Otroligt dålig kundservice med en leverans på 1 1/2 månad. När fasadsiffrorna kom var det fel färg. Kommer aldrig beställa härifrån igen. Varning!! Företaget ser ut att ha en Svensk sida men finns i D... Leggi di più
Inget fel på varan men bedröööövlig återkoppling från kundtjänst. Har snart gått två månader sedan beställning och jag har fortfarande inte fått hela min order. Har hört av mig ett antal gånger till k... Leggi di più
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Danimarca
- Mail@nordiccraft.se
- nordiccraft.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 6% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Katastrof
Katastrof! Beställde husnummer som jag trodde var i plåt men det var i plast och dessutom avbruten när jag fick den!

Risposta di Nordiccraft SE
Dåligt och hackigt utskuren siffra till…
Dåligt och hackigt utskuren siffra till huset. Väldigt besviken. Enda plusset jag kan ge är att leveransen var snabb

Omsorgsfullt packat paket
Omsorgsfullt packat paket. Siffrorna är fina. Jag är riktigt nöjd. Tack så mycket!
Husnummer
JÄTTE nöjd med mitt köp.
Önskar dock att det var lättare att komma i kontakt med kundtjänst
Värdelöst
Värdelöst. Skickar trasiga saker. Svarar ej på kundtjänst och inte heller via mail. Rekommenderas inte!
Beställde ett personligt underlägg den…
Beställde ett personligt underlägg den 6/3 har fått bekräftelse på min beställning och den är betald men har fortfarande inte fått min beställning och inte heller svar på mailet jag skickade 18 juni.
Mycket dåligt !!!!!
Beställde husnummer som var knäckt vid…
Beställde husnummer som var knäckt vid leverans,mailadr och fick svar direkt att dom skickar en ny.mycket snabb och bra service.kommer beställa härifrån igen
Med vänlig hälsning, Peter
Gav detta företag 5 stjärnor för snabbt svar och att dom skulle skicka mig en ny vara men då dom slutat svara så ryker dom 5 stjärnorna,konstigt man kan driva ett företag så
Beställde en mätsticka & vimpel med…
Beställde en mätsticka & vimpel med namn i doppresent. Blev jätte nöjd med produkterna & är helt säker på att föräldrarna & barnet kommer bli glada & tacksamma. Kan varmt rekommendera deras produkter & jag kommer garanterat köpa fler presenter därifrån ❤️ Företaget är mån om att produkterna ska komma fram i ett fint skick

Risposta di Nordiccraft SE
Verkar ha gått i konkurs
Verkar ha gått i konkurs. Vi hade en mailkonversation för några månader sedan om att köpa en lite specialtryckt kalender. De slutar plötsligt svara utan förvarning och svarar därefter inte på upprepade mail. Mycket märkligt, vågar inte beställa därifrån nu.

Risposta di Nordiccraft SE
Lite kantstött och dåligt ursågat
Lite kantstött och dåligt ursågat. Orkar inte skicka tillbaka produkten utan lappar och lagar själv…

Fel siffra ,jag har beställt N 11 svar i plåt
Jag har beställt siffror 11 i låt och svart

Luras om returrätt
Leveransen tog 1,5 vecka, jag mejlade företaget som la det helt på mig själv att kontakta gls som inte ville hjälpa mig utan bad mig kontakta avsändaren. När de väl svarade hade paketet levererats och de svarar spydigt att nu är den levererad.
Köpte bland annat husnummer med namn, jag var inte nöjd med det eftersom namnet är pyttelitet i jämförelse med själva siffran. På hemsidan så på varje produkt, personlig eller inte, så står det 14 dagars returrätt så jag kontaktar dem att jag vill returnera. De tjafsar och tjafsar om att i villkoren som är svåra att hitta så står en klen mening att personliga varor inte har ångerrätt. När jag påpekar att alla produkter som är personliga även står 14 dagars returrätt så säger de bara att villkoren säger att personliga varor inte har ångerrätt.
Ett bråkigt sk*t företag som lever på att luras på hemsidan.
Kvaliteten är inte särskilt bra på deras grejer heller. Köpte personligt husnummer med namn, texten är inte så läslig, köpte även en stor kalender man skriver på, färgen som de tryckt på baksidan flagnar av lätt! Köp inte!

Kalendern var mycket fin
Kalendern var mycket fin. Den kommer i tunt plexiglas och kan sedermera fästas med dubbelhäftande tejp om man föredrar det!

Lång leveranstid
Det tog lång tid innan varan kom. Det stod 4-6 arbetsdgar men efter 10 dagar så mailade jag företaget och sedan gick det fort. Fint paket med en varsam inslagning och paketering.

Risposta di Nordiccraft SE
Tack för ett snabb service och toppen…
Tack för ett snabb service och toppen kvalitet
jag är jätte nöjd med min beställning
Rekomenderar starkt, och självklart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Värd pengarna!
Snabb leverans, jättefint och bra packat! Och den var jättefin! Verkligen värd pengarna 🤩

Väldigt fint hantverk
Väldigt fint hantverk. Produkten (ett tvådimensionellt hjorthuvud i ek) motsvarade beskrivningen perfekt, och den var paketerad på ett sätt som är både vackert och hållbart (träull!).

Så fin karta i ek👍🏼
Så fin karta i ek👍🏼 tyvärr var den packad i lite tunnare pappkartong så varan var frakt skadad men tack och lov på baksidan… annars så nöjd👍🏼

Risposta di Nordiccraft SE
Snabb leverans och födelsedagsbarnet…
Snabb leverans och födelsedagsbarnet som fick väggkalendern är överlycklig