Ninja Kid designer vi motorikbaner og forhindringer, der gør det sjovt og nemt for børn at bevæge sig, lege og udfordre sig selv – uanset om det er i haven, på legepladsen, i institutionen eller på camping. Vores produkter er skabt til at fremme aktiv leg i naturen, hvor børn kan styrke motorik, balance, koordination og selvtillid gennem leg. Vi er en dansk virksomhed med base på Fyn, og vi tror på, at leg er den bedste måde at lære og udvikle sig på. Derfor er vores motto: For legebørn, af legebørn, med legebørn. Vi udvikler vores udstyr i tæt kontakt med både børn og forældre for at sikre, at det både er sjovt, sikkert og funktionelt. Vores motorikbaner til børn er nemme at sætte op, flytte og tilpasse. Du behøver ikke værktøj eller faste installationer – det skal være let at gøre legen til en naturlig del af hverdagen. Vores baner er perfekte som legeudstyr til haven, men kan også bruges indendørs i haller og institutioner. Vi tilbyder hurtig levering, god kundeservice og personlig rådgivning. Vi elsker at hjælpe og deler gerne tips til, hvordan du får mest muligt ud af din ninja-bane. Leg skal mærkes i kroppen og huskes i hjertet – det er Ninja Kid.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Vores børn og vores børns venner elsker…
Vores børn og vores børns venner elsker den :) Kan klart anbefales, både service og ninka-bane.

Risposta di Ninja Kid
Perfekt til aktive børn og dem som forældrene gerne vil aktivere..
Mine børnebørn er aktive og blev så glade for den nye udfordring i haven. De bruger det hele tiden og giver hele tiden hinanden nye udfordringer! Det er tydeligt at det styrker deres selvtillid og fornemmelse for egen krop..

Risposta di Ninja Kid
Pretty easy and straightforward to…
Pretty easy and straightforward to install. My kids are loving it.

KÆMPE HIT
Hurtig levering - er købt som en fødselsdagsgave til midt juni 2026, så kan derfor ikke give en god anmelding af produktet endnu, men indholdsmæssig svarede det til forventning - så er fødselsdagen overstået. Gaven var et KÆMPE HIT for børn i alle aldre 5-64 år, som alle vejede under de 113 kg ;0)

Risposta di Ninja Kid
Super underholdende for ungerne og nemt…
Super underholdende for ungerne og nemt at tage med 😄
Ungerne er nærmest ikke til at få ned…
Ungerne er nærmest ikke til at få ned igen. Perfekt legetøj til haven. Bestilling og levering fungerer glimrende.