusind tak for din ærlige anmeldelse 🙏
Du har helt ret i, at det ofte kræver lidt længere tids brug, før man ser de fulde resultater. Vi glæder os til at høre, hvordan dit forløb udvikler sig – og vi er her altid, hvis du har spørgsmål undervejs 💜

Line
Nordic Shape

Valutata 3 stelle su 5

Indtil videre kan jeg ikke skrive så…

Indtil videre kan jeg ikke skrive så meget da jeg kun har haft min maskine i 6 dage. Så jeg vil lige prøve den a lidt længere tid før jeg tager en beslutning om den er det rigtige for mig eller om jeg skal have mine penge tilbage, heldigvis tilbyder nordicshap 60 dages 100 procent tilfredshedsgaranti eller penge tilbage hvilket jeg synes er en total luksus..6 dage er ikke nok til at kunne vurderer om den vil give mig et resultat eller ej. Jeg må vende tilbage om en lille mdr for en bedre vurdering. Vh Michell

16 luglio 2025

Hej Michell 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Du har helt ret – 6 dage er for tidligt at vurdere resultatet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde 60 dages tilfredshedsgaranti, så du kan prøve den ordentligt af uden stress.

Vi glæder os til at høre din endelige vurdering senere 💜

Bedste hilsner,

Kanon service

Kanon service! Selvom produktet ikke lige passede til min krop, så skal de stadig have en fantastisk stor ros. Deres kundeservice er utrolig. Svarer med det samme, giver gode råd til brugen af produktet og bare virkelig venlige. Jeg kunne nemt finde andre produkter hos dem ☺️

7 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Endelig et produkt der virker – og en kundeservice i verdensklasse!

Min første CelluSmooth virkede desværre ikke i strømstikket – men inden jeg nåede at blinke, stod en ny maskine klar hos mig. Servicen var ikke bare god – den var eksemplarisk!
Og maskinen? Helt ærlig? Bare WOW!
Jeg har døjet med cellulitis siden ungdommen, og aldrig før har jeg stået med et produkt, der faktisk gør en afgørende forskel. CelluSmooth holder, hvad den lover (og mere til!)
Min rutine:
Jeg starter med min gua sha måne ude i badet og giver mine ben lange, glidende strøg op mod hjertet for at stimulere lymfesystemet og løsne bindevævet. Bagefter smører jeg mine ben ind i seabutter bruger jeg CelluSmooth – og jeg kan både se og føle hvor stor effekt den har.
KØB KØB KØB! ❤️
Fantastisk kundeservice 🫆

11 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Jeg må desværre melde at CelluSmooth…

Jeg må desværre melde at CelluSmooth suger for hårdt på niveau 1. Når man sætter den på låret, bygger den suget op over nogle sekunder, og så sidder den bare fast og det gør virkelig ondt at flytte den. Også selvom jeg har godt med olie på huden. Nu har jeg udviklet en metode hvor jeg lige kan nå at kører den over huden mens den bygger suget op, når så den er nået til fuld vakum effekt (på trin 1), så stikker jeg lille fingeren ind mellem Shaperen og mit lår for lette på suget ( vakum effekten bliver derved afbrudt). Og så kan jeg lige nå at tage et nyt strøg, inden suget tager for hårdt fat igen. Det er ærgerligt og noget rod. Designet er fint, og materialet den er lavet af er også fin. Men trin indstillingerne er ikke gennemtænkt og kærlige i forhold til kunden. Hvis det bare er spørgsmål om at vænne sig til det, så kommer man slet ikke i gang, når det gør så ondt fra start. Desværre... hvis I laver en ny med bedre trinindstillinger, så er jeg på igen.

9 luglio 2025

lang leveringstid

Det er nu 8 dage siden jeg har lagt ordren ind, og varen er stadig ikke modtaget.
Jeg venter stadig i spænding 🙈

30 giugno 2025

Hej Michelle,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og undskyld, at leveringstiden har skuffet dig 💔

Din ordre var en forudbestilling, hvilket fremgik både på produktsiden og i din ordrebekræftelse, med forventet afsendelse mellem 1.–2. juli. Grundet en lille forsinkelse fra vores leverandør blev afsendelsen i stedet rykket til 3.–4. juli, som vi også informerede om via mail til alle berørte kunder.

Din pakke blev herefter pakket og sendt den 4. juli, men DAO fik desværre ikke scannet den korrekt i første led – og derfor har trackingen stået stille, hvilket vi er rigtig kede af 😞

Men jeg har netop tjekket, og kan se at din pakke er blevet leveret i dag 🙏🏼
Vi håber, du nu endelig har den i hænderne – og at oplevelsen med selve produktet kan opveje noget af den ventetid, du har haft.

