Var ikke hjemme da produktene ble levert så de gikk rett i retur og fikk ingen beskjed på noe. Tok kontakt for å prøve å rette opp i det, men fikk aldri noe produkt. Må nå betale for produktene uten å... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Drit dårlig kvalitet
Drit dårlig kvalitet! Styr unna! Prøver å få kontakt for å returnere varene, spent på hvordan det skal gå..
Jeg skulle gjerne gitt 0 stjerner
Jeg skulle gjerne gitt 0 stjerner, men det går ikke. Dårlige produkter. Elendig kvalitet. Retur fraskriver de seg, selv om det er Nora Bergen som har gjort feil. Koster like mye som varen å sende i retur. Å få svare fra de tar lang tid når de vet du er misfornøyd. Anbefaler ikke kjøp fra denne bedriften.
Elendig billig drit fra kina
Elendig billig drit fra kina. Ente alikevel opp med å betale 6-700 kr det etter lang dialog for å få det ut av verden men var ikke fornøyd. Det skuffer meg at klarna fremdeles samarbeider med dem som gjør at mange flere blir berørt, fordi det da er lettere å shoppe. klærne gikk rett til gjenvinning her. ubrukelige og ubehagelig passform og glad jeg ikke kjøpte mer denne elendige butikken
Leverer ikke pakke- får ikke refusjon
Leverer ikke pakke- får ikke refusjon. Virker som svindel
Varer som sendes fra Kina, ingen norsk butikk
Varer som sendes fra Kina. Bruker ulike innfallsvinkler for å fremstå som en norsk lokal butikk, som selger ut varene sine. Varene kan du kjøpe på Temu for en brøkdel av prisen og få de raskere. Jeg har tipset politiet, samt fått medhold fra klarna slik at min faktura ble slettet. Mye jobb, men verdt bryet da jeg hadde handlet for en større sum. Varene som fremstår som noe helt annet enn bestilt har jeg fått beholde. Jeg har oppfordret Klarna til å stoppe samarbeidet med disse svindlerne.
Ikke Norsk , dette er fra Kina og er svært simpelt
Som alle andre her sier er dette svindel. Trodde siden var Norsk. Mottok en pakke fra Kina med en jakke som ikke tilsvarte størrelse på noen måte , billig søppel produkt med et glidelås som ikke fungerte . Tok kontakt med Nora Bergen om ønske å returnere varen og fikk svar etter noen dager med 3 alternativer og ei oppfordring å bare beholde varen for porto kom til å tilsvare like mye som betalt for varen å det måtte jeg dekke selv ( varen kostet 500) og varen skulle sendes tilbake til Kina
Dette er ren svindel
Dette er ren svindel. Vær også oppmerksom på at Klarna ikke tar ansvar ved kjøp når de blir gjort oppmerksom på at dette er en svindeloperasjon. STYR UNNA og klag til Forbrukertilsynet.
Svindel.
Svindel.
Prøver å få Klarna til å slette faktura men de sier bevisene ikke er gode nok til tross for at:
1. størrelse er helt off
2. vaskeinstrukser/lapper er halveis klippet av
3. sømmene er helt vrangsydd
4. kontakt infoen til nora bergen fungerer ikke
5. selskapet har byttet navn og umulig å få kontakt med
Svindel
Svindel, søppelprodukter fra Kina. Kjøpte et elektrisk apparat som ikke engang hadde norsk støpsel. Ble bedt om å kjøpe en adapter og avslutte sak med Klarna så skulle jeg få hele 5 prosent avslag. Denne fakturaen blir ALDRI betalt....skjønner ikke at ikke Klarna er noe kritisk til hvem de inngår avtaler med. Selskapet har nå også forøvrig skiftet navn til VERA BERGEN 😂
Blev grundlurad av Vera i Sverige
Blev grundlurad ! Illaluktande plastväska ist för läder. Klarna sa först nej till mina bevis på felaktig produkt, men efter inspel från Konsumentverket å från artiklar i Dsgrns Industri backade Klarna å betalar tillbaka pengar. Nora hette tidigare Klara, Vera, Sera allt med Helsingborg efter. Som Bergen …..
finns också Danmark? Samma hemsida i Norge som i Sverige …
Styr unna
Styr unna, dette er ikke en norsk butikk. Elendig kvalitet, løse tråder, størrelsene er ikke i henhold til norsk standard.
Styr unna!
Styr unna!! Absolutt ikke norsk og dårlig kvalitet. Klarna svekker sin tillit med å gi betalingsløsning til slike. Klagde til klarna så fort jeg oppdaget at nettsiden ikke sendte fra Bergen, og sendt med yun ekspress. Mottok pakken, men var da for sent å gi svar til klarna ang problemet så fakturaen ble aktivert og dermed må dette betales for. Så OBS OBS OBS! Ikke kjøp fra denne nettsiden, og Pass på hva dere bruker Klarna til…
Oppdatering: reklamerte på nettbutikken hos mastercard. Fikk medhold og pengene tilbake! Takk for litt rettferdighet. Slike nettbutikker burde vært fratt alle rettigheter og sperret i alle land.
Sender fake produkter fra Kina
Sender fake produkter fra Kina. Supportmailen deres kommer i retur som ugyldig og når de svarer på kundeservice er det kun bla-bla. Kjørte saken hos Klarna og fikk slettet fakturaen, tror NoraBergen opplyste til Klarna at jeg hadde returnert varene, for å slippe å få en «sak» på seg. Det har jeg ikke gjort, men ingenting av det kan brukes, så får gi det til et loppemarked. 😅
Akryl, ikke Kashmir
Bestilte en jakke som skulle være av Kashmir. Det viste seg at stoffet var akryl. Har blitt skikkelig lurt! Jeg tviler på om jeg får pengene tilbake fra kjøpet.
Fikk levert brukt produkt fra Kina
Fikk levert brukt produkt fra Kina. I beskrivelsen var at produktene kommer fra eget lager i Bergen. Når jeg klaget på produktet fikk jeg 2 forskjellige svar. På den første ville de at jeg sjal sende de video og ikke bare bilde til å bevise at produktet var brukt fra før. På den andre ville de sende et nytt produkt. De svarte på henvendelsen etter over en uke, og alltid undersignaturvar team Nora, og ingen navn. Til slutt fikk jeg svar fra klarna at de har kansellert fakturaen, heldigvis. Hold dere unna!
Dette er en svindelnettside som…
Dette er en svindelnettside som bestiller lavkvalitetsprodukter direkte til deg fra Kina. Du har ingen reell angrerett, returrett eller reklamasjonsrett. Hold deg unna disse.
Trodde dette var en seriøs nettside
Trodde dette var en seriøs nettside, mottok kåpe fra yun express… elendig kvalitet, kinesisk merke. Ble lurt, dette er svindel.