Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor

Scritti dall'azienda

NORDIC-RAINWEAR.COM er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj til job, sport og fritid. Vores mål er at tilbyde regntøj til ethvert formål, give dig overblik, ærlig og brugbar information og mulighed for at finde lige præcis den løsning, som passer bedst til dit behov. Regntøj er nemlig ikke som andet tøj. Det er ofte designet til specielle formål og især specielle vejrforhold. Der er derfor stor forskel på, hvad du bør vælge, hvis du sejler på de store oceaner, arbejder ude i al slags vejr, cykler, fisker, går på jagt - eller blot skal bruge en smart allround regnjakke, der kan klare lidt af hvert. NORDIC-RAINWEAR.COM er derfor bygget op som en GUIDE med anbefalinger til, hvilket regntøj, der passer bedst til hvilke formål. Desuden har du mulighed for at sortere efter pasform, vandsøjletryk, åndbarhed, farver, størrelser, materialer, detaljer som foring, frontlukning, 2-vejs lynlås, reflekser mv. Vi gør kort sagt rigtig meget ud af at vejlede, informere korrekt og beskrive vores varer ned til mindste detalje. Desuden er der størrelsesskemaer ved alle varer, masser af billedmateriale, og er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive. Vores mål er at klæde dig godt på, både til at vælge rigtigt, og især til at nyde livet i det fri – også når det regner.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Formidabelt serviceniveau og bæredygtighed

Formidabelt serviceniveau. Venlig og imødekommende hjælp til at finde netop rette fit og farve.
Mange forskellige typer af regntøj, som matcher formål og præferencer.
Gode og rimelige priser både i forhold til kvalitet og bæredygtighed.
En klar anbefaling.

18 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dyrt og unødigt besværligt at returnere en var.

Kan ikke anbefales. Dyrt og besværligt at returnerer en varer. Man skal selv betale returfragten og man kan ikke returnere en vare uden at printe retursedlen ud og udfylde den i hånden. Retursedlen skal udfyldes i hånden med en masse oplysninger, som firmaet har i forvejen. Det burde være nok at indtaste ordrenummer. Det er super irriterende og virker som ren chikane. Jeg har købt en regnfrakke til 1200 kr., som jeg ikke kan bruge, og jeg returnerer den uanset, hvor mange benspænd Nordic Rainwear lægger ud. Men jeg kommer aldrig til at handle med Nordic Rainwear igen.

14 marzo 2025

Kære anonyme anmelder!
Det er altid en god ide at læse en webshops handelsbetingelser og/eller fragtpolitik, før man bestiller varer hjem. Havde du læst vores, som du godkendte, da du oprettede din ordre, og som du finder link til fra samtlige sider på vores webshop, kunne du have sparet både dig selv og os for ærgrelser, spildt arbejde og spildte omkostninger.
Hos os får du (d.d.) gratis fragt ved køb over 599, og gratis ombytning ved køb over 999. For at yde den bedste service og holde de dyre og for begge parter besværlige returneringer på et så lavt niveau som muligt, gør vi rigtig meget ud af information og vejledning på shoppen, vores varebeskrivelser er rigt illustreret og beskrevet til mindste detalje, og der er størrelsesskemaer ved alle varer. Desuden kan du både ringe og skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det regntøj, der bedst matcher dit behov.
I 2024 resulterede mere end 98% af alle ordre oprettet på vores shop i et køb. Under 2% valgte at bruge deres fortrydelsesret. Hovedparten af disse knapt 2% brugte vores retursystem, som ligger på shoppen, og hvor både returseddel og label printes ud samtidig. Fragtlabelen er udfyldt, retursedlen kan udfyldes på skærmen eller i hånden.
Det har den fordel, at returlabels og -sedler aldrig bliver aldrig væk for kunderne og er tilgængelige, ligegyldig om man skal bytte, returnere eller har fået regntøj i gave, som ikke passer.
Endelig sparer vi miljøet for flere tusinde printede labels og retursedler, der blot ville ende i skrællespanden.
Det er naturligvis fuldstændig frivilligt, om man vil købe returfragt via os eller finde en anden løsning.

Nemt og gnidningsløst

Nemt og gnidningsløst. Varen kom indenfor en uge. Den var dog for stor og måtte byttes. I den proces oplevede jeg venlig, konstruktiv og effektiv hjælp fra kundeservice.
Firmaet har min anbefaling.

8 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kvalitet og service i top

Så blev det endelig min tur til af få regntøj i fødselsdagsgave - og det passer perfekt. Familien er allerede forsynet. Nu skal der spares sammen til "tøj" til ravjagt. Har flere gange brugt kundeservice og nået i mål hver gang. Den varmeste anbefaling herfra.

