Nordics Choice AS Recensioni 61

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Helt useriøst firma. Lokker med prøvepakke og ingen binding. Så sender de deg 3 måneders forbruk og en stor faktura som de ikke lar deg returnere. Det fantes ingen opplysninger på siden om at jeg hadd... Leggi di più

Første firmaet noensinne som har sendt meg mail etter prøveperioden og spurt meg om jeg ønsker å fortsette eller pause abonnementet. Bare DET gjør at jeg er svært begeistret og vil fortsette! 👏👏👏

Ich nutze NordicMelatonin vor allem in Phasen, in denen ich spät arbeite oder viel im Kopf habe. Es hilft mir, abends schneller runterzufahren und den Schlafrhythmus wieder zu stabilisieren. Am nächst... Leggi di più

1. Negozio di vitamine e integratori

At Nordics Co AS, we build the next generation of premium nutrition brands in the Nordics with a clear customer-first mindset. We are creating the nutrition brands of the future at the highest level of quality, combining leading product expertise with a genuinely customer-friendly approach. Our mission is to improve quality of life by offering natural, effective and science-based supplements developed together with globally leading experts. All our products are GMP certified and produced in Norway using state-of-the-art facilities, including our collaboration with Pharmatech at Rolvsøy. With both production and warehousing in Norway, we ship directly from our Norwegian warehouse, ensuring reliable delivery and full control over the entire value chain. We prioritise high-quality active ingredients, precise formulations and rigorous testing to ensure real, measurable results for sleep, energy, muscles and joints, gut health and overall wellbeing. Because we sell directly to the end customer and avoid costly middlemen, we can invest more in premium ingredients while keeping pricing transparent: one predictable monthly amount, free delivery and no large upfront invoices or hidden fees. Customer satisfaction is at the core of everything we do. Our dedicated team and digital tools give customers full control and a simple, worry-free experience from first order to long-term use. Nordics Co AS is part of Nordic Nutrition Group AS. Our brands include CalStop™, easeFormula™, Movanze™, NordicMelatonin™ and Biotics™.

Free delivery and no binding period

Daily shipments

All our products are GMP certified and produced in Norway using state-of-the-art facilities, including our collaboration with Pharmatech at Rolvsøy. We prioritise high-quality active ingredients, precise formulations and rigorous testing to ensure real, measurable results for sleep, energy, muscles and joints, gut health and overall wellbeing.

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Det er helt galt vilkår i fremføring av…

Det er helt galt vilkår i fremføring av produktet.
Hvorfor dere sende liksom "gratis" prøvepakke og faktura allikevel følger med?
Synes at dere må beskrive om pakke blir belastet senere for frakt .
Skal klage til Forbrukerrådet

Det er fra @ som har fått fra NordicsChoice
Fakturaen for kr 149,- for provepakken du mottat sendes ut neste uke og vi
bekrefter at du ikke mottar flere forsendelser eller fakturaer fra
oss.
Hvorfor påstår dere at det er ingen faktura som følger med?

5 settembre 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Hei Valentina, Det er ikke korrekt. Vi sender ikke med faktura i esken. Blander du oss med noen andre? Hvis du har fått en faktura med i pakken, så er den ikke fra oss.

Ref ditt svar, så forstår jeg deg! :) Se nedenfor:

1. Vi har en tidsbegrenset kampanje som vi startet 29.8 - dette er 0kr for en prøvepakke.

2. Du bestilte 24.8 før kampanjestart og i vilkårene da du bestilte opplyste vi om kr 149 for prøvepakke. Dette er ikke for fraktpris, som du også har mottatt gratis. Kun rabattert prøvepakke.

3. Det er riktig at du får en faktura for kun 149kr, men denne er ikke sendt ennå.

Beklager forvirringen her, men nå skjønner jeg hva du mente :)

Vi kommer ikke til å ha 0kr for prøvepakke mye lengre da det er en kun en kort kampanje vi har, men det stemmer at vi har det nå.

Excellent customer service

⭐⭐⭐⭐
Even though the product didn’t work that well for me personally, I experienced excellent customer service. Friendly, responsive, and very helpful throughout the process.

26 agosto 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Tusen takk for hyggelig omtale! Det var hyggelig å høre at du opplevde oss som enkelt å være kunde av, selv om ikke produktet var for deg. Ønsker deg en god helg!

Kjempehyggelig kundeservice

Godt fornøyd med tilbakemelding fra kundeservice - raskt og hyggelig svar. Prøver nå produktet i en måned og passer produktet for meg - kjøper jeg gjerne flere produkter.😊

28 agosto 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Hei Astrid, takk for hyggelig tilbakemelding! Vi forsøker vårt aller beste, så dette gleder oss også :) Ønsker deg en god helg!

