3,4

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos, na 4 mnd nog niet geleverd!

Op 28 september 2025 deed ik mijn bestelling bij deze site, 6 noodrantsoenen, hoofdlamp, radio en waterfilter.
De eerste 4 weken ontving ik in losse zendingen de radio en het waterfilter.
Na twee mails uiteindelijk ook de hoofdlamp en 1 noodrantsoen. Inmiddels was het eind November.
Na meerdere mails heb ik vandaag 17 Jan 2026 weer een zending gekregen met 4 noodrantsoenen maar nog altijd niet het laatste pakket ondanks herhaaldelijke belofte alles te verzenden!
Bestel hier niet als je daadwerkelijk wilt ontvangen waarvoor je betaalt en verwacht niet alles te ontvangen binnen de 4 maanden! Waardeloze webwinkel!

17 gennaio 2026

Betrouwbaar

Betrouwbaar, compleet en snel geleverd

Noodspullen.nl is wat mij betreft dé plek voor iedereen die goed voorbereid wil zijn. De website is overzichtelijk en het assortiment is zeer compleet: van noodpakketten en EHBO-materialen tot verlichting en andere essentiële spullen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor je precies weet wat je koopt en waarom het nuttig is.

De bestelling werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en precies zoals omschreven. De kwaliteit van de producten voelt degelijk en betrouwbaar, wat bij noodspullen natuurlijk extra belangrijk is. Ook fijn dat er wordt meegedacht over verschillende situaties en gezinssamenstellingen.

Kortom: een professionele webshop met goede service en kwaliteitsproducten. Zeker een aanrader voor iedereen die voorbereid wil zijn op onverwachte situaties.

15 gennaio 2026

Na 6 weken heb ik nog niet alles onvangen

Na 6 weken heb ik de complete bestelling nog steeds niet ontvangen. Het eerste pakket werd teruggestuurd nadat het bezorgd had moeten worden. Na het tweede pakket ontdekte ik dat er nog steeds producten ontbraken, maar er stond nergens vermeld dat er meer producten zouden worden verzonden. Toen ik hen liet weten dat ik een terugbetaling wilde voor de ontbrekende producten, vertelden ze me dat ik nog 3 pakketten zou ontvangen. Ze stuurden me codes die geen informatie over de pakketten gaven, en daarom heb ik mijn terugbetalingsverzoek niet ingetrokken., De klantenservice reageerde erg snel nadat ik om een ​​terugbetaling had gevraagd voor dingen die ik nog niet had ontvangen. Toen ik weigerde mijn klacht over de onvolledige levering in te trekken, dreigde de medewerker dat het minstens twee maanden zou duren voordat ik mijn geld terug zou krijgen. Hij begon me te onderbreken, verhief zijn stem en zei dat ik niet wilde dat ik het probleem oploste en dat dit erg slecht was voor hun bedrijf, maar ook voor mij. Na deze ervaring zag ik in de reviews dat dit probleem door meerdere mensen werd genoemd: vertraagde leveringen, onvolledige leveringen, onbeleefd personeel en geen terugbetaling. Jullie beweren een serieus Nederlands bedrijf te zijn, maar dat is niet waar. Vervang de eigenaar of de medewerkers, dan lukt het misschien wel.

14 gennaio 2026

Beste Felicia,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht dat de afhandeling van uw bestelling en het contact met onze klantenservice niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Uw bestelling had een groot volume en is daarom vooraf opgesplitst in meerdere pakketten. Het eerste pakket is volgens DHL geregistreerd als geweigerd door de ontvanger en is daardoor retour gekomen naar ons magazijn. Het tweede pakket is vervolgens correct geleverd.

Wij hebben meerdere pogingen gedaan om met u in contact te komen om dit te verduidelijken. De enige reacties die wij ontvingen, waren echter via Klarna-inquiries waarin werd aangegeven dat de artikelen niet verzonden zouden zijn. Nadat wij hebben uitgelegd dat de zending wel degelijk was verstuurd maar geweigerd, en dat wij het pakket opnieuw konden verzenden of de benodigde bewijzen aan Klarna konden aanleveren, is deze inquiry door u ingetrokken.

Wij hebben eerder al aangegeven dat uw bestelling uit meerdere pakketten zou bestaan. De door u als “ontbrekend” aangemerkte artikelen maakten deel uit van de overige zendingen. Nadat u het tweede pakket (van in totaal vijf) had ontvangen, heeft u ons correct per e-mail gecontacteerd. Nog voordat wij inhoudelijk konden reageren, werd echter opnieuw een Klarna-inquiry geopend over hetzelfde onderwerp.

