Came packaged lovely but it’s a no from me, I wouldn’t recommend. The gel does not last on curly hair at all! It smells artificial despite being ‘natural’, and after one use the spray applicator... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beste medewerkende, Zoals beloofd een reactie: * de bezorging was top! * de inhoud netjes zonder extra zooi * producten zijn absoluut naar wens - jammer dat je niet kan ruiken aan de produc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
No Nasties heeft fijne, eerlijke producten voor een redelijke prijs. Er wordt lief geleverd; mijn deo's en conditioner waren zorgvuldig ingepakt (paste door de brievenbus, heel handig) met een handges... Leggi di più
L'azienda ha risposto
No Nasties in onze producten.
Eendrachtspolder 38, 5235 TC, 's-Hertogenbosch, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Een bedrijf die bewust bezig is met helpen van de natuur! Is wat we meer nodig hebben in de wereld! Go nonasties!!
Heel fijn assortiment, zeer complete en duidelijke productomschrijving. Persoonlijke afhandeling van de bestelling. Verzending vlot. Ik weet niet wat deze winkel nog zou kunnen verbeteren.

Risposta di No Nasties
Na de goede ervaring met de eerste bestelling werd ik verleid om meer te proberen. Niet door de winkel, maar mijn aandacht trok naar bepaalde producten. Ik was bijvoorbeeld opzoek naar iets om de onrustige huid van mijn dochter te kalmeren. Ik vroeg de mensen van de webshop om mee te denken en we kwamen uit bij Sooth. Om te beginnen de kleinste verpakking aangeschaft, om te kijken of het goed zijn werk deed en het het geld waard was... en dat is het zeker!! Ik ben echt heel enthousiast. In eerste instantie kijk je wellicht even vragend naar de verpakking, maar deze is biologisch afbreekbaar en zo vriendelijk voor de natuur als momenteel mogelijk. Van Sooth heb je echt maar heel weinig nodig om de borst en buik van een 6 jarige in te smeren (echt 1 pompje was gewoon al genoeg). Uiteindelijk ben ik het ook voor mezelf gaan gebruiken, want alles wat met deze crème in aanraking komt, wordt direct zacht.
Ik heb nog veel meer gekocht, oa ook een sinaasappel/Calendula bar. Alhoewel ik nog nooit van m’n leven zeep, douchespullen of wat dan ook met sinaasappel heb gekocht, omdat de geur me gewoon niet aantrekt, werd ik verleid door de calendula.... en niet gedacht, maar het is nu degene die ik het meest gebruik. Dit komt doordat ik een paar Psoriasis plekjes heb, en door dit zeepje in een scrubzakje te doen en de wondjes voorzichtig te wassen, is m’n huid gewoon echt aan het opknappen. (En nee, dat zal wellicht niet bij iedereen zo zijn, en nee, ik word er niet voor betaald om dit te schrijven. Ik ben gewoon echt heel enthousiast.) Dit zeepje blijft dus zolang als NoNasties (en ik hoop heel lang) bestaat, in mijn collectie. Het is verzachtend ook, dus ook voor mijn kinderen geschikt om zich mee te wassen.
Ik ben dus heel vriendelijk geholpen, er is goed meegedacht.
De verzending en levering was heel snel. Zelfde dag nog verzonden, volgende dag in huis.
Het pakket was aangevuld met deels versnipperd karton van oude dozen. Dit zorgt dat de producten worden beschermd en ik vind het uiterst milieubewust om het karton op deze manier her te gebruiken.
Er zat een leuk briefje bij. (Ik heb het zelfs bewaard) Met een dank voor mijn 2e bestelling.
Dat er nog een derde zal volgen is zeker.
Dus niets dan goeds voor deze verkopers en hun producten.

Risposta di No Nasties
M'n vriend had hier als cadeautje producten besteld, wetende dat ik bewust plastic vrij en duurzaam leef. Vervolgens krijg ik bioplastic producten terwijl algemeen bekend is dat dat erger is dan normale plastic!!!! Verder de happy soap ingrediënten via een app geanalyseerd en t ingredient dat vooraan staat en de bar dus t meeste bevat, is gewoon sulfaat en dient te worden vermijden. Lekker dan. rechtstreeks in de prullenbak terwijl mijn vriend het zo goed bedoelde. Voor de toekomst, wellicht handig als jullie niet meer met plastic vrij adverteren.

Risposta di No Nasties
Nette bezorging, een goeie service en hele fijne producten.
De Hyaluron & Priobiotics Serum heerlijk zacht voor de huid.

Risposta di No Nasties
De producten zien er prachtig uit en zijn zorgvuldig geselecteerd in deze webshop. De verzending gaat snel en alle producten zijn netjes verpakt bij de levering. Het is fijn dat je bij elk product in je winkelmandje niet meer na hoeft te denken of je een verantwoorde keuze hebt gemaakt, dat heeft No Nasties al voor je gedaan. Ik ben verrast door de kwaliteit van de meer dan 10 verschillende producten die ik heb besteld en inmiddels ook heb getest (o.a. shampoo bars, body soap bars, gezichtscrème, body oil, scrubzeep, zeep, deodorant). De producten ruiken lekker (subtiel) en hebben een goede werking op de huid. Ook als je een gevoelige huid hebt. Ik heb deze webshop daarom ook bij vrienden en familie aanbevolen.

Risposta di No Nasties
Heerlijke producten, supersnel geleverd met een handgeschreven briefje erbij. Website en orderproces ook overzichtelijk, makkelijk en gender inclusief. Super tevreden!

Risposta di No Nasties
Wat ben ik vriendelijk geholpen bij het aanschaffen van deze prachtige producten.
De volgende keer koop ik zeker weer hier!

Beste medewerkende,
Zoals beloofd een reactie:
* de bezorging was top!
* de inhoud netjes zonder extra zooi
* producten zijn absoluut naar wens
- jammer dat je niet kan ruiken aan de producten, voor de bestelling
- jammer dat ik achteraf de welkom korting code zag, voor ik weer voor €40,00
Bestel, duurt wel even.
Tip monstertjes versturen ?
Verder een tevreden klant!
Met groet,
Ingrid

Risposta di No Nasties
Fijne overzichtelijke winkel, producten van hoge kwaliteit en snelle verzending.
Ik zal hier zeker weer bestellen.

Risposta di No Nasties
Goede en snelle service en hele fijne producten! 💛

Risposta di No Nasties
Supervlotte levering. Zelfs in het buitenland. Gepersonaliseerd advies en supervriendelijke klantenservice.
Met gefundeerde kennis over de milieuvriendelijke producten.
AANRADER

Risposta di No Nasties
I really love their products! And the owners are amazing. Cant wait to order more!

Risposta di No Nasties
Mooi waar het bedrijf No Nasties voor staat en een bijdragen levert aan een plastic vrij milieu en cosmetica artikelen. Breed aangeboden assortiment . Als klant ben ik tevreden over de producten en de levering.
Mvg,
Aicha

Super!
Leuk pakket met een persoonlijk kaartje!
Super fijne producten en ook nog een hele snelle service!

Risposta di No Nasties
Ik zoek al jarenlang naar een crème voor mijn huid die droog en gevoelig is. Nooit echt helemaal tevreden; of het werkt en er zit plastic in of er zit geen plastic of andere rommel in en het werkt niet. Met hulp van het team van No Nasties heb ik een crème van Sooth gevonden die goed werkt en zonder nasties. En die soapbar van Flow is ook echt een aanrader. Thanks!