Tøv endelig ikke med at række ud, hvis du har spørgsmål – vi sidder klar til at hjælpe 💛

Line, Kundeservice – Nordic Shape

Skæptisk men positiv overrasket

Jeg var lidt skæptisk med hvor hårdt den kunne suge og tænkte at jeg hurtigt ville være forbi niveau 1, men der bliver vi. Ok lige et par behandlinger endnu inden vi stiger omi effekt på vacuum effekten. Så må vi se om 4 uger om den så også har skabt et resultat

11 giugno 2025

Rigtig god kundeservice

5 stjerner for en konge kundeservice.
Udover dette var der hurtig levering og hurtig svartid på e-mail. Tror det var en Ida jeg har skrevet med og hun var meget sød, venlig og forståelig. Lever 100% op til kundetilfredshed og returnering. God stil👏🏻

26 maggio 2025

Det gør frygteligt ondt

Først vil jeg sige at tid for levering gik utroligt hurtigt, fik den leveret inden for 2 dage.
Havde glædet mig til at bruge den, men jeg er nok blevet forblændet af alle de gode anmeldelser. Kom massage olie på overarme og lår, tændte på laveste niveau, men hold nu op . Det gør jo frygteligt ondt, selv på laveste niveau, den er jo ikke til at trække af huden uden det gør MEGET ondt, og nej ikke sart, jeg har normalt en høj smertetærskel. Ærgerligt.

10 maggio 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Vi forstår godt, at behandlingen kan føles meget intens i starten, især hvis bindevævet er spændt og området ikke har været stimuleret før. Det er en oplevelse, flere af vores kunder deler med os – men heldigvis fortæller mange også, at det hurtigt bliver mere behageligt efter et par gange.

Når huden og vævet begynder at vænne sig til behandlingen, løsnes spændinger op, og ubehaget aftager.
Det lyder måske ikke sådan nu, men for mange sker der hurtigt en forskel – både i fornemmelsen og i resultaterne.

Når det er sagt, skal du selvfølgelig føle dig tryg ved dit køb. Du er dækket af vores 60-dages tilfredshedsgaranti, så du har ro til at prøve den lidt mere – eller give os besked, hvis du hellere vil returnere. Vi er her for at hjælpe, uanset hvad du vælger 💜

Langsom leveringstid

Jeg har bestilt hos Nordic Shape for over to uger siden, men har ikke modtaget min vare endnu. De havde skrevet i bekræftelsesmailen, at de sender en tracking link efter en uge, men det har de heller ikke gjort.

1 maggio 2025

Hej ZS,

Tusind tak for din ærlige feedback — og vi forstår virkelig godt din frustration.
Lad mig forklare lidt nærmere, hvad der er sket, så du har det fulde overblik.

Da du lagde din ordre, var det som en forudbestilling, hvilket betød, at der på forhånd var en forventet ventetid, før vi kunne sende pakken. Det var også angivet ved bestilling og i bekræftelsesmailen, så man som kunde kunne tage højde for den lidt længere leveringstid.

Desværre blev ventetiden yderligere forlænget, da vi modtog meget flere forudbestillinger end forventet, hvilket lagde ekstra pres på vores lager og pakketeam. Det tog derfor lidt længere tid end normalt at få alle ordrer gjort klar og sendt ud — og vi beklager virkelig, at du også blev ramt af det.

Når det er sagt, er pakken nu allerede kommet frem til dig, og vi håber virkelig, at du er blevet glad for den og er godt i gang med at bruge den 🙌

Tusind tak igen for din tålmodighed — og sig endelig til, hvis der er noget, vi kan hjælpe med undervejs.

Bedste Hilsner,

Valutata 1 stelle su 5

Har købt og betalt intet modtaget og…

Har købt og betalt intet modtaget og kontaktet dem for tredje gang
Føj en moral

18 marzo 2025

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse – vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Din ordre blev desværre ramt af en kort forsinkelse, da vi i netop den periode gennemgik et lagerskift. Det var vi på forhånd åbne om i vores leveringsbetingelser, men vi forstår selvfølgelig godt, at det kan være frustrerende, når man glæder sig til at modtage sin pakke.

Vi har dog gjort vores bedste for at holde dig opdateret og svarede hurtigt på dine henvendelser – blandt andet med besked om forsendelsen og med tilbud om kompensation. Da du efterfølgende ønskede at annullere din ordre, refunderede vi naturligvis dit fulde beløb med det samme.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder en tryg og god oplevelse – og vi er kede af, hvis det ikke lykkedes denne gang. Skulle du få lyst til at prøve os igen på et andet tidspunkt, vil vi tage imod dig med åbne arme ❤️

Line Holm

Nej tak.

Købte en maskine fra dem sidste uge og har hørt fra dem aldrig igen.

7 marzo 2025

Hej Iwona,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse. Vi vil dog gerne give lidt klarhed:

Du lagde din ordre den 7. marts, og som nævnt i vores leveringsbetingelser, oplevede vi en kort forsinkelse i denne periode på grund af skift af lager. Du kontaktede os første gang den 17. marts kl. 13.20, og vi svarede dig allerede ét minut senere – kl. 13.21 – med information om status og årsagen til forsinkelsen. Din pakke blev herefter afsendt den 18. marts.

