Nuvido.nl Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Parasol gekocht na mijn vakantie op 25 juni 2025 bij NUVIDO Deze parasol ZENZEEvpas 5 keer gebruikt in het voorjaar van 2026. Geen gekke dingen meegedaan, maar plots klapte hij telkens hard... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di attrezzature sportive
  3. Negozio di mobili da esterno
  4. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Bij Nuvido ontdek je een complete online winkel voor huis, tuin, sport, kinderen en huