nieuweschoolfoto.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Mooie website en superhandig om allerlei foto's met verschillende achtergronden te bestellen. Ook leuk dat er veel keuze is in verschillende poses. De prijs is wel aan de hoge kant en de afgedrukte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk weer een leuke schoolfoto van mijn zoon! De klassen foto is ook heel leuk in elkaar gezet. Ook heel makkelijk te bestellen, met verschillende opties kwa achtergrond en maten.

Valutata 5 stelle su 5

Wát een leuke foto’s van onze kinderen. Ze staan er echt op zoals ze zijn, niets gekunsteld of geforceerd maar lekker spontaan. Goed gedaan!

Valutata 5 stelle su 5

Onze kleine man had de dag voor de foto's nog flinke wonden in zijn gezicht opgelopen. We kregen de vraag of we dit weggeshopt wilden hebben. Super attent! Ondanks de wonden, builen en blauwe ple... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo

Scritti dall'azienda

De schoolfotograaf van Nederland! Met ons enthousiaste en vrolijke team van fotografen, planners, pixelhelden en onze klantenservice maken wij al meer dan 2500 schoollocaties blij in heel Nederland!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

112 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Wat een mooie schoolfotos van onze…

Wat een mooie schoolfotos van onze dochter.
Ook heel leuk dat je zelf je achtergrondkleur van foto kan uitzoeken.
Was ook erg verrast door de klassenfoto, heel creatief gedaan met al die gezichtjes van de kindjes.
Gelijk besteld! En nu wachten tot ze binnen zijn!
Prijzig is het wel maar het resultaat van de foto mag er ook zijn!!

10 aprile 2024

Hey Monique!
Dankjewel voor je mooie woorden!
En wat leuk dat je de optie om zelf de achtergrondkleur te kiezen waardeert! Het geeft echt een persoonlijk tintje, precies zodat iedereen het kan aanpassen naar eigen wens & smaak! :-)
We begrijpen dat de prijs wellicht wat aan de hoge kant lijkt, maar we hopen dat je daarentegen wel meer dan tevreden bent met het prachtige resultaat! :-)
Nogmaals bedankt voor je mooie woorden & wie weet volgend schooljaar!
Vrolijke groetjes,
Team Nieuwe Schoolfoto

Leuk!

Wat een leuke foto’s! Je kan zien dat er vanuit een ontspannen manier is gewerkt. Snelle levering en ook goede prijzen. Fijn!

4 aprile 2024

Hi Joyce!
Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de leuke foto's!! Dankjewel voor de mooie woorden!
Geef de foto's een mooi plekje in huis & hopelijk tot volgend (school)jaar!

Valutata 5 stelle su 5

Super leuke en mooie foto's

Super leuke en mooie foto's. Echt een aanrader.

8 aprile 2024

Hey hoi Esmeralda!
Dankjewel voor je mooie woorden! Super lief!
Geniet van deze super leuke foto's & hopelijk tot volgend (school)jaar!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie schoolfoto

Hele mooie schoolfoto met zijn stralende lach, ondanks dat hij fotoschuw is. Dikke pluim hiervoor.

6 aprile 2024

Hi Sandra!
Ah, wat super dat de foto tegen de verwachting in goed is gelukt zeg!!
Dankjewel voor je mooie waardering, wordt zeer gewaardeerd!
Hopelijk tot volgend schooljaar, met wederom een stralende lach!

Toch een prachtige foto!

Kind wilde niet op de foto; de fotograaf is er toch in geslaagd een prachtige foto te maken, met de pét op 😉. Heel blij met de foto’s!

20 marzo 2024

Hi YB!
Wat te gek om te lezen dat de fotograaf het samen met jouw kind heeft weten te schoppen tot een prachtige foto, mét een pet op!! Geniet ervan & hopelijk is er volgend jaar weer zo'n goede klik!

Leuke spontane foto’s!

Leuke spontane foto’s!

5 aprile 2024

Hi Florien!!
Dankjewel voor deze geweldige waardering!! Echt super!
Geniet van de leuke en spontane foto's en wie weet tot een volgende keer!

very nice service

5 aprile 2024

Hi Kamil,
Thank you for the kind words!
Enjoy the pictures and hopefully see you next year again!
Happy greetings, Team Nieuwe Schoolfoto

Prachtige fotos

Mijn meis is zo moeilijk recht in de camera kijkend stilzittend op de foto te krijgen. Maar deze fotograaf lukt het, mijn meis staat er op echt zoals ze is. Zo mooi! Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, achtergronden, kleuren en je kunt het zo duur maken als je zelf wil.
Mijn meis gaat helaas dit jaar naar een andere school, maar hoop dat jullie ook op die school komen.

4 aprile 2024

Hi Corina!
Dankjewel voor de fan-tastische woorden, dat waarderen wij enorm!! Super bedankt!
Hopelijk inderdaad tot volgend (school)jaar bij haar nieuwe school :-)
Geniet van deze super leuke foto's & geef ze een mooi plekje in huis!

Top foto's

Top foto's! Heel erg blij met de foto's van mijn kids!

3 aprile 2024

Hey Jesse,
Super bedankt voor deze fijne woorden, dankjewel daarvoor!
Geniet van de foto's & wellicht tot volgend (school)jaar ;-)

Valutata 1 stelle su 5

Reactie op mail blijft uit

Klassenfoto te donker geleverd. Oktober 2023 is aangegeven dat deze fout is hersteld. Ik heb een aantal keren contact opgenomen maar wacht nog steeds op een reactie. Inmiddels 5 maanden verder, tot op de dag van vandaag nog geen reactie mogen ontvangen en ook geen nieuwe foto geleverd gekregen.

6 marzo 2024

Beste ouder,

Dankjewel voor je berichtje over deze grootse miscommunicatie :-(

Uiteraard is 5 maanden lang geen communicatie natuurlijk niet de bedoeling! Zoals ondertussen is besproken met jou, wisten wij te achterhalen dat elkaar mailtjes niet aankwamen,waardoor dit zo lang duurde. Lastiger werd het toen wij verder geen contact gegevens van jou hadden ;-)

Mocht je toch nog meer informatie willen of vragen hebben, weet ons te vinden :-)

Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

Valutata 2 stelle su 5

Veel en véél te duur

Waar tot vorig jaar een setje schoolfoto's nog € 12,99 kostte (daarvoor had je 1 grote foto, 4 kleinere, een vel pasfoto formaat en een klassenfoto) is dit plotseling € 34,99 geworden . Voor een losse foto betaal je inclusief verzendkosten € 11,99. En zelfs 1 download gaat richting de € 20,00.
Het zijn hartstikke leuke foto's, daarom 2 sterren, maar deze prijzen zijn regelrechte flessentrekkerij en voor de minima gezinnen niét te betalen

29 febbraio 2024

Beste Iris,
Dankjewel voor je review! Wat ontzettend jammer dat jij deze ervaring met ons hebt..

Het pakketje die jij noemt is nog steeds te koop voor €12,99 :-) Er zijn alleen meerdere pakketten te koop dus wellicht zijn die even door elkaar gehaald. Zonde van deze miscommunicatie!
Ook zijn losse foto's nog steeds beschikbaar vanaf €3,99, inclusief verzendkosten is dat €7,78.

Ook is er inderdaad een Download die duurder is (€14,99) maar wij hebben ook Download opties vanaf €5,99 en €10,99. Net als de afgelopen jaren :-)

Wil jij even contact opnemen via info@nieuweschoolfoto.nl of via ons telefoonnummer? Dan helpen wij jou graag verder om deze miscommunicatie volledig te verhelpen! :-)

Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

Ik vind de prijs goed

Ik vind de prijs goed, de foto's zien er goed uit.
Na een compliment kreeg ik een lieve reactie van Fenna.
Een leuk, fris bedrijf met goede fotografie.

6 dicembre 2022

Hoi hoi!
Heel erg bedankt voor je top review! :-)
Geniet van deze tijdloze herinneringen!
Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più