Köpte de vita industriväggarna för att skärma av i ett rum. Väldigt fina och stabila väggar. Är mycket nöjd. Manualen upplevde vi som lite svår att följa men har fått god hjälp och snabba svar från pe... Leggi di più

Vi kom frem til en god løsning på vores problem. Vi havde købt en dør, som vi beklageligvis, måtte reklamere over, da der manglede dele, døren hang i håndtaget og den kunne ikke lukke ordentligt... Leggi di più
Kundservicen är 10/10! Beställda två dörrar och först skadades ena i frakten pga budfirman, vilket Marcus löste på en gång och jag fick snabbt en ny dörr. Råkade även beställa en dörr i fel storlek, t... Leggi di più
Informazioni su Nooliliving
Scritti dall'azienda
Nooli Living
Industriväggar, skjutdörrar, akustikpaneler & annat vackert till hemmet
Välkomna till vårt nya showroom i Åhus
Vi är ett familjeföretag som funnits sedan 2003. Vår vision att bidra till en vacker & trivsam hemmiljö med fokus på detaljer & lösningar för att förenkla vardagen är fortfarande i fokus nu 20 år senare.
Idag erbjuder vi glasväggar & glasdörrar till hemmets alla rum, till vardagsrummet, sovrummet & köket för att skapa fler rum & tydlig avgränsning, men även till offentlig miljö som konferenssalar, kontor & studios. I ett kontorslandskap bibehåller de ljuset & skapar nya rum & möjligheter till avskildhet.
Vi finns idag i hem över hela Sverige, men även i offentliga miljöer, från mindre studios & mäklerier till större lokaler & hos företag med stora konferenssalar.
Frågor & funderingar? Maila, eller ring oss gärna eller avtala en tid för att besöka vårt nya showroom. Ni är alltid mer än välkomna.
Konceptet
Vi erbjuder kvalitetsprodukter för ett mer funktionellt hem, med möjlighet för kunden att själv bygga önskade sektioner av väggar & dörrar. Vi kan genom våra fasta mått pressa priserna & därför erbjuda kvalitativa produkter till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.
Idag har vi kunder över hela Sverige, alltifrån den som vill byta ut sina innerdörrar hemma till familjen som växer & behöver ytterligare ett rum, till den som vill avgränsa för ett kontor i vardagsrummet, eller den som vill bygga ett skafferi eller en Walk- In -Closet.
I den offentliga miljön som konferenssalar, kontor, studios & kontorslandskap lämpar sig våra väggar & dörrar där de skapar nya rum & möjligheter till avskildhet. Med våra ljudabsorberande akustikpaneler skapas en mer ombonad & trivsam miljö.
VÄLKOMMEN TILL OSS
Missionsgatan 29, 29631, Åhus , Svezia
- 044-223550
- info@nooliliving.se
- nooliliving.se
Extremt nöjd!
Är otroligt nöjd med min linjerade glasdörr som vi fick hem igår. Jag kan verkligen rekommendera den!
Väldigt enkel att montera, med tydliga instruktioner. Den är både högkvalitativ och stilren, och ger rummet ett riktigt lyft.
Super bra service dessutom, kommer absolut beställa från Nooli igen!
Snygga men inte så praktiska?
Vi köpte industriglasdörrar (dubbeldörrar) som vi satte upp mellan kök och hall. Till synes snygga däremot inte bästa funktionaliteten.
Dörrarna går ihop med hjälp av magnetremsor, det är dessa remsor som håller dörrarna stängda. Däremot startade vi köksfläkten och pga draget så öppnas dörrarna helt och hållet, där hjälper magnetremsorna alltså inte ett dugg.
Litet minus var även att vi inte fick med alla delar som behövdes för att montera upp dörrarna, saknades skruvar och diverse. Snabb återkoppling när vi informerade om problemet. Två av skruvarna som skickades med gick sönder trots att vi följde anvisningarna (förborrade hål dessutom), svaret vi fick var att borra upp de befintliga hålen, något som tyvärr inte framkom i anvisningarna. Men som sagt, snabb återkoppling och vi fick nya delar några dagar senare!
Efter allt bök hade man önskat att dörrarna hålls stängda trots drag från köksfläkten, så ha det i åtanke till er som funderat på att ha dessa dörrar specifikt mot köket. Drar det en del så kommer dessa dörrar inte att hållas stängda.
Annars snygga, snabb service.

Risposta di Nooliliving
Proffsiga och serviceminded!
Fantastiskt bemötande! När skjutdörrarna jag beställt var slut trots positivt lagersaldo på hemsidan så skickades efter överenskommelse 2 något bredare dörrar till samma pris. Mycket fin service! Dessutom syntes en julrabatt på 5% dagarna efter min vara skickats. Inga problem där heller, priset registrerades om på Klarna omgående. Nooli hade lätt fått 5 stjärnor om jag inte irriterat mig lite på att synliga beslag avviker i färgnyans mot själva skjutdörrarna, liksom aluminiumprofilen. Ingenting man tänker på när dörrarna väl är monterade dock! Handlar gärna av Nooli igen!
Fantastisk service som hjälpte mig med…
Fantastisk service som hjälpte mig med min reklamation trots att leverantören ej godkände den.
Nooliliving valde då att ta kosten själv och ge mig en bra kundupplevelse. Tack!
Beställde industrivägg med linjerat…
Beställde industrivägg med linjerat glas.
Blev väldig positivt överraskad av den fina kvalitén och design när jag packade upp.
Jag har monterat glasväggar tidigare som var betydligt dyrare och inte i närheten så gedigna.
Lätt att montera.
Fin o snabb leverans.
Kan starkt rekommendera deras produkter.
Företaget levererade fel väggar till…
Företaget levererade fel väggar till mig så de behöver skicka om beställningen. Jag bor tre trapport upp och väggarna är tunga. Företaget vägrar att beställa uppbärning och hämtning från fraktföretaget.

Risposta di Nooliliving
Mycket nöjd med vår nya glasvägg
Efter att hittat Nooli och även besökt dom beställde vi våra glasväggar. Snabb leverans och grymt bra support av våra frågor, väggen blev kanon snygg. Väggen känns stabil och rejäl, kan rekommenderas.
Fantastisk kundeservice
Hurtig og god levering, det eneste minus er nok monteringsvejledningen som godt kunne være lidt mere specifik.
De gange jeg var i tvivl ringede jeg til kundeservice og de var virkelig gode til at guide og fortælle hvad man skulle gøre.
Otroligt nöjda med vår nya glasvägg…
Otroligt nöjda med vår nya glasvägg från Nooli! Jättebra service dessutom, både före köp men även under montering. Rekommenderar varmt ett köp från Nooli!
Snygga och kvalitativa skjutdörrar
Glasdörrarna är snygga, känns kvalitativa och ljudisolerar väl.
Hade lite svårt med vart jag skulle fästa handtag men fick snabb respons på Noolis kundtjänst.
Fantastiska skjutdörrar och utmärkt service
Fantastiska skjutdörrar och utmärkt service!
Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt köp av skjutdörrar från Nooliliving.
Installationen var enkel och smidig, och dörrarna glider tyst och mjukt på sina skenor. Jag kan smyga ut utan att frun hör något haha
Skjutdörrarna känns robusta och hållbara samtidigt som designen är modern och elegant.
Kundservicen var också enastående från början till slut, jag fick svar direkt och Markus, som jag tror han hette, fick min fråga via mail, ringde upp mig direkt då jag ville ha personlig kontakt så man förstod att Nooli var ett seriöst företag baserat i Sverige. Leveransen skedde även den precis som utlovat. Jag rekommenderar verkligen Nooliliving till alla som letar efter kvalitativa skjutdörrar till vad jag tyckte ett mycket bra pris, speciellt för er som vill smyga ut ljudlöst :)
(Det värsta är att detta gäller väl nu även min fru 🫣)
/Johan
Fantastiskt kvalité och professionell…
Fantastiskt kvalité och professionell service. Rekommenderar verkligen!
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice.
Fick svar direkt och har nu beställt två produkter från Nooliliving. Kan verkligen rekommenderas.
Fantastiskt nöjd med vår industri glas dörr
Är så nöjd med allt från service, leverans och produkten. Vi har haft många frågor och fått snabbt och toppen bemötande ifrån Markus. Våran glasdörr blev perfekt i vårt nya hus. Jag hade missat och beställt fel, skulle ha spröjs även i mitten av dörren 😅 Vi hörde av oss och fick fantastiskt bemötande och de skickade så vi kunde komplettera dörren. Vi behövde även extra list till sidan av dörren vilket de bjöd på och skickade med leveransen.
Jämförde många företag innan jag valde och är så nöjd med att jag valde just Nooliliving. Kommer absolut handla här framöver!
Riktigt fina produkter
Riktigt fina produkter. Bra priser och support.
Köpte en Industrivägg
Köpte en Industrivägg. Snabb leverens. Så bra service! Hade lite frågor om montering och fick bra & snabbt svar både via Mail & telefon. Är
så nöjd!
Supernöjd med våra industriväggar!
Superfine produkter og hurtig levering.
Superfine produkter og hurtig levering.
Så snygga industridörrar
Så snygga industridörrar, mycket bra kvalitet och snabb leverans.
Superservice och snabb leverans!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.