Wij hebben de situatie zowel telefonisch als per e-mail toegelicht en benadrukken dat dit altijd op een rustige en respectvolle manier is gebeurd. Wij hebben eveneens uitgelegd dat een terugbetaling mogelijk is, maar dat dit wettelijk en procedureel niet kan zolang er een actieve Klarna-inquiry loopt. In dergelijke gevallen geldt een minimale wachttijd van 45 dagen, die kan oplopen tot 70 dagen indien de bank meer tijd nodig heeft.

Gedurende deze zes weken zijn wij steeds bereikbaar en bereid geweest om mee te denken over een oplossing. Wij betreuren het dat dit desondanks zo is ervaren.

Valutata 3 stelle su 5

Uiteindelijk netjes opgelost

Hoewel de eerste ervaring niet positief was, is het probleem uiteindelijk netjes opgelost.

Ik kocht een “nieuw model 2024” noodradio, maar bij ontvangst bleek deze niet te werken. Later bleek dat er lithiumbatterijen uit 2022 in zaten die niet meer functioneerden. Dat was voor mij een teleurstelling, omdat je bij een nieuw product verwacht dat het direct werkt.

Na verschillende pogingen dit per mail op te lossen heb ik uiteindelijk reactie gekregen op mijn slechte review. Dit contact verliep netjes en uiteindelijk heb ik de radio volledig vergoed gekregen. Dat waardeer ik en daarom heb ik de review aangepast.

29 dicembre 2025

Beste Nicolle,

we zijn ontzettend blij dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat u ons contact als prettig heeft ervaren. We waarderen het dat u uw review heeft bijgewerkt en bedanken u voor uw vertrouwen!

Valutata 1 stelle su 5

Mijn Moeder had 2 pakketten en extra…

Mijn Moeder had 2 pakketten en extra spullen besteld , er zouden gratis boekjes bij geleverd worden . Er werd 1 pakket geleverd , na er achteraan gaan kwam het 2e pakket , de extra aanvulling kon niet meer geleverd worden en nu wachten op het geld terug! De “gratis “ spullen niks meer over gehoord of gezien . Mijn advies … Bestel hier niet , maar ergens anders.

5 dicembre 2025

Beste Natasja,

Het spijt ons dat deze ervaring als negatief is ervaren en wij willen graag enkele belangrijke punten verduidelijken.
Het is niet juist dat wij geen gratis boekjes leveren: deze zijn geen fysieke boeken, maar gratis eBooks in PDF-formaat, zoals duidelijk vermeld staat op onze website, en worden automatisch per e-mail verstuurd bij het plaatsen van de bestelling. Indien deze niet zijn ontvangen, kunnen wij ze altijd opnieuw toesturen na contact.

Voor vragen of problemen met bestellingen kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website of via support@noodspullen.nl

Tot op heden hebben wij geen e-mail van u ontvangen over dit onderwerp.

U kunt ook op deze Trustpilot-review reageren met het ordernummer, zodat wij het geval zorgvuldig kunnen nakijken en correct kunnen beoordelen.

Valutata 5 stelle su 5

Noodradio met 4000 amper powerbank gekocht. Helaas geen licht en geen geluid. Communicatie met klantenservice gehad, deze was zeer prettig en duidelijk. Bijna altijd dezelfde dag nog reactie. Geld terug gekregen. Ik heb alle vertrouwen in noodspullen.nl dus ik ga opnieuw n radio bestellen want ik wil er echt 1 hebben. Voor mij was service een 10

10 dicembre 2025

Risposta di Noodspullen

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat onze klantenservice naar wens was. Wij wensen u een fijne dag!

Top!

Zo jammer, via de mail is het een drama, geen enkele reactie en nu hebben ze ook nog de verkeerde spullen geleverd, voor retour zelfde mailadres, ben benieuwd!
Ze hebben gebeld vandaag, eerste mailing niet gezien en duizendmaal excuses.. natuurlijk snap ik dat er in een drukke tijd fouten worden gemaakt, ze hebben het zeer correct opgelost! Ik pas deze review maar al te graag aan.

12 maggio 2025

Super snelle levering

s Avonds besteld en de volgende dag al bezorgd! Heel blij mee!

