NORDIA Law Firm Recensioni

2. anche in
  3. Avvocato immobiliarista
  4. Servizi legali
  5. Studio legale

Nordia Law er et nordisk baseret advokatkontor med kontorer i København, Oslo, Stockholm, Göteborg og Helsinki. Vi er i hele Norden ca. 90 advokater i Nordia Law og vi håndterer sager indenfor erhvervsret, fast ejendom, retssager, privatret, lejeret, immaterialret og meget andet. Vores forretningskoncept er meget enkelt: At skabe værdi for vores klienter. Det er det grundlæggende princip i alt hvad vi laver. Det betyder, at vi altid søger løsninger, som ikke bare er juridisk korrekte, men som også giver kommercielle fordele. Det betyder også, at vi ikke stiller os tilfredse med bare at nå et resultat. Vi vil nå et godt resultat. Uanset hvilket arbejdsområde. Uanset hvilket skandinavisk land. Over landegrænser. Det er vores drivkraft.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

lej aldrig ud via boligformidler!

Min sag blev en meget lang, dyr og både mentalt og økonomisk ekstremt belastende oplevelse. Jeg stod tilbage med en dom, som jeg oplever som dybt uretfærdig, og hele forløbet har medført, at jeg har mistet tilliden til både boligformidlere og den juridiske proces.

Jeg oplevede advokat Mikkel Jarde som en meget hård modpart, og jeg sad tilbage med en følelse af, at processen ikke var retfærdig. Jeg er grundlæggende uenig i både den måde, sagen blev ført på, og i dommens resultat.

Forløbet har haft store personlige konsekvenser for mig. Jeg kommer aldrig til at udleje min bolig igen, og jeg vil heller aldrig benytte en boligformidler.

Dette er min personlige oplevelse af sagen og baggrunden for min anmeldelse.

3 maggio 2026

Pernille Saceanu fra Nordia taler…

Pernille Saceanu fra Nordia taler usandt og forsøger at true en til at tage en forhastet beslutning.
Hun er ekstremt nedgørende i sin retorik, men heldigvis er hun ikke særlig kvik.
Selv retten kaldte hende firkantet og ubehøvlet.

Hvis du gerne vil have et advokatselskab, der sender diverse regninger, der slet ikke har hold i virkeligheden, så ring til Nordia og spørg efter Pernille.

6 ottobre 2025
Logo di NORDIA Law Firm

Risposta di NORDIA Law Firm

Kære Danny

Vi har dit firma til inkasso (som modpart), hvilket jo aldrig er rart.

Pernille er administrativ medarbejder, der sidder med inkasso. Ud over at jeg finder det beklageligt at du vælger at angribe en ansat på kontoret, så startede sagen jo med at du ikke havde betalt din revisor for dennes arbejde – og som derfor tog dit firma til inkasso.

Jeg medgiver dog, at en sådan sag sjældent er en god oplevelse.

Anders Scheel Frederiksen

Super professionel og kompetent…

Super professionel og kompetent vejledning. Har brugt Nordia i flere forskellige sager (boligkøb/salg, kontrakter og selskabs konstruktion). Jeg har endvidere anbefalet dem til andre og har kun hørt at de har taget sig godt af dem.

1 dicembre 2024

Super hjælp

Efter en længere sag mod os med masser af falske anklager kan vi nu efter 2 år endelig ånde lettet op. Angantyr trak os igennem sagen og vi endte med at modparten tabte og måtte betale alle omkostninger + en bøde. Stor tak for super kompetent rådgivning og arbejde. Vi kan kun på det varmeste anbefale firmaet.

13 gennaio 2025

Efter mit køb af en andelsbolig i…

Efter mit køb af en andelsbolig i Taastrup, desværre fyldt med ulovligheder samt fejl og mangler, hvilket jeg ikke syntes var i orden og havde en forventning til at bestyrelsen samt administratoren for foreningen ville være behjælpelige med, men NEJ.!!!

Efter lidt frustration blev jeg af en bekendt stærkt anbefalet at bruge sammen advokat som hun selv havde anvendt ved sit boligkøb, jeg tog derefter selv kontakt til
HENRIK AGERSKOV fra NORDIA LOW, som med sin yderst kompetente og professionelle måde har rådgivet mig og ført min sag til dørs, en advokat der virkelig yder sit bedste, man er ikke et øjeblik i tvivl om, at han brænder fuldt ud for sin passion og stolthed for selve jurafaget og ikke mindst for en, som klient. Jeg har følt mig særdeles tryg fra start til slut.
Personligt vi jeg til hver en tid benytte og anbefaler HENRIK AGERSKOV.

Mange tak skal der lyde til HENRIK, for kæmpe indsats ift min nu afsluttet sag.

Mvh
Raki Hansnæs

2 settembre 2024

I wholeheartedly recommend Henrik…

I wholeheartedly recommend Henrik Agerskov for his outstanding legal services. He expertly assisted me in purchasing an apartment in Copenhagen with great professionalism and skill. Henrik's proficiency in translating essential information and communications into English was immensely helpful, given that I don't speak Danish. His meticulous approach and clear explanations ensured a seamless and stress-free experience. For anyone needing a lawyer in Copenhagen, especially English speakers, Henrik Agerskov is an excellent choice.

22 luglio 2024

Dårlig inkompetent

Dårlig inkompetent , manglende overblik
Uhøflig behandling
Vil absolut ikke anbefale hvis man ønsker kompetent faglig dygtighed
Fejlagtig og mangelfuld, ingen overblik
Faglig inkompetent

1 novembre 2019