1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Nordcura är ett nordiskt wellness-varumärke med ett tydligt fokus på att hjälpa människor att minska nackspänningar, stress och fysisk belastning som ofta uppstår i en modern, stillasittande vardag. I en tid där många tillbringar långa timmar framför skärmar, i bilen eller med begränsad rörelse, vill vi erbjuda enkla och effektiva lösningar som bidrar till ökat välbefinnande i vardagen. Vår mission är enkel – att göra skonsam, effektiv och lättillgänglig nacklindring möjlig för alla, direkt i hemmet. Vi är främst kända för NeuroRelax™ Pro, en avancerad nacklindringsenhet som är utvecklad för att ge djup avslappning genom en kombination av mild EMS-stimulering, behaglig värme och ergonomisk massage. Produkten är utformad för daglig användning och anpassad för att på ett naturligt och icke-invasivt sätt hjälpa till att lindra stelhet, minska spänningar och förbättra nackens komfort och avslappning över tid. Med tusentals nöjda kunder har Nordcura snabbt etablerat sig som ett uppskattat namn inom modern nack- och avslappningsvård. Vi kombinerar genomtänkt, minimalistisk design med användarvänlig teknik för att skapa produkter som är enkla att använda, bekväma att bära och passar in i vardagen – oavsett livsstil eller ålder. Alla produkter från Nordcura testas noggrant med fokus på kvalitet, komfort och funktion. För att du ska känna dig helt trygg i ditt köp erbjuder vi 30 dagars returrätt, så att du i lugn och ro kan utvärdera produkten hemma. Vi tror att god hälsa ska kännas trygg, enkel och tillgänglig. På Nordcura fortsätter vi att utveckla smarta wellness-produkter som stödjer avslappning, återhämtning och vardagligt välmående – för att ett liv med mindre spänning, bättre balans och ökad livskvalitet ska vara möjligt för alla.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,0

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Lång leveranstid

Lång leveranstid, produkten skickades tydligen från Kina. När den väl kom var den defekt. Jag kontaktade butiken och det tog lång tid innan jag fick återkoppling. Enligt Nordcura var jag tvungen att betala returfrakten trots att produkten var trasig. Det slutade med att de betalade tillbaka halva beloppet då jag inte orkade strida mer. Jag kör skiten till återvinningen och handlar aldrig där igen.
Klart att produkter kan fela, men hur tar försäljaren ansvar?

9 settembre 2026

Svindel firma

Svindel firma, har aldrig modtaget det jeg har bestilt, men de har trukket pengene.. Har skrevet til dem flere gange, men får ikke svar…

8 settembre 2026

Dåligt

Som alla andra skriver, inget bra alls. Beställ direkt från Temu/Shein istället för det man får hem är värdelös kvalitet som kostar en bråkdel om man beställer direkt från Temu/Shein.Plus så är leveranstiden 1 månad. Storleken stämmer inte heller, fick hem tofflor som var flera storlekar för små.

28 agosto 2026

Bestilte et par diabetessko i EUR45

Bestilte et par diabetessko i EUR45. Fikk tilsendt et par sko i EUR42. Tilbyr kompensasjon i form av 30% avslag i pris (på et par sko som IKKE passer!!!!) Ønsker 100% tilbakebetaling og å returnere skoene…. Har ikke hørt fra de siden. Null kontakt. Fullstendig useriøst firma!! Ligg unna.

15 luglio 2026

Snabb leverans för dom är ca 1 månad

Snabb leverans för dom är ca 1 månad. Köp direkt från Temu så slipper man en tre dubbel kostnad för trodde jag köpte från ett svenskt företag o lager men kom från Kina. Beställde den 6 Juli o inte ens ett paket i sikte
Svara inte på Mail heller

28 luglio 2026

Jag avbeställde produkten

Jag avbeställde produkten. Deras kundtjänst går knappt att få tag på. Paketen kommer ifrån Kina. Beställ inte härifrån. Gör ni det så räkna inte med att få någon som helst hjälp ifrån kundtjänst. Företaget kommer förmodligen att lägga ner för att öppna ett nytt. Om ni någonsin ser företag mer lång leveranstid så fråga er själva varför.

8 luglio 2026

Helt otroligt

Helt otroligt. man beställer en sak, man tror är från en svensk sajt. beställde 11 juli. idag är det den 19e juli. inte ett ljud från dem. tur man beställde via klarna så man kan neka betalningen. var både första och sista gången jag beställde ifrån detta företag. riktiga sopor rent ut sagt

11 luglio 2026

Oseriöst företag

Oseriöst företag, arbetar med dropshipping. Säljer billiga kinagrejer. Arbetar med bluff-rea. Råder ej att handla där.

10 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più