Hallo iedereen, Ik wil jullie waarschuwen voor dit bedrijf. Mijn kader kapot ontvangen. Via mail ontvangen dat ik binnen 3 dagen mijn geld terug krijg helaas is dit bedrog momenteel heb ik een claim... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Spiegel besteld maar helaas was het stuk geleverd, na dat ik contact opgenomen had met de klantenservice kon ik kiezen of ik mijn geld terug had of ik een nieuwe wilde laten opsturen,wij kozen om een nieuwe spiegel. Een week later was deze in goede staat geleverd

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Men zei dat men dit ging regelen met GLS, maar sindsdien geen nieuws meer en geen reactie meer op mijn e-mails.

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
kwaliteit van de kader is niet goed, zeer licht, fijne kader en plexi weerspiegelt waardoor je de inhoud minder goed ziet

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Super service! Kader kwam beschadigd aan. Na een mailtje werd me meteen een nieuwe opgestuurd. Heel erg klantvriendelijk. Dankjewel 🙏🏼

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
De eerste spiegel was kapot gegaan bij levering. Een mail naar de klantendienst en een nieuwe spiegel werd meteen opgestuurd of de optie geld terug. Prima service!
Gelukkig is de tweede wel heel aangekomen.

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Altijd goed verpakt en ik was een beetje ontgoocheld omdat het geen glas meer is maar het plexiglas valt heel goed mee en maakt dat het kader veel lichter is om op te hangen

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Goede en correcte levering. Product zoals op de site staat aangegeven

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Ik heb het produkt snel ontvangen en van uitstekende kwaliteit

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Kader is toegekomen, heel mooi. Super verpakt.
Zeker een aanrader om bij te bestellen.

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Mooie produkten en duidelijke instructies. Aan de dure kant, maar het is de moeite... Snelle verzending en perfekte verpakking.

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Ze waren zeer correct toen bleek dat de kader stuk was

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Heel fijne houten kaders met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Werden na een kleine week netjes op de stoep geleverd door GLS.

Risposta di BGASTORE.BE Vlaams
Gemakkelijke bestelling, snelle verzending, stevige verpakking, alles vlot verlopen!