6 gennaio 2025

Hartelijk dank voor uw review 🧡

Topkwaliteit!!

De waterfilters en zaklampen die ik besteld heb zijn van topkwaliteit. Ik heb ze getest en ze doen precies wat ze moeten doen.

13 aprile 2025

Hartelijk dank voor uw review 🧡

Uitermate slechte klantenservice

Uitermate slechte klantenservice
Ze zijn slecht te bereiken, verschillende e-mailadressen een mailtje gestuurd maar geen antwoord. Ze sturen halve bestellingen op en vermelden dit nergens!

Antwoord op hun antwoord; ze hebben mij een mail gestuurd na deze review met dat ze het gaan opsturen, oke prima waarom moet ik daar een mail terug voor sturen? Ik verwacht gewoon mijn spullen klaar. En ik heb zeker nog een mail gestuurd op 19 maart 2025. Ik vind het echt heel onprofessioneel hoe zij omgaan met reviews.

21 marzo 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uw frustratie en nemen uw feedback serieus.

Na intern onderzoek blijkt echter dat we van u slechts één e-mail hebben ontvangen, en deze kwam slechts 20 minuten vóór het plaatsen van uw negatieve beoordeling binnen. We hebben direct gereageerd op uw bericht, maar tot op heden — inmiddels een week later — hebben wij geen antwoord van u mogen ontvangen.

Daarnaast hebben wij ook geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om de situatie snel op te lossen, maar helaas zonder succes.

Wij staan nog steeds klaar om dit recht te zetten en horen graag van u. U kunt ons bereiken via support@noodspullen.nl.

Valutata 1 stelle su 5

PAKKET NETJES RETOUR! NA MAAND NOG GEEN GELD TERUG!

17 januari is de retourzending volgens track&trace aangekomen bij noodspullen.nl in Rotterdam. BESTEL HIER NIET, TOT OP HEDEN HEEFT MIJN VRIENDIN HAAR €500 NIET ONTVANGEN.

12 febbraio 2025

Beste Laurens,

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Wij hebben echter geen klant met uw naam kunnen vinden in ons systeem. Na grondig onderzoek hebben we wél een retourzending gevonden die op 17 januari bij ons is aangekomen. Helaas heeft de betreffende klant contact met ons opgenomen via een verkeerd e-mailadres, waardoor de communicatie vertraging heeft opgelopen.

Voor alle vragen over bestellingen, retouren en klantenservice is het juiste e-mailadres: support@noodspullen.nl. Andere e-mailadressen worden gebruikt voor interne processen en zijn niet gekoppeld aan de klantenservice, waardoor berichten daar niet correct worden verwerkt.

Wij begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en betreuren de verwarring. Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@noodspullen.nl. Wij helpen u graag verder!

Valutata 4 stelle su 5

Goed aanbod van kwaliteit

Overzichtelijke webside, goed aanbod.

20 dicembre 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent met ons aanbod.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 1 stelle su 5

Dit is een drop ship site

Dit is een drop ship site die spulletjes van aliexpress doorverkoop voor 10x de prijs.

1 febbraio 2025

Beste klant,

We vinden het jammer om te lezen dat u deze indruk heeft, maar dit klopt niet. Wij hebben een eigen magazijn in Rotterdam, waar wij alle bestellingen zorgvuldig klaarmaken en verzenden. Hierdoor kunnen wij snelle levering en goede service garanderen.

Onze producten worden met zorg geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. We streven ernaar om betrouwbare nooduitrusting aan te bieden, zodat onze klanten goed voorbereid zijn.

Mocht u vragen hebben over onze producten of service, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Probleem met DHL.

Ze hebben het probleem van DHL prima opgelost. Ik zou noodspullen aan iedereen aan bevelen.

10 gennaio 2025

Beste Arnold,

Hartelijk dank voor uw recensie en voor uw geduld met betrekking tot het probleem met DHL. Onze excuses voor het ongemak, en we waarderen uw begrip.

Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en wensen u een fijne dag!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en de spullen erg goed!

Snelle levering en de spullen erg goed. Ik ben erg blij met de bestelling en zal hier snel meer bestellen.

21 gennaio 2025

Beste Duncan,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en onze snelle levering.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Product was snel geleverd

Product was snel geleverd! En de producten waren van goeie kwaliteit. Geen spijt van mijn aankoop, dus een aanrader!

23 gennaio 2025

Beste Toby,

Dank u wel voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten.

We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

Team Noodspullen.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più