Meli var Så sød og imødekommende. jeg følte mig i rette hænder og er så glad for resultatet!!!♥️ Kæmpe anbefaling!!!😍
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har ingen ord der beskriver denne klinik eller de 2 dejligeste mennekse jeg nogen sinde har mødt ♥️ Og fået ind i mit liv Jeg anbefaler dem med hele mit hjerte og deres dygtige sygeplejers... Leggi di più
Bedste oplevelse til dato! Jeg skulle have filler i læberne, da et andet sted havde lavet det meget grimt og “ødelagt” dem! Deres smukke sygeplejerske gav den rareste og sødeste behandling! Jeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
NORDERM Privatklinik udfører følgende kosmetiske behandlinger: - BOTOX behandlinger. - Filler behandlinger m. - Microneedling - Profhilo - Profhilo Structura - Laserbehandlinger for Permanenthårfjerning. - PRP/ PRF -Laser Tattoo fjernelse. Vi sætter en ære i tryghed, høj faglighed og de bedste kundeoplevelser. Alle behandlinger udføres af dygtige sygeplejerskere, som følger dig trygt igennem dit forløb. Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og har klinikansvarlige læger tilknyttet.
Informazioni di contatto
Bredgade 46 st, 7400, Herning, Danimarca
- norderm@hotmail.com
- norderm.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Laserbehandling
Er i gang med af få laserfjernet hår, og der er nu gået en lille måneds tid efter min første behandling. Kan allerede se en stor forskel, og glæder mig til min næste tid. Havde fornøjelsen af at blive behandlet af Signe, som er super sød og flink. Og sørger for at man er godt tilpas under behandlingen.
Signe er fantastisk!
Signe er fantastisk! Hun er super dygtig, grundig og sød. Mine varmeste anbefalinger :)
Absolut det bedste og super effektivt
Absolut det bedste og super effektivt! Fik fjernet en del busk på kroppen. Gik fra at være en jysk ultra-behåret ko til en super glatbarberet får.
Gode og rolige omgivelser og professionel personale.
Fantastisk godt sted
Fantastisk godt sted, hvor man bliver mødt af professionelle og kompetente medarbejdere. Jeg fik lavet ansigtsbehandling med frugtsyre og er såååå glad for resultatet efter bare den første behandling. Min hud føles helt anderledes, helt baby blød og den stråler bare og der er ingen rødme, bumser eller noget som helst. Den er fugtet og der er bare en helt anden glow. Jeg er virkelig glad for resultatet !! 😍 vil helt klart anbefale Norderm privatklinik og jeg kommer helt sikkert tilbage igen.
Super professionel behandling og god service
Følte mig meget velkommen, da jeg trådte ind i klinikken. Jeg blev budt på te og kaffe.
Super professionel behandling, hvor jeg kan se resultater for hver gang.
Kan helt klart anbefales!
Hårfjernelse med laser
Har i det seneste år fået fjernet hår med laser, og det virker super godt.
Signe er enormt imødekommende, let at snakke med og man føler sig meget velkommen. Hun er grundig og meget vidende om det hun laver, og der følger god information med til behandlingerne.
De varmeste anbefalinger herfra!
Super professionel, imødekommende og behagelig klinik, hvor jeg havde en fantastisk oplevelse hos Signe med laser hårfjerning. De kører pt. 50% på behandlinger ved køb af mindst to områder - det får man ikke billigere!
Det er sjælendt at jeg har følt mig så godt tilpas, og jeg har kun de varmeste anbefalinger herfra!
Jeg har kun positive anbefalinger
Jeg har været til første behandling hos Signe med laser hårfjerning og har haft en fantastisk oplevelse!
Jeg er ked af, ikke at have opdaget denne klinik noget før, da jeg har været til behandling hos større klinikker, men det er slet ikke den samme varme og imødekommenhed jeg har mødt før.
Signe er meget grundig og kompetent og det at man føler sig rigtig godt tilpas!
Norderm kan jeg helt bestemt anbefale til venner og familie og er klart en klinik jeg vil vælge fremover!
Tøv ikke med at booke en tid til en behandling. :)
De varmeste anbefalinger fra,
Michelle
Fantastiske resultater med Laser
Jeg får laser for hudforyngelse hos Norderm Privatklinik, og jeg kan ikke sige andet end at det har været fantastiske resultater. Jeg er nu fast kunde og kan stærkt anbefale Norderm Privatklinik.
jeg kan bekræfte de positive anmedelser…
jeg kan bekræfte de positive anmedelser der er af Norderm, jeg fik en super god service, plus en lille kop kaffe, jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut, jeg blev endnu en deres super tilfredse kunder.
Kan absolut anbefale Norderm
Kan absolut anbefale Norderm. Utrolig venlig og yderst professionel behandling der sammen med en hjertelig stemning fik mig til at føle mig yderst tryg og godt tilpas. Både sygeplejersken og lægen var grundige og informative, og jeg kan allerede se resultater af min rosacea-behandling.
Yndlings klinik
Fra jeg trådte ind i klinikken til jeg tog ud, fik jeg en varm velkomst af hele personalet. Sygeplejersken Signe forklarede mig proceduren under hele forløbet og fik mig til at føle mig tryg i hvad der skete. Kommer helt sikkert igen til Norderm når jeg vil have sikre behandlinger til gode priser !
Dejlig atmosfære og skønt personale
Man træder ind i den fineste lille klinik med en hyggelig atmosfære og bliver taget imod af et smilende og imødekommende personale, som giver dig følelsen af at du er i trygge hænder.
Den rette behandling foretages efter konsultation med sygeplejersken og processen bliver forklaret trin for trin under behandlingen. Derudover får du en masse gode råd med hjem.
Helt klart en fantastisk oplevelse som gør, at man med sikkerhed har lyst til at komme igen.
Bedste klinik i København
Kan på det varmeste anbefale Norderm. Lille klinik - men super professionelt sted hvor man føler sig i trygge og gode hænder. Sygeplejersken er yderst kompetent. Og meget grundig. Har både fået lavet hårfjerning - hvor en session var nok, da de er meget grundige og laseren yderst effektiv. Og lavet ansigtsbehandlinger med retinol peel mm. Jeg er nu en glad og loyal kunde som kun kan anbefale denne klinik.
Fantastisk service…
Fantastisk service og de er super søde derinde, og sørger for at du er tilpas og er med på alt der sker, kan 100% anbefale at få lavet behandlinger derinde!
Jeg har haft en fremragende oplevelse…
Jeg har haft en fremragende oplevelse hos Norderm privatklinik.
Norderm privatklinik er professionelle og virkelig grundige med deres behandlinger.
Stor ros til Signe, som gjorde hele oplevelsen behagelig og tryg for mig.
Vil helt klart anbefale andre, at give klinikken et forsøg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god behandling
Super god behandling. Var inde ved Signe som er en rar og professionel behandler. Fik laser for hudforyngelse på ansigtet og kommer helt sikkert tilbage igen. Kan helt klart anbefales!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.