Nora Lou Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik raad Nora Lou ten zeerste aan 🥰! Elke keer dat ik een bestelling plaats ben ik mega gelukkig en tevreden van en met mijn artikels! Nora Lou heeft altijd de leukste items om mijn hond te laten st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne webshop met een uitgebreid aanbod. Zowel qua speelgoed, als snacks en wandelgerief ruim genoeg keuze (soms te moeilijk om te kiezen zelfs) en alles van goede kwaliteit! Levering altijd su... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over Nora-Lou! Binnenkort mogen wij ons dwergpoedeltje Lily verwelkomen en ondertussen heb ik hier al verschillende keren besteld. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit, de prijz... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne, aangename website met een breed aanbod. Artikel netjes en zorgvuldig verpakt met een leuk kaartje bij. Snelle verzending.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

167 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

96 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Snelle service en goed en snel contact…

Snelle service en goed en snel contact bij retourneren. Door mijn fout had ik de verkeerde maat besteld, maar het tuigje ziet er prachtig uit! Dus hopelijk nu wel de goeie maat besteld.

1 febbraio 2026

Dankjewel! Hopelijk heb je de goede maat inmiddels 💕

Perfect!

Super leuke winkel en heel toffe gadgets! Snelle levering!

Ik ben benieuwd naar hun kraampje op verschillende honden-marktjes! Geweldig 🤩

31 gennaio 2026

Risposta di Nora Lou

Dankjewel! Laat zeker weten als je langskomt bij ons op een event! 💕

Mooie producten

Mooie producten, snelle service en fijne communicatie. Super tevreden hier. Wij blijve de website zeker in het oog houden.

28 gennaio 2026

Risposta di Nora Lou

Dankjewel voor de fijne review! 💕

SUPER !!

Hele mooie producten te koop op de site. Ik heb vandaag mijn 2 harnasjes toe gekregen voor mijn shih-tzu’s en ze zijn niet alleen heel mooi maar wat een prachtige kwaliteit. De maten waren exact zoals beschreven. De afwerking in velours maakt het niet alleen chic maar ook comfortabel voor mijn lieve viervoeters. Een echte AANRADER online. Tot binnenkort. Ik geef een gouden medaille !! Hilde uit Mazenzele

27 gennaio 2026

Risposta di Nora Lou

Wat een leuke review Hilde! We zijn er zeker van dat de harnasjes prachtig zullen staan 🤩

Top!

Snelle verzending, picobello verzorgd, mooie artikelen, top dus!

13 gennaio 2026

Dankjewel Hilde! Heel fijn om te horen! ☺️

Toppertje

Ontzettend goed geholpen, super snelle en open communicatie, zeer benaderbaar en prachtige producten. We zijn heel erg blij met onze aankoop, laat de pup nu maar komen❤️🐶 Zodra onze kleine harige vriend, rond paradeert in het mooie tuigje van ‘Furlou’, zullen we nog een foto delen. Bedankt Yonie, ga zo door!

7 gennaio 2026

Risposta di Nora Lou

Dag Kim, heel graag gedaan! Heel veel plezier met jullie pupje, we kijken uit naar de foto's 😍

Valutata 5 stelle su 5

Uitgebreid gamma met kwalitatieve producten

We bestelden tijdens de feestdagen heel wat artikelen om ons voor te bereiden op de komst van onze puppy. Het uitgebreide gamma bevat zowel basisbenodigdheden als luxe-artikelen om je hond te verwennen. De kwaliteit van het materiaal voldoet aan onze verwachtingen en ook de herkomst is duidelijk: geen dropshiprommel!

De levering was ook in deze drukke periode snel. Bovendien werd de verpakking geüpcycled en zat er ook nog een wenskaart met een kortingsbon in.

30 dicembre 2025

Risposta di Nora Lou

Bedankt voor deze fijne review Casper! Heel veel plezier met jullie puppy!

