Produkten jag beställde såg inte ut som på bilderna och saknade beskrivning om hur det ska kopplas. Osäker om jag ska returnera eller testa den först fast de extra begränsningar produkten har i min se... Leggi di più

Köpte en av deras link kablar för oculus quest headset för 1000 spänn, gick inte att connecta över huvud taget till headsetet, testade med en billig laddkabel till mobilen och det funkade. 1000 spä... Leggi di più

Bestilte en USB C ladestasjon. Gratis frakt. Instabox. Men hva hjelper det når jeg må til nabokommunen for å hente den. Liksom ikke mulig å se at de ikke leverer til min kommune??? Så bare sender... Leggi di più

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,8

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

produkten såg inte ut som på bilderna

Produkten jag beställde såg inte ut som på bilderna och saknade beskrivning om hur det ska kopplas. Osäker om jag ska returnera eller testa den först fast de extra begränsningar produkten har i min setup.

24 luglio 2026

Villedende beskrivelse, fikk ikke det jeg betalte for

Kjøpte NORDIC 1 til 11 dokken fordi det stod at den hadde HDCP støtte, og betalte litt ekstra for det fremfor den billigere 1 til 10 som ikke hadde den støtten. Viser seg at den ikke støtter HDCP, får ikke sett på noe streaming når den er tilkoblet, skjermen blir bare svart. Snakket m/ DisplayLink support og de sa at hardwaren deres ikke kan kjøre HDCP, så alle produkter som påstår det er feil. Noerdic innrømte selv at beskrivelsen var feil og skyldte på slapp oversettelse. Så har betalt ekstra for en funksjon som ikke finnes og ikke kan finnes.
De tilbød å returnere den for refusjon (samme rett jeg uansett har med 14 dagers åpent kjøp) Så må jeg også bruke egen tid på å returnere og stå uten dokk for å fikse et problem som ikke er min feil. Ikke stol på produktbeskrivelsene deres, ikke sikkert det som står faktisk stemmer.

4 maggio 2026

Snabba och smidiga

Har de där kluriga tillbehören som sällan finns hos kedjorna, dessutom som lagervara och till rimliga priser. Svarar snabbt på förfrågningar, expedierar ordrar snabbt och då jag råkar bo nära lagret så kan man ha prylarna i handen inom någon timme. Även returer går enkelt och smidigt, bra när man råkar köpa något utan att läsa på ordentligt först.

13 aprile 2026

Suverän kundtjänst!

Köpte en USB-docka och var väldigt nöjd med den, tyvärr gav den upp efter några månader.
Reklamerade och fick snabbt svar från kundtjänst som löste mitt problem mycket smidigt.
Rekommenderas starkt.

1 dicembre 2025

Billigt ali express sælges dyrt hos…

Billigt ali express sælges dyrt hos NÖRDIC
Fik leveret en NÖRDIC USB-A Bluetooth 5.2-adapter med Qualcomm-chip og aptX LL aptX Adaptive, som så fejlede og de sendte en ny da jeg reklamerede.
Nu har jeg så fundet ud af, at det produkt de har solgt mig kan købes på ali express til 36 kroner. Så det lader til, at NÖRDIC sælger meget billige produkter til stor overpris... Handler aldrig med dem igen, og usb adapteren fungere fortsat ikke, da hverken windows 10 eller 11 vil registrerer den som en bluetooth adapter. Den fungere mere som en passthrough til det sæt højtalere der benytter apt x protokol.

29 settembre 2025

det er scam produkter

det er scam produkter, især deres projector, det er virkelig synd, den kan self kun bruges til android, de siger den kan lave airplay, det kan den også hvis du vil betale 170 kr om måneden for det via en app, og så virker selve fjernbetjeningen ikke 80 % af tiden, netflix virkede i starten via selve den indbyggede app, men så ikke engang 3 dage senere kunne den ikke åbne Netflix mere, prøvede at opdatere det, genstarte, det var lige meget, det virkede ikke, som andre også skriver er jeg også sikker på at det er fra Temu det meste af det, og det er derfor det ikke virker, så brug hellere 1500 eller 2000 kr mere på en RIGTIG projector, ikke den eller disse fake produkter :)

23 settembre 2025

Klovneri

Bestilte en USB C ladestasjon.
Gratis frakt. Instabox.
Men hva hjelper det når jeg må til nabokommunen for å hente den.
Liksom ikke mulig å se at de ikke leverer til min kommune??? Så bare sender de den til den nærmeste. Det tar meg en time for hente den.
Det ble første og siste gang jeg bestiller fra dem.

6 agosto 2025

Extremt snabb leverans

Köpt diverse Displayport- och HDMI-kablar. Bra kvalitet till billigare pris än konkurrenterna. Extremt snabb frakt (en av ordrarna fanns att hämta hos ombud mindre än ett dygn efter att jag lade ordern).

21 aprile 2025

Ett företag som inte vill ha kunder

Tidigare så vart detta känt under Deltaco.

Men hur som helst,så precis som många andra som har Klarna; så får Du inte handla ( betrodd) om Du inte har Mobilt BankID.

Då Klarna( likt många andra storbanker/ kortföretag) som mer eller mindre tvingar oss kunder att skaffa urusla säkerhetslösningar.
Som till råga på allt är ett direkt hot mot din personliga integritet.

Varför skulle jag sälja hela min identitet åt Google?
Som till råga på allt är lika säkert som ett virelås till cykeln ( som går att klippa).
Eftersom jag redan har ett säkrare E-id ( från samma företag bakom Mobilt Bank- ID).
Men eftersom det är till PC,så är dessa inte kompatibla med varandra.

Men däremot all eloge att företaget är tydliga med detta på sin site.
Så tyvärr får inte alla bli kunder hos dem.

21 ottobre 2024

Kanon

Mycket snabb leverans och bra produkt
NÖRDIC Bluetooth 5.1 mottagare, med NFC, TF -kortplats , 3.5mm AUX/RCA, Låg latens trådlös ljudadapter för hemmusikstreaming stereosystem, perfekt för äldre stereo med RCA uttag.

29 maggio 2024

Deras Switch löste ett problem som jag har haft i flera år

De levererade ut varan omedelbart och den kom med dhl till ombud på 1.5 arbetsdagar. 3-1 HDMI Switchen med ”audio extractor” var exakt vad jag behövde. Min projektor har ingen ljudutgång och tack vare Switchen från Nördic kan jag nu använda min AppleTV tillsammans med projektorn och min ljudanläggning. Bra full-HD bild och bra ljud från produkten.

20 gennaio 2024

Kassa kablar köp ej

1000 spänn kastar i sopptunnan :/

kabeln var: (NÖRDIC aktiv AOC Fiber 10m USB-C till USB-A VR Link Kabel för Oculus Quest 2 USB3.2 Gen2 10Gbps Super Speed VR Link cable)

22 novembre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito