Otroligt dålig kundservice med en leverans på 1 1/2 månad. När fasadsiffrorna kom var det fel färg. Kommer aldrig beställa härifrån igen. Varning!! Företaget ser ut att ha en Svensk sida men finns i D... Leggi di più
Inget fel på varan men bedröööövlig återkoppling från kundtjänst. Har snart gått två månader sedan beställning och jag har fortfarande inte fått hela min order. Har hört av mig ett antal gånger till k... Leggi di più
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde en mätsticka & vimpel med namn i doppresent. Blev jätte nöjd med produkterna & är helt säker på att föräldrarna & barnet kommer bli glada & tacksamma. Kan varmt rekommendera deras produkter... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Danimarca
- Mail@nordiccraft.se
- nordiccraft.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 6% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Har inte fått min leverans
Har inte fått min leverans, så jag kan inte ge någon bra upplevelse
Leveranstid ej fått produkten en
Jag fick aldrig min vara
Jag fick aldrig min vara. sen när jag har mejlat och frågat var den är så kommer aldrig något svar.. nu har jag betalat för två lampor och inte fått den och får ingen återkoppling om jag ev kommer att få den.
Fina hussiffror
Leveransen tog lite tid, men ett bra bemötande från kundtjänst gjorde väntan ok. Jag är mycket nöjd med mina nya hussiffror, entrén till huset ser snyggare ut.
Fick fel penna i beställningen
Fick fel penna i beställningen. Men super fin tavla. Är nöjd med den.
Bra men seg leverans
Bra produkter! Dock för lång leveranstid och dålig kommunikation under en period. Fick bra respons till slut och ett vackert husnummer på fasaden.
Sen leverans utan att få en förklaring…
Sen leverans utan att få en förklaring . 14/7 order inkommit 24/7 ordern påväg?. i dag 28/7 ingen vara att hämta. Vad gör att det tar tid. Önskade en bättre information om ert förfarande. 😀Mvh Ulla
Enligt beskrivning👍
Snabb återkoppling på ett mail
Snabb återkoppling på ett mail. Tog emot En väldigt fin lampa :)
Det enda är att leveransen tog betydligt längre tid än vad som framgick när beställningen gjordes.
La beställning 9/7
La beställning 9/7, har fortfarande inte fått leveransbekräftelse och idag är det 22/7. Försökt komma i kontakt med Nordiccraft genom 2 mail men inte fått något svar. Mycket dåligt. Rekommenderar inte Nordiccraft.
Mycket nöjd med produkten men det tog…
Mycket nöjd med produkten men det tog längre tid att få leveransen.
Ändå Nöjd.
Stora fina lampor
Det tog lite lång tid innan jag fick lamporna och den ena var tyvärr trasig, såg att ena kartongen var intryckt så det var väl under transporten det hände men annars var lamporna jättefina
Fick vänta ett tag på varorna
Fick vänta ett tag på varorna! Men när de väl kom så blev vi supernöjda med dem. Jättefin lampa och klocka!
Utstansad i tunnplast som lätt blev…
Utstansad i tunnplast som lätt blev repig , skickade bara två svarta skruvar och det behövdes 4
Högt pris för så dålig kvalitet