11 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

At DU ikke kan passe dem…

Kundeservice fortælle at det er min skyld at jeg ikke kan passe i en regnjakke hvis ærmegab har størrelse sx medens resten er udvist til en størrelse L.
Det bliver jeg meddelt via mail.
Jeg ringer først, hvor jeg føler mig viklet ind i en samtale om at størrelser ikke eksisterer for regntøj. Jeg må meget gerne sende mine mål. Og jeg er velkommen til at tage bytteservice i brug.
Jeg udbeder mig betænkningstid. Bliver dog ret hurtigt klar over at jeg bar vil reklamere over at jakken er syet forkert.
Her får jeg så at vide at det ikke er tale om en reklamation med mindre jeg har brugt tøjet. Når det er nyt er der tale om bytning.
Jeg er ærlig talt målløs over denne form for kundeservice:
"Der gælder samme regler for dig som for alle andre mennesker, der handler på nettet. Du har ikke krav på gratis fragt hverken ved fremsendelse eller returnering – ligesom du ikke har krav på at få din busbillet eller benzin og P-billet refunderet, når du handler i en fysisk butik...At DU ikke kan passe dem, er ikke grundlag for en klagesag! Det er den chance, du tager, når du handler på nettet."
Nu skal det siges, at jeg købte ind for ca. 2000kr.

Jeg fik mine penge tilbage minus et beløb fra forsendelsesomkostningerne. På trods af at jeg ikke har læst deres handelsbetingelser, så kan man vel som kunde gå udfra at der er standards. Og hvis butikken ønsker at lave deres egne regler, så må de vel regne med irritation ihvertfald. Også tøjstørrelser er standardiseret. og hjemmesiden benytter sig af dem. Ingen grund til at opfinde den dybe tallerken endnu engang.

29 ottobre 2024

Kære Joan Lund
Det er anden gang, du handler hos os. Første gang må du trods alt have haft en god oplevelse, siden du er vendt tilbage. Vi beklager meget, at du denne gang synes, du har haft en dårlig oplevelse.
Vi er dog nødt til at fastholde, at vi ikke er enige i din kritik, og at vi mener, vi har gjort alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.
Kort fortalt, så har du bestil en cykelregnjakke og et par camouflage regnbukser på vores webshop – tilsyneladende uden at tjekke de tilhørende størrelsesskemaer. Hverken jakke eller bukser passer dig. Jakken er for stram i ærmerne. Bukserne er for stramme i taljen.
Derfor fortæller vi dig om vores bytteservice, som er gratis for dig, og tilbyder dig hjælp til at finde en anden løsning, der passer bedre til din kropsbygning og det, du primært skal bruge regntøjet til – samme tilbud, som alle andre kunder i din situation får her på shoppen.
Da du siger nej tak til begge del, er eneste mulighed, at du sender tøjet retur og få dine penge tilbage. Det skriver du da også, at du vil gøre, men du ombestemmer dig. I stedet vil du pludselig klage. Du mener nu, at både jakke og bukser er ude af proportioner og det derfor er vores skyld, at du ikke kan passe tøjet. Du mener derfor, at du har krav på, at vi betaler returfragten - hvilket vi gør, hvis der reelt er noget galt med varerne.
Men din klage er vi nødt til at afvise. Varerne, du har modtaget, er fabriksnye varer i høj kvalitet, og der er hverken skader eller fejl på tøjet. Din klage går udelukkende på, at tøjet ikke passer dig, og det er altså ikke grundlag for en klagesag.
Vi skriver derfor til dig:
”Hej Joan, tak for dine kommentarer. Du meddelte os den 24/10-24 at du fortryder dit køb og sender varerne retur. Hvis du følger reglerne for retur/ombytning (som vi tidligere har henvist til), behøver du ikke gøre mere. Reklamationsretten finder du beskrevet i vores handelsbetingelser (som du også har modtaget link til ad flere omgange). Men du misforstår reklamationsretten. Den omhandler kun varer, der er taget i brug og senere - af årsager, som skyldes fejl i produktionen – går i stykker. Du kan med andre ord ikke klage over, at tøjet ikke passer dig.”
Vi kunne måske have uddybet mere, men det hele står allerede tydeligt beskrevet i handelsbetingelserne.
Der ligger også en artikel på shoppen, som handler om at finder den rigtige størrelse og forklarer, hvorfor det er vigtigt at bruge størrelsesskemaerne, især når man køber regntøj. Den artikel nævner du selv, da vi snakker samme. Du mener dog ikke, den er rigtig og vil meget gerne diskutere både i telefonen og i flere mails efterfølgende. Det må være derfor, du føler dig ”viklet ind i en samtale om størrelser”.
Vi ønsker ikke at diskutere med vores kunder, og vi ”vikler” heller ikke vores kunder ind i mærkelige samtaler. Tvært imod. Vores mål med webshoppen er at give vores kunder overblik, ærlig og brugbar information og mulighed for at finde lige præcis den løsning, som passer bedst til deres behov.
Vi gør derfor rigtig meget ud af at vejlede, informere korrekt og beskrive ned til mindste detalje de varer, vi sælger på shoppen. Der er størrelsesskemaer ved alle varer, masser af billedmateriale, og er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive. Vi er her for at hjælpe.
Vi mener også, vi har gjort, hvad vi kan, for at hjælpe dig. At du på trods af dette alligevel ikke er tilfreds, kan vi derfor kun beklage. Vi håber, du finder regntøj et andet sted, som du bliver glad for.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig service

Underlig fremtoning i telefonen uden forståelse for at jeg gerne ville returnere varen. Medarbejderen havde en klar holdning til at jeg bare kunne beholde produktet og jeg måtte forklare at det var en for stor størrelse og det blev rigtig bøvlet - derudover skal man være obs på at det koster penge at returnere (hvilket de dog gør opmærksom på hvis man gennemgår betingelserne på hjemmesiden).
Jeg synes desværre at det overordnet var en negativ oplevelse og jeg handler her ikke igen.

