Havde et mindre issue med et af produkterne, skrev til nightflash og allerede samme aften var der svar. To nye lygter sendt og nu modtaget, kun to dage efter henvendelsen. Fantastisk service,... Leggi di più
Kanongod lygte, som jeg havde med til Sydafrika. Perfekt til nightdrives pga. relativt smal kegle, der kan komme ind i hullerne mellem træer og buske. Kraftigere lys end de lygter, rangeren selv kørte... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
God kvalitetsvare og hurtig levering
Efter lidt søgen på nettet efter en lommelygte, fandt jeg Nightflash G700. Den lever fuldstændig op til beskrivelsen, og der gik kun 3 dage fra jeg havde afgivet bestilling, til jeg modtog min vare. God hjemmeside

Nightflash G1100
Super lommelygte på 1180 lumen. Virkelig skarpt lys. Genial opladning med usb kabel, samt at den kan bruges som power bank til opladning af feks. mobilen. Bælteclips samt bæltetaske medfølger også. Virkelig en kvalitets lygte.

Risposta di Nightflash
utrolig god service ved levering af…
utrolig god service ved levering af defekt lommelygte. Fik ny leveret uden omkostninger. Mvh. Torben Pedersen

Risposta di Nightflash
Kan kun anbefale Nightflash!
Bestilte lygte lige før juleaften (i sidste øjeblik som sædvanlig ;-) -og var rigtig glad for den gode betjening og hurtige afsendelse, som betød, at jeg alligevel i fin tid stod med julegaven. Min mand, som fik lygten, er også meget tilfreds. Super kvalitet!
Vibeke

Super fin service
Super fin service. Jeg købte 5 lommelygter hvoraf den ene ikke virkede. Jeg skriver til dem og der bliver svaret hurtigt selvom det er mellem jul og nytår, og de sender en ny lygte uden at jeg skal bruge tid på at sende den der ikke virker retur.

Alting er bare perfekt
Alting er bare perfekt. Produkt som lever op til forventningerne og leveret fra dag til dag!
Handler her gerne igen!

Perfekt handel
Har købt en fremragende lommelygte. Bestilte den klokken 16.15 og hentede den næste formiddag på posthuset.

Risposta di Nightflash
Hurtig forsendelse- men indpakningen…
Hurtig forsendelse- men indpakningen var temmelig dårlig og ikke ligefrem noget man giver i gave. Firmaet reagerede superhurtigt på min anmeldelse og rettede flot op... Suveræn service!

Super kvalitet og service
Super kvalitet og service. Levering dagen efter 👍

Super som sædvanligt.
Super som sædvanligt.
Kaster lys i denne mørke tid!

Risposta di Nightflash
Verdens bedste lommelygte :O)
Verdens bedste lommelygte :O)
Varen kommer som aftalt, så kan kun anbefale NIGHTFLASH.DK 100%
Det er KVALITET og har været tilfreds hele vejen fra da jeg så dem på nettet til varen lå i min postkasse :O)

Risposta di Nightflash
God kvalitet og hurtig levering
Fint forløb, fin kvalitet og hurtig levering. Eneste minus at der manglede brugsvejledning et af produkter.
Kan varmt anbefale denne virksomhed

Kan kun anbefales
Godt tilbud, hurtig levering, god kommunikation, min oplevelse er at det er et troværdigt firma.

Hurtig levering
Hurtig levering, så nu håber jeg modtageren bliver glad for lygten

Holder hvad de lover😀
Det er første gang jeg har handlet her, men ikke sidste gang😀
Super service og lygten kom dagen efter med post nord. Kan varmt anbefales holder hvad de lover😀