Jeg ble lurt til å bestille biehotell fra " nord hand", laget av 74 år gamle Sigurd Haugen fra Jotunheimen, med en rørende og samtidig så kalt faglig sterk historie om problem med villbier. Litt fo... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Kjøpte 3 Heirlom fuglekasser
Kjøpte 3 Heirlom fuglekasser . De skulle være håndlagd av en pensjonist i Norge, men de ble sendt fra Kina. Skulle være av 19mm tykke vegger i eik og veie ca. 1,2 kg. De jeg fikk er lagd av tynn finer og veier mellom 236g og 262g.
Bluff-företag
Bluff-företag. Finns inget hangjort över huvud taget.
De "handgjorda" föremålen i trä, är egentligen gjutna i plast.
Jeg ble lurt til å bestille biehotell …
Litt for sent leste jeg I Trustpilot om dette svindelfirmaet. Har benyttet kredittkort og satser på å få pengene tilbake etter avbestilling samme dag.
Firmaet bør egentlig få minus stjerner.
Svindel
Bestilte 2 søte skittentøybeholdere som skulle vært håndlaget i Lofoten, så ut som ull. Fikk masseprodusert produkt som lignet i design og mønster, men syntetisk stoff. Tok lang tid med levering siden det kom fra utlandet et sted. Stod London på en tilbakemelding om leveringen.
Förfärligt
Förfärligt, är såå arg ledsen och besviken. Såg fram emot fina fågelholkar, handgjorda i ek... och vad får jag? Obeskrivligt skräp. Köpte 3 , också till mina döttrar. Jag skäms och vet inte vad jag ska göra. Betalade i förskott. Får slänga skräpet.. för att kunna glömma. Vill inte se det. 😠😡 / tina
Handskurna fågelholkar
Köpte 2 st handskurna fågelholkar i massiv trä, skuren i ett stycke av en man i Mora.
Det jag fick var två billiga kopior gjutna i en illaluktande plast.
Detta är rent bedrägeri och jag lär inte få några pengar tillbaka.
BEDRÄGERI
Finns inget hantverk att köpa på Nord Hand.Köpte en tvättkorg som såg jättfin ut på bilden,handgjord med applikationer och fårpäls.Det kommer ett paket från Kina med rent skräp!!Inte alls samma vara som på bilden bara att kasta i soporna.
Jug og fanteri
Selger produkter fra temu.Håndmalt ugle med vinger som beveger seg er kjøpt. Og får en liten ugle som kunn lyser.Angrerett og retur står på tysk.Og må betale frakt selv.
Hold dere langt unna.
På temu koster 2 ugler 118 kr.
På nordhand betaler man 700 kr.
😡Reinspikka svindel!!!
😡Reinspikka svindel!!!
Produktene fikk jeg se i det jeg trodde var en fagartikke (mulig AI-prod), med link til den norske produsenten for bestilling. Håndverkerne finnes ikke, og de to typer varer har jeg bestilt, de svarer ikke til bildene i det hele tatt
Svindel!!
Svindel!!! Styr unna! Bestilte 2 håndlagde sauevesker og endte opp med 2 plastnett.
Trasig opplevelse.
Edith Irene Hansen
Nordhand er ren svindel
Nordhand er ren svindel. Jeg bet på og kjøpte fuglehus. Ble sagt at det var håndlaget i Telemark og siste han lagde fordi han var gammel. Jeg fikk et ubrukelig fuglebrett laget i Kina. Blir solgt på Temu. Ville sende i retur. Fikk adresse til Hong Kong. Trist. Mvh Lars-Erik Knudsen
Bedrägeri
Ren bluff! Undvik!!
Väskan med fårmotiv på är billigt gjord och jag ska klippa sönder tygväskan nu och slänga den.
Ska inte handla på nätet mer.
Detta är bedrägeri ! Fake !
Detta är bedrägeri ! Hela historien är påhittad för att lura dig på pengar och det finns inget norskt hantverk att köpa här. Dessa saker är tillverkade i Kina och har helt fel mått. Du får en billig produkt som liknar det du beställt med låg kvalitet och i mitt fall var produkten (fågelholken) hälften så stor som beskrivningen. Drop-shipping kallas detta !
Bluff företag som gör gällande att det…
Bluff företag som gör gällande att det de säljer är hantverk men det de levererar är plast
Scam
Prøvde å bestille, kortet mitt ble heldigvis avvist av banken min, etterpå fikk jeg 2 sms-er med halve teksten på dårlig norsk, halve på engelsk, fra ett +33 nummer. Blokkerte nummeret. Virker som en scam dessverre
Produkt stämmer ej med beskrivning
Produkt skulle vara handgjord i massiv obehandlad ek 19 mm tjocka plankor av en norsk hantverkare.
Istället är den gjord i ett tunnt skivmaterial ca 5 mm tjockt.
L+B+H skulle vara 17x25x18 är istället 13x20x14.
Temu säljer samma produkt för 70:-.
Jag betalade över 500:-.
Jag läste en ganska lång artikel om…
Jag läste en ganska lång artikel om Marit från Härjedalen om jag minns rätt som gjorde väskor. Kviltade med påsydda får och verkligen handarbete. Det finns gott om bilder på deras hemsida. Att hon nu skulle gå i pension men att det fanns några väskor kvar. Beställde två stycken.
Idag kom dom. En leverans från Kina!
Packade upp dom och det är rent skräp. Försökte kontakta dem via hemsidan men det gick inte. Så man är väl lurad.
Handla inget från Nord-hand. Det är rent bedrägeri.!
En stor besvikelse
Köpte en väska med fårmotiv som inte överensstämmer alls med den bild som visades på deras sida. Det är falsk marknadsföring och ett överpris utan dess like. Varnar för detta företag.
Oles fågelholk
Oles fågelholk, bedrägeri och falsk marknadsföring, det är inget som stämmer med beskrivningen utom "hålen" på 32mm och definitivt inte handgjord av Ole..