29 marzo 2023

Kære Laura
Jeg tror godt, du ved, du ikke behøver vores ”forståelse”, hvis du fortryder et køb og ønsker at sende en vare retur. Det er en lovfæstet ret, du har, når du handler på en hvilken som helst webshop inden for EU’s grænser, og det skal fremgå af webshoppens handelsbetinger. Det gør det naturligvis også af vores.
Det er da heller ikke fortrydelsesretten, din henvendelse til os, handler om. Du har købt en RAINS-taske, som du mener er forkert beskrevet på vores webshop, fordi den ikke passer med en RAINS-taske, du har i forvejen. Du er ret vedholdende i din påstand - på trods af, at du kan se nøjagtig samme taske beskrevet med nøjagtig samme mål på mange andre hjemmesider – inkl. producentens egen. Vi har brugt rigtig lang tid på at svare på dine spørgsmål og forklare dig, hvordan man måler størrelsen på en taske og regner rumindholdet ud. Det handler om, at du skal have tasken med i en flyvemaskine, fortæller du, og vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig til at forstå, at det kan du godt. Tasken har de rigtige mål.
Det er helt i orden, at du alligevel vælger at sende tasken retur. Der er ingen her, der ønsker at presse en kunde til at beholde en vare, de ikke ønsker at beholde.
Men du vælger også at klage. Du har fået 30% rabat på tasken og gratis fragt ved fremsendelsen. Nu vil du også have gratis retur. Klagen er vi imidlertid nødt til at afvise med henvisning til ovenstående. Vi refunderer derfor dit køb til det beløb, du har betalt, da du oprettede ordren. Desuden henviser vi til Center for Klageløsning – som ville have fortalt dig nøjagtig det sammen, som vi har gjort, hvis du havde henvendt dig til dem.
PS: Vores fragtpolitik er tilpasset de kunder, vi ønsker at tiltrække, og de produkter, vi sælger på shoppen. Vi sælger kvalitet, og de fleste kunder køber for langt over 1.000 kroner og får både gratis fragt og tilbud om gratis ombytning. 97% af alle ordre, der oprettes på shoppen, ender med et køb. Det er et tal, vi er meget stolte af. Vælger de at sende dit køb retur, skal de selv betale returfragten. Vi giver dog et lille tilskud, og du kan hente en nem returlabel til GLS på vores hjemmeside.
Samtidig gør vi rigtig meget ud af vores kundeservice og præsentationen af varer på shoppen, som er rigt illustreret og detaljeret beskrevet ned til mindste detalje. Du har også mulighed for at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål, brug for et godt råd eller hjælp til at finde den rigtige størrelse. Vi er her for at hjælp.
Vi beklager, det ikke lykkedes at hjælpe dig.

Valutata 5 stelle su 5

Super fin kundeservice, MEGA lækker regnfrakke og lynhurtig levering. Tak for en fin handel - jeg handler hjertens gerne hos jer igen.

11 giugno 2021

Fin og hurtig service

Har fået lækkert nyt regnsæt. Meget fin og hurtig service i forbindelse men at jeg byttede jakken til en anden størrelse.
Vil helt sikkert handle her igen.

12 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Meget tilfreds med service og varerne

Jeg er en stor pige og har haft mange mislykkede forsøg på at finde behageligt regntøj. Nu fik jeg dejlig varer fra Quality Wear. De have masser forskelige modeller og størrelser og bestilling, levering og returnering gik meget nemt og hurtig. Deres website og system fungerer meget godt og stabilt og jeg fik en personlig besked fra shoppen at de kan finjustere regntøjet til mig hvis der ikke var noget, der passer.

19 settembre 2019
Valutata 5 stelle su 5

Super venlig service og rådgivning

Købte, efter at have fået venlig og kompetent rådgivning, en rigtig lækker regnfrakke, som jeg måtte bytte til en anden størrelse.

Fra køb til levering (inkl. bytning) gik 4 dage, alt sammen helt uden problemer.

Og regnfrakken, den lever fuldt ud op til det lovede.

Kan absolut anbefales!

31 marzo 2016

Rigtig god service!!

Super god service og hurtig levering. Og havde ingen problemer da jeg skulle bytte en frakke til nummeret større.

30 marzo 2016
Valutata 5 stelle su 5

Regnfrakke til en skarp pris!

Jeg manglede en regnfrakke og fandt en Grundéns ved QualityWear til en god pris. Fragten var gratis og frakken var fremme morgenen efter. Derudover var der en god plejeanvisning med - kan varmt anbefale QualityWear!

12 novembre 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più