2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

slechte kwaliteit uit China

Vandaag heb ik mijn bestelde sieraden ontvangen. Helaas ben ik teleurgesteld in de kwaliteit en afwerking van de producten.

De levering duurde twee weken omdat de sieraden vanuit China werden verzonden, terwijl op de website staat dat ze uit Zweden komen. Het ontwerp is mooi en minimalistisch, maar de kwaliteit laat te wensen over. Ook de eenvoudige plastic verpakking in een papieren envelop draagt hieraan bij.

Daarnaast vertonen de oorbellen duidelijke gebreken: bij de strikjesoorbellen is het staafje scheefgebogen en ontbreekt de sluiting. Bij de blaadjesoorbel zit de sluiting vast en is deze niet te openen (zie bijgevoegde foto’s).

Slechte kwaliteit en geen waar voor je geld!

28 novembre 2025

rien à voir avec la photo

Les boucles d'oreilles que j'ai achetées (avec une vis à au lieu du papillon habituel) ne ressemblent à rien du tout une fois portées, il faut de petits lobes d'oreilles pour les porter comme sur les images du site sinon c'est moche.

1 giugno 2025

Kinabras øv

Det tog to uger for varen at komme, men var det så bare det. Jeg bestilte nogle øreringe som man snor igennem øret og så skulle der ligge et sødt som en slags ørering nr. to. Øreringene er i superdårligt kvalitet. Den er ikke snoet i den rigtige form så derfor passer den ikke som på billedet. I forhold til billedet er der milevid forskel på udseendet. Sikke noget bras.
Hjemmesiden er godt kamufleret og jeg opdagede på ingen måde at det kom fra Kina. Øv øv øv. Jeg har nu skrevet for at returnere. Så må vi se hvordan det går.

16 agosto 2024

Trods det dansk/nordisk klingende navn

Trods det dansk/nordisk klingende navn, er dette en kinesisk side, og varen skal åbenbart sendes fra Kina. Jeg bestilte 19/3 og har stadig ikke modtaget noget som helst (7/4).
Må indrømme at jeg ikke så mig for, og bare bestilte. Undrede mig over, at jeg ikke modtog noget fra dem SELVOM PENGENE VAR TRUKKET, hvilket er super dårlig stil!!! Opdagede derfor, at det var en kinesisk side. Ville aldrig have bestilt noget, hvis jeg vidste, det var en Kinesisk side. Aner ikke om jeg modtager eller hvad jeg kommer til at modtage, men af at være en vare fra Kina, så var det meget dyre øreringe!

7 aprile 2024

21 euro voor shein oorbellen

21 euro betaald voor oorbellen voor een cadeau. Nu zie ik net na een week over de retourdata dat ze voor 1,80 op shein staan. Ik voel me opgelicht en baal dat ik niet van te voren gekeken heb naar de reviews

14 dicembre 2023

Zilver is geen zilver

Ik heb de bestelling voor zilver oorbellen redelijk snel ontvangen, binnen twee weken. Deze kwam uit china. De oorbellen zijn echter na een paar dagen dragen helemaal zwart geworden, dus ze zijn niet van zilver gemaakt. Nu klacht ingediend en gevraagd naar compensatie.

24 novembre 2023

Beware of this shop!

I suspect that the store sold my credit card information to a company called dg-fun.net. After I had ordered the earrings, an unidentified charge was made on my credit card, which was repeated the following month. So beware of the Nordic Glimmer shop! I did get the earrings though, from China.

20 settembre 2023

Het bedrijf is niet Europees

Het bedrijf is niet Europees. Het zou binnen enkele werkdagen bezorgd worden. Zoals de vorige reviews al aangeven, het komt uit China. Het is dus ook afwachten wat de kwaliteit is, als het ooit nog binnenkomt. Ik ben al 4 weken aan het wachten.

12 ottobre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito