Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

FAKE!!

Na zolang gewacht krijg ik een fake smartwatch thuis. Bovendien het heeft maar 2 dagen gewerkt. Ik heb gemaild om te retourneren. Ze hebben terug gemaild van stuur bewijs. Ik heb gestuurd maar niks meer gehoord.

7 novembre 2022

NOARA BENDE OPLICHTERS

NOARA BENDE OPLICHTERS
Smartwatch besteld 24/8/22 voor mijn zoontje zijn verjaardag 22/09/22
NOOIT iets aangekregen.
Na enkel mails uit tewisselen zeggen ze dat hij verzonden was.
Tot op de dag van vandaag 04/02/2023
NIETS gezien. SCHANDALIG!
Ruzie met Klarna omdat ik die MOEST betalen.
€50 in de vuilbak en die dieven weer rijker.
BAH BAH! hopelijk kom je ooit de verkeerde tegen.

3 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Wel besteld, maar geen levering!

Net als vele anderen, alleen maar vervelende ervaring met deze club. Smartwatch besteld, zou binnen 2-4 werkdagen worden verzonden, zijn inmiddels 3 weken verder met veel mail vanuit Noara dat ze goed nieuws hebben, dat ze zending onderweg is en ieder moment kan worden geleverd. Hier heb ik zo'n 10 mail van. Is de zending eindelijk in Duitsland aangekomen, inklaring goed gegaan, gaat naar Nederland, in Nederland aangekomen, gaat de zending vanuit de NL facilitie weer terug naar Duitsland? Melding gemaakt, sorry, is iets verkeerd gegaan, maar heugelijk nieuws, de zending komt eraan. Trackingnummer is inmiddels afgehandeld, want de zending is geleverd (in Duitsland????). Oh sorry, hierbij uw nieuwe tracking nummer. Dan lijkt het erop dat er een nieuwe zending vanuit China moet komen, navraag over gedaan en dan hoor je niets meer....is nu stil. Verzoek ingedient dat ik graag mijn geld retour wil hebben, nog in afwachting van antwoord. Dus als Noara dit leest, graag ACTIE!!!! Tip, bestel hier absoluut niets!!!
Is inmiddels 26-01-2023 en hoor nu niets meer vanuit Noara, Jammer dat je ze alleen per mail kan bereiken, want dit schiet niet echt op. Heb de zending nog steeds niet binnen en op het verzoek tot terug storten krijg ik geen reactie. :-(
31-01-23: mail ontvangen op 29-01 dat ze een escalatie hiervan hebben gemaakt, maar helaas hebben ze blijkbaar een ander idee van escalatie, want krijg wederom geen antwoord op de vraag wanneer ik mijn bestelling ga ontvangen, wederom gevraagd het geld terug te storten, maar helaas....geen enkele reactie, nergens op. Wacht 01-02 maar weer af, verwacht er weinig van...ben bang dat ik geen smart watch ga krijgen en dat ik mijn geld kwijt ben. Worden dan andere stappen om te volgen.

20 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Eerst bijna een maand op mijn…

Eerst bijna een maand op mijn bestelling gewacht en 25 juli ontvangen. Zeer ondeugdelijk product (föhn) waarvan we zelfs dachten dat deze ieder moment kon verbranden en smelten. Nu ruim 3 maanden heen en weer mailen om een retourlabel of geld terug te krijgen. Kansloze service. 5 weken geleden dachten we dat we eindelijk het geld terug zouden krijgen, nu weer zelf achteraan gegaan want je hoort niets terug.

25 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Heb op 5-9 een smartwatch bij Noara…

Heb op 5-9 een smartwatch bij Noara besteld die binnen 2-4 dagen geleverd zou worden. Op 7-9 een mail ontvangen dat de bestelling tussen de 7-14 dagen geleverd zou worden met de 22e als uiterlijke datum. Ik heb op de 23e maar zelf gemaild waar de bestelling bleef. Er werd mij verzekerd dat de bestelling onderweg was. De 24e kwam de bestelling dan eindelijk met een tussenstop vanuit china na 3 weken binnen en blijkt het complete bagger te zijn. De horloge kan niet aan mn tel gekoppeld worden en alle andere metingen zaten er ver naast! Heb gelijk op de 25e een verzoek ingediend voor retour. De 27e kreeg ik een mail om een foto vd horloge te sturen en daarna was het 2 weken stil. Vrijdag 7-10 kreeg ik een mailtje met het verzoek om een filmpje te maken vd “problemen” zodat zij mij een vervangend product kunnen sturen. Vanaf dag 1 aangegeven dat ik geen vervangend artikel wil maar de verdomde horloge gewoon retour wil zenden alleen word daar geen gehoor aan gegeven! Wilde nogmaals het retourbeleid op hun site nalezen en blijkt dat ik daar gewoon voor geblocked ben!! Voel me zwaar opgelicht!! Pas op met Noara Amsterdam!!

11 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Heb 2 smartwatches besteld via noara en…

Heb 2 smartwatches besteld via noara en ze zouden de volgende dag bezorgd worden,na meer dan een week emailen nog niks.. uiteindelijk ruim 3weken later krijg ik ze bezorgd en blijkt dat prul uit China tezijn,notebenen 1van de 2 verpakkingen was open en blijkt defect tezijn ..de 2de verdwijnt het scherm regelmatig..nu al meer dan een week emails gestuurd om ze retour tedoen en nog steeds geen reaktie van Noara! Ik voel me behoorlijk opgelicht.

7 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Mijn zoon heeft een smart watch…

Mijn zoon heeft een smart watch besteld. Zou de volgende dag bezorgt worden. Na de bestelling krijg je gelijk de melding dat het 2 tot 4 werkdagen duurt. Hierna krijg je een mail dat het iets langer gaat duren, een dag of 10. Na 3 weken contact gezocht via mail (hebben geen telefoon nummer). Geen enkele reactie. Wel een vage mail van express bezorgdienst dat het pakket bij de douane ligt en je eerst moet betalen. Weer noara gemaild en weer geen reactie. Ik durf niet te betalen omdat ik dat mailtje niet vertrouw van de douane. Mijn zoon zijn spaarcenten kwijt. Let dus goed op. Noara Amsterdam zijn oplichters.

30 settembre 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più