RS Components International Recensioni 10

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Envio que nunca chegou

N° de pedido RS
Fiz uma encomenda que nunca chegou e demorava 3 dias máximo, tentei falar com a RS mas só dão respostas vagas e sem conteúdo. Não conseguem resolver o problema, não enviam o produto de novo e para fazer uma devolução de dinheiro complicam.
Odiei a experiência em comprar material para a minha empresa lá.

2 marzo 2026

Jeg anbefaler

Jeg er veldig fornøyd med denne butikken. Jeg la inn bestillingen min morgenen 7. juli og mottok pakken min morgenen 9. juli - akkurat som det sto på produktsiden, og frakten var fra Frankrike. Jeg var redd jeg måtte betale toll, men ingenting skjedde. Den eneste ulempen er kundeservicen. Jeg fikk ikke svar på e-posten jeg sendte dem, og chat-supporten er forferdelig. Konsulenten svarte først etter noen få minutter, og jeg fikk ikke svar på mitt neste spørsmål, selv om jeg ventet i omtrent 20 minutter. Derfor 4 stjerner i stedet for 5 stjerner.

9 luglio 2025

Fikk tak i en reservedel jeg ikke fant…

Fikk tak i en reservedel jeg ikke fant noen annen plass. Den fikk jeg tak i på kort tid (et par dager). Måtte bruke deres chatte funksjon for å avklare noe, og det gikk veldig bra. Er en fornøyd kunde. Er et 3/8" skralle-hode til Facom momentnøkkel.

18 luglio 2024

Produkter må etterlyses.

Produktet som var på lager ved bestilling kom ikke og ble etterlyst etter 2 uker. Kort svar at det var feil i ordren og at den var blitt kansellert. Dette får kunder ikke vite om før de selv etterlyser varen. Ble bedt om å bestille på nytt. Gjorde dette og det samme skjedde. Fikk da ikke svar på mail og etterlysning. Ringte og fikk da rede på at ny ordre lå på lager i et land som ikke kunne sende til meg før om 1.5 måneder. Jeg kansellerte ordren og vil holde meg unna dette firma for ettertiden.

14 giugno 2022

Veldig bra egentlig

Har handlet noen produkter her i de siste månedene, og synes at det fungerer ganske så bra. De har en chatfunksjon hvor man kan få litt hjelp fra Danmark. Ikke sylskarp oppfølging, men de er til stede og hjelpsomme. Alle produkter har ankommet som forventet, noen rett på døra. Kjøpte også noe som ikke var på lager, som backorder. Det fungerte i henhold til den dato som varen var forventet inn. Bra. Ganske brukbare priser, og en del produkter som det ellers ikke er så lett å få tak i.

7 marzo 2022

Returer er et helvete uten…

Returer er et helvete uten sammenligning. Tatt snart 2 måneder å få kreditert et feilkjøp. I tillegg må man betale retur frakt selv. Så man taper mer penger for den minste sjanse for å få kreditert et feilkjøp

7 ottobre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito