BGASTORE.BE Vlaams Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ondertussen reeds voor de 3de maal een relatief grote bestelling gedaan. De eerste 2 keren verliep alles vlekkeloos. Bij mijn derde levering bleek 1 van de 20 kaders beschadigd. Makkelijk via een con... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

556 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie afwerking

Mooie afwerking , degelijk en veilig verpakt en op tijd geleverd . Super !

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recensie.

Gebroken spiegel vervangen

Een bestelde spiegel was gebroken bij levering. Zonder problemen werd een nieuwe opgestuurd en ditmaal is hij zonder brokken toegekomen. Bedankt!

Hallo Stijn!

Bedankt voor uw recensie, fijn om te horen!

Snelle verzending

Snelle verzending! Mooie kwaliteitsvolle kaders

Hallo Andy!

Bedankt voor u mooie recensie, waarderen wij ten zeerste!

Valutata 3 stelle su 5

beschadigd artikel, geen reactie van klantendienst

Ik ontving een beschadigd artikel, nam twee maal contact met het daarvoor voorziene e-mailadres op hun website, maar krijg geen reactie.

Edit: inmiddels heb ik zonder meerkost een nieuwe spiegel ontvangen. Eens ik contact had met de klantendienst is alles vlot verlopen.

2 gennaio 2024

Hallo!

Bedankt voor uw recensie!

Onze excuus voor het lange wachten op een reactie.
Het is momenteel zo druk dat we een achterstand hebben in onze mailbox.

Wel is uw zaak inmiddels verholpen en een nieuw item verstuurd.

Wij wensen u nog een fijne dag!

Valutata 2 stelle su 5

Er is schade aan mijn bestelling

Er is schade aan mijn bestelling. 2 schrammen op de gouden letters van mijn fotoboek. Ik heb hiervoor gemaild en alhoewel de policy luidt dat ze tussen de 24u en 48u antwoorden, heb ik een week later nog geen antwoord.

2 gennaio 2024

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Excuses dat u geen tijdig antwoord had ontvangen.
Zoals inmiddels afgesproken sturen we zo snel mogelijk een nieuw album op.

Valutata 1 stelle su 5

Mooie lijst maar kapot geleverd, service geeft ‘geen gehoor’…

Mooie lijst maar kapot geleverd…
Tot 2x toe contact gezocht met BGA en geen enkele reactie gehad over hoe dit op te lossen.
De lijsten zijn niet van hout, maar een soort samengeperst materiaal en daardoor gevoeliger voor breuk. Helaas bij ons gebeurd, maar dan verwacht ik dat er contact wordt opgenomen voor een oplossing, helaas niets.

Update: uiteindelijk kleine 2 weken later wel contact gehad en er wordt inderdaad kosteloos een nieuwe lijst opgestuurd.

1 gennaio 2024

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Onze excuses dat u nog geen reactie had ontvangen op uw klacht.
We sturen zo snel mogelijk een nieuwe lijst op.

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaatst op 31/12 maar tot…

Bestelling geplaatst op 31/12 maar tot heden nog niets ontvangen. Reeds een mail gestuurd naar de klantenservice maar na 5 dagen nog geen reactie ontvangen.

31 dicembre 2023

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Excuus dat u nog geen reactie op uw email had ontvangen.

De betaalmethode die u had gekozen voor deze bestelling was 'vooruitbetalingsfactuur'. We hebben nog geen betaling ontvangen, zodra we deze hebben ontvangen wordt uw bestelling meteen verstuurd.

Bien

Je suis satisfaite du produit ! Qualité impeccable

21 dicembre 2023

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Merci beaucoup pour votre avis.

Valutata 5 stelle su 5

Kader kwam op tijd en veilig verpakt…

Kader kwam op tijd en veilig verpakt aan.
Afgezien van enkele problemen met betaling was de klantenservice snel, behulpzaam en vriendelijk.

13 dicembre 2023

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recensie.

Vlotte levering

Vlotte levering. Perfect verpakt!

27 dicembre 2023

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor de recensie.

Valutata 2 stelle su 5

Beste,

Beste,

Aan een van de kaders was een mankement.Er ontbrak een deel van het ophangsysteem.
mvg

Marleen

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Onze excuses dat u een defect artikel heeft ontvangen.

Stuur ons aub een email via nl@bgastore.be en we helpen u graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Goederen zijn na 2 weken nog steeds…

Goederen zijn na 2 weken nog steeds niet geleverd. Zeer slechte levering. Een ramp.
De kaders zaten ook volledig kapot in de doos.

Hallo Petra!

Bedankt voor uw recensie.

Wat jammer om te horen dat de levering niet soepel verlopen was, uiteraard onze excuus daarvoor.

Zo te zien was uw bestelling verdeeld in twee zending.
Een daarvan kwam snel aan, maar de andere was helaas langer onderweg waardoor deze later zijn aangekomen.

Hopelijk heeft u alles ontvangen, en is de bestelling alsnong naar wens ondanks dat een deel van de bestelling later als gehoopt aankwam.
Zo niet, neem graag contact met ons op dan helpen wij u graag verder.

Fijne dag!

Valutata 3 stelle su 5

Website en formulieren vereenvoudigen en helderder maken zou een pluspunt zijn.Het heeft een tijdje geduurd voor de…

Het heeft een tijdje geduurd voor de levering uiteindelijk kon gebeuren (bestelling 18/12 en levering 2/1). Was voor een deel te wijten aan staking ergens (?) maar hoofdreden daarna was dat er een fout huisnummer op de leveringsbon stond en dat ik dit 3 of 4 keer heb moeten melden. Het was blijkbaar niet mogelijk om dit in 1 beweging aan te passen op de verzendbon en rechtstreeks contact opnemen was ook niet mogelijk. Maar het is goed gekomen en de reacties vanuit BGA Store waren steeds correct

17 dicembre 2023

Hallo!

Bedankt voor uw recensie!

Jammer om te horen dat de levering zo lang op zich heeft laten wachten ondanks meerdere malen contact te hebben gehad.
Uiteraard onze excuus daarvoor.
Wij zullen dat uiteraard melden bij de bezorgdienst die uw feedback ook zullen waarderen.

Wij wensen u nog een fijne dag!

mooie kaders!!

Snelle, verzorgde levering. Mooie kaders!! Een aanrader!

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams

Beste! Bedankt voor je review, wordt zeker gewaardeerd!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più