Een zeer goede ervaring

Een zeer goede ervaring. Het strikje dat we hadden besteld was door een vertraging bij hun leverancier nog niet aangekomen. We werden hier tijdig en correct over geïnformeerd via mail. De communicatie was transparant en aangenaam, en je merkte dat ze echt moeite deden om tot een oplossing te komen. Uiteindelijk is het strikje nog op tijd verzonden en kregen we bovendien een compensatie. Hoewel het om een klein item ging, namen ze dit duidelijk ernstig. Dat waarderen we enorm. We zullen hier zeker opnieuw bestellen!

22 dicembre 2025

Risposta di Nora Lou

Dankjewel Hélène! We zijn heel blij dat het strikje toch nog tijdig is aangekomen 😍

Aan te bevelen webshop ✨

Inmiddels de 3e bestelling bij Nora Lou. Mooie webshop, snelle levering en zal deze shop dan ook zeker aanbevelen ✨

16 dicembre 2025

Risposta di Nora Lou

Dankjewel voor deze fijne review, Linda!

Aanrader om bij Nora Lou te bestellen

Wij hebben voor ons hondje Oscar een zwart leiband gekocht van 10 meter (merk Flamingo).

Zowel van de leiband als van de levering zijn wij heel tevreden.

De leiband is van heel goede kwaliteit.

De levering was ook heel vlot.

Het is een aanrader om bij Nora Lou te bestellen!

13 dicembre 2025

Risposta di Nora Lou

Super fijn om te horen! Heel veel plezier met de lange lijn!

Valutata 5 stelle su 5

Super mooie tevens chique teddy tuigje…

Super mooie tevens chique teddy tuigje gekocht met bijpassende lijn voor mij puppy Floef bij Nora Lou. Fijne communicatie na wat advies over de maat. Hele snelle levering, erg blij mee!

15 dicembre 2025

Risposta di Nora Lou

Wat fijn om te horen en wat zal jouw hondje schitteren! Heel veel plezier met de spulletjes!

Valutata 5 stelle su 5

Ik was al lang opzoek naar een harnas…

Ik was al lang opzoek naar een harnas en leiband voor een chihuahua pup. Nergens vond ik zo’n kleine maat die betaalbaar is, tot ik bij nora-lou keek! Super super tevreden met mijn aankoop! Zo mooi en zacht 🩷

12 dicembre 2025

Risposta di Nora Lou

Wat fijn om te horen Selena! Het zal jouw hondje vast prachtig staan! Twijfel niet om ons leuke foto's door te sturen via info@nora-lou.be! ☺️

Een dikke aanrader!

Voorheen bestelde ik de snacks voor onze hond ergens anders.
Maar de website, de voorraad, de verzending etc is zo fijn dat we al eerder maar ook in de toekomst hier blijven bestellen.
Het aanbod van het merk dat wij bestellen is ruim, ons hondje is er dol op en fijn dat we wat kunnen variëren.

6 dicembre 2025

Risposta di Nora Lou

Heel fijn om te horen! Dankjewel en smakelijk voor je hondje!

Valutata 5 stelle su 5

Super leuke en duidelijke website.

Super leuke en duidelijke website.
Snelle levering met nog een kortingsbon bij voor eten.
Mooi en goed ingepakt aangekomen.
Dankjewel mijn trouwe viervoeter en ik zijn er erg blij mee! ❤️

4 dicembre 2025

Dankjewel Kato! Heel veel plezier ermee! ❤️

Snelle verzending

Snelle verzending. Prachtige tas voor de hond.

29 novembre 2025

Risposta di Nora Lou

Dankjewel Karin! Heel fijn om te horen! Heel veel plezier met de tas!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel blij met de fluffy set die…

Ik ben heel blij met de fluffy set die ik gekocht heb voor mijn hondje, nu kan hij overal zeker in stijl meelopen ❤️

4 dicembre 2025

Dankjewel Stephanie! We zijn zeker dat jouw hondje zal shinen! ❤️

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più