Vi bestræber os altid på at give hurtig og personlig kundeservice, og derfor er vi selvfølgelig ærgerlige over at modtage en anmeldelse som denne – særligt når vi rent faktisk svarede dig lynhurtigt og fik sendt din pakke dagen efter.

Hvis der stadig er noget, vi kan gøre for dig, så tøv endelig ikke med at skrive til os igen – vi vil altid gerne hjælpe.

Line Holm
Team Nordic Shape 💗

Valutata 4 stelle su 5

I ordered a mashine as a Christmas…

I ordered a mashine as a Christmas gift, and never even received a confirmation. Unfortunately it’s took me 1,5 month to get it, but I finally got it. I love the mashine, doing it every second day, I think I can see a difference. Don’t forget the massage oil. Can definetly recommend it and have already ordered one more just in case.

3 febbraio 2025

Dear Jekaterina,

Thank you for your review!
We sincerely apologize for the delay in receiving your order. Unfortunately, we experienced some unexpected logistical challenges during the busy holiday season, which caused the delay in shipping. We truly appreciate your patience and understanding.

That being said, we're delighted to hear that you love the machine and are already seeing results! 😊 And great tip about the massage oil – it really makes a difference.

Thank you for your recommendation and for placing another order – that means a lot to us! If you ever need anything, feel free to reach out.

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

God og nem køber oplevelse !

22 gennaio 2025

Hej Liba,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du havde en god og nem købsoplevelse hos os. Det betyder meget for os!

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Det har indtil videre været en virkelig…

Det har indtil videre været en virkelig dårlig oplevelse at købe noget herfra.

Min datter bestilte et produkt d. 29 november.
Hun får efterfølgende en bekræftelse på at den vil blive afsendt mellem d. 6 og 10 december. Da hun ikke får afsendelse mail d. 10 december, kontakter hun jer selv d. 11 for at høre hvor den bliver af. Her får hun at vide at den senest vil blive sendt d. 21. Men er så “heldig” at hun modtager en afsendelses besked allerede d. 18. Derefter spore hun pakken via DAO, men den stopper med at rykke sig, og bliver derfor efterlyst d. 23 december. Så er vi godt klar over at vi her løber ind i juledagene. Og hun kontakter både DAO og jer d. 28 og efterlyser pakken igen, hvortil I svarer at I vil vende tilbage.
D. 3 Januar kontakter hun jer selv IGEN, da hun intet har hørt fra jer. Og får at vide af jer, at pakken er forsvundet men at i vil sende en ny.
Først i dag d. 8 Januar hvor hun selv skriver til jer, IGEN hvornår den bliver afsendt, får hun en mail om at pakken er på vej.
Dette skulle have været en julegave, som jo så er gået fuldstændig i vasken.

Vi er ude mærket godt klar over at der er ekstra forsendelses tid og travlhed i juleperioden.

Men at hun selv har skulle tage kontakt til jer under hele processen, og taget i betragtning af, at bestilling allerede blev foretaget i slut november, er det virkelig uprofessionelt og enormt dårlig service. Derfor kun 1 ⭐️

8 gennaio 2025

Kære Medina,

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest vil vi gerne undskylde mange gange for den oplevelse, I har haft hos os. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle, og vi er kede af, at denne situation gik ud over jer.

Din datter var desværre en af de meget uheldige kunder, der bestilte på et tidspunkt, hvor vi løb ind i flere uforudsete udfordringer. Først løb vi ind i et tomt varelager hvilket forsinkede afsendelsen. Dernæst opstod der problemer med forsendelsen, da DAO mistede pakken – noget, vi heldigvis sjældent oplever, men også noget som er ude af vores hænder.

Vi forstår, at det har været frustrerende, især når man skal tage kontakt flere gange for at få en opdatering. Vi bestræbte os på at løse situationen hurtigst muligt, men vi erkender, at kommunikationen kunne have været bedre undervejs, og det tager vi til os.

Som kompensation har vi givet din datter en fuld refundering, hvilket betyder, at hun har fået produktet helt gratis som en undskyldning for den oplevelse. Vi håber, at dette kan vise, hvor meget vi værdsætter vores kunder og deres tillid til os.

Vi tager denne oplevelse meget alvorligt og har allerede implementeret interne tiltag for at sikre, at noget lignende ikke sker igen. Vi håber, I kan se, at vi gjorde alt, hvad vi kunne, for at rette op på situationen og give en fair løsning.

Endnu en gang tak for din feedback – det er med til at gøre os bedre. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for jer, er I altid velkomne til at kontakte os.

De bedste hilsener,
Line Holm, Nordic Shape

Fantastisk produkt!

Fantastisk produkt!! Modtog min pakke for 2 uger siden, og kan allerede se en tydelig forskel! Maskinen er af virkelig god kvalitet, så det er en klar anbefaling herfra!

11 novembre 2024

Hej Julia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩 Det er fantastisk at høre, at du allerede kan se en tydelig forskel – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten og maskinen som helhed. Tak for din anbefaling – det betyder virkelig meget for os! 💖

Frederik. Nordic Shape

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più