Ik raad Nora Lou ten zeerste aan 🥰! Elke keer dat ik een bestelling plaats ben ik mega gelukkig en tevreden van en met mijn artikels! Nora Lou heeft altijd de leukste items om mijn hond te laten st... Leggi di più
Hele fijne webshop met een uitgebreid aanbod. Zowel qua speelgoed, als snacks en wandelgerief ruim genoeg keuze (soms te moeilijk om te kiezen zelfs) en alles van goede kwaliteit! Levering altijd su... Leggi di più
Heel tevreden over Nora-Lou! Binnenkort mogen wij ons dwergpoedeltje Lily verwelkomen en ondertussen heb ik hier al verschillende keren besteld. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit, de prijz... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele fijne, aangename website met een breed aanbod. Artikel netjes en zorgvuldig verpakt met een leuk kaartje bij. Snelle verzending.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Super persoonlijke en snelle service
Omdat levering van de bestelde Dreambay hondenmand na drie weken ondanks herhaald verzoek nog niet kwam, gelukkig bij Nora-Lou deze kunnen bestellen en kwam zij persoonlijk de mand aan huis afleveren! Super service en super vriendelijk.
Ga zo door Yonie en je nieuwe webshop zal zeker een succes worden

Koekjes
Rex nog altijd tevreden over de koekjes .
Heb de website gevonden denk k voor de hond.

Halslabels
Met zorg geleverd en een heel mooie halslabel voor ons hondje “Jules”. Ons adres en telefoonnummer staan heel duidelijk op het labeltje die Jules aan zijn hals zal dragen. Bedankt voor de goede service!

Risposta di Nora Lou
Een leuke krabpaal voor onze poes…
Een leuke krabpaal voor onze poes besteld. Deze zag er exact uit als op de foto, was snel geleverd en vlot monteerbaar.

Draagzak gekocht voor Maurice
Draagzak gekocht voor Maurice. Heel mooi... Onmiddelijk een mailtje ontvangen bij een klein probleempje dat lag bij Postnl. Heel tevreden! Een aanrader!

heel tevreden!
Nieuw hondenbedje besteld voor mijn Max.
Voldoet volledig aan de verwachtingen.
Vriendelijk en snel contact via e-mail toen een probleempje opdook bij het bestellen.
Vlotte bezorging.
Heel tevreden!

Risposta di Nora Lou
Prima Service bij Nora Lou.
Prima Service bij Nora Lou.
Zeer overzichtelijke website met allerhanden accessoires voor honden en poesjes. Zo hebben wij een aantal zaken besteld voor onze teckel. Zeer snelle verzending met tracking nummer. Prima service en heel overzichtelijk. Thanks !

Risposta di Nora Lou
zeer snelle bediening,alles netjes…
zeer snelle bediening,alles netjes afgeleverd en zeer goede kwaliteit

Mooie hondentas
We hebben een mooie hondentas gekocht voor onze nog kleine teckel . Mooie en lekker warm vachtje aan de binnenkant en je kunt hem er zo uithalen als hij vies zou worden . De verzending was heel erg vlot zodat we in twee dagen later met onze puber teckel naar intratuin konden . Ze zat er lekker warm in en goed vast met het riempje . Genieten dus

Risposta di Nora Lou
Wat een mooie hondenreismand voor in de…
Wat een mooie hondenreismand voor in de auto hebben wij besteld bij jullie?! Snelle levering van een mooi product dat heel goed in de smaak valt bij onze pup!!
Succes met jullie bedrijf en tot de volgende bestelling!!
Elles

Risposta di Nora Lou
Vrijdag avond besteld en zaterdag…
Vrijdag avond besteld en zaterdag morgend pakje aan deur🫶 sneller dan dit kan het toch niet gaan😀
Honden jasje
De hondenjas past perfect bij onze hond. Zeker het kopen waard!
Top service!!!
Super Tuigje en riem... Echter het tuigje klopte qua maat niet (kaartjes er al af). Gemaild met bedrijf, probleem uitgelegd... Geen probleem, kon het gewoon retour sturen... Geld was ook heel snel terug...
Nieuw tuigje besteld, volgende dag al geleverd... Top service...
Snelle en vlotte levering
Snelle en vlotte levering. Fijne producten!
Super snel geleverd !
Super snel geleverd !! Simba heel blij met zijn speelgoed!🎾