Dere har en kundeservice hvor jeg måtte…

Dere har en kundeservice hvor jeg måtte vente i nesten 15 min før svar. Det virker nesten som om dere håper innringer gir opp

20 agosto 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Hei Elisabeth, takk for tilbakemelding. Dette var vi ikke klar over, så takk for beskjed!

På grunn av dette har vi nå satt på funksjonen om at vi ringer tilbake om våre kunder står mer enn et par minutter i telefonkø!

Selv om omtalen din er en 1-stjerne, så verdsatte vi tilbakemeldingen mye. Vi fikk satt på call back-funksjon og gjort noe med dette pga tilbakemeldingen din, så takk for viktig tilbakemelding da vi forsøker to ting:

1) Å ha de absolutt beste produktene, og;

2) Å være et 100% kundevennlige valg der det er trygt og enkelt å være kunde.

Prøvde en pakke

Prøvde en pakke, valgte å ikke fortsette abonnementet. Rask besvarelse på oppsigelse sendt
på epost.

12 agosto 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Takk for hyggelig omtale! Det verdsettes!

Styr unna.

Useriøst, styr unna denne nettbutikk. Kjøp på apotek.

4 agosto 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Hei Kab, kunne du ha sendt oss en e-post på hei@nordicschoice.com? Vi vil gjerne høre om hvorfor du hadde en dårlig opplevelse, slik at vi kan se hvordan vi kan løse det du opplevde hos oss?

Jeg bestilte varer for 179 kr og fikk…

Jeg bestilte varer for 179 kr og fikk faktura på 499 kr, sendt mail om at jeg ikke ønsker videre sending men ikke fått svar eller bekreftelse. Styr unna tenker jeg.

16 luglio 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Hei Lise Meland, vi har forsøkt å ringe deg. Vi har ikke registrert noen e-post fra deg (vi besvarer alle henvendelser innen kort tid), så kan du gjerne sende oss en epost på hei@nordicschoice.com eller ringe oss på tlf 22 69 00 00, så ordner vi dette :)

USERIØST firma

Nordics Choice er et USERIØST firma: Disse opererer også som Nordicmelatonin som benytter samme kundebase. Hvis man bestiller prøvepakke på 1 produkt benytter de persondata til å sende produkter, som ikke er bestilt, med et velkomstbrev til en kundeklubb - uten pålagt angrerettskjema eller returmulighet. Så får man faktura på velkomstpakken + ny levering til full pris og krav fra et inkassofirma.

18 luglio 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Hei Karin, vi har vært i kontakt med deg - og vi er ikke Nordic Healthy Living, som du refererte til i e-posten. Vi hadde satt pris på om du kommenterer på riktig selskap da vi genuint ønsker å være kundevennlige :)

De sier du kan prøve produktet i 30…

De sier du kan prøve produktet i 30 dager, men etter to uker får du faktura for prøveperioden og neste forsendelse med kort betalingsfrist.

Ser nå at Nordic Choice har svart men svaret inneholder feil. Jeg fikk faktura 16.07 med betalingfrist 19.07. Fakturaen var for både prøvemåneden juli og etterfølgende måned, og var på kroner 498, ikke 149 kroner som det skulle ha vært samt at betalingsfristen var før prøveperioden utløp.

16 luglio 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Hei Steinar Schjødt, Beklager at du opplevde dette negativt. Når du får faktura på kr 149,- etter to uker, så er det to uker betalingsfrist, altså 30 dagers betalingsfrist.

Du kan fortsatt prøve produktet i 30 dager, og si opp neste forsendelse innen disse 30 dagene.

Takk for svaret ditt - Ser at dette gjaldt faktura utsendt 16/7. Alle fakturaer sendt denne datoen skulle hatt forfall senere. Det gjaldt flere og ikke bare deg. Derfor satte vi forfallsdato raskt i etterkant til 30/7.

Selv om vi rettet opp dette umiddelbart etterpå, så har vi gjort en feil - så om du kunne sendt oss en epost med ovenstående, så retter vi dette opp raskt.

Det skal være enkelt og greit å være kunde av oss, og selv om dette er rettet opp i nå, så ønsker vi at du blir behandlet bra og riktig av oss, så beklager denne feilen!

Feilen var min skyld (jeg som skriver), så send gjerne mail til hei@nordicschoice.com, med emne Ref Trustpilot, så får vi rettet opp i dette.

Dårlig med informasjon om hvor man skal…

Dårlig med informasjon om hvor man skal henvende seg hvis man ikke ønsker produktet.

15 luglio 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Takk for tilbakemeldingen din, Guro! Dette er viktig tilbakemelding for oss - og det har vi gjort noe med, så takk for et godt innspill. Det skal være enkelt å være kunde av oss, så dette tar vi til etterretning!

Hadde ingen effekt

Hadde ingen effekt

7 aprile 2025

Risposta di Nordics Choice AS

Beklager at du hadde denne opplevelsen. Håper likevel du opplevde god kundeservice ved oppsigelse av abonnementet. Ønsker deg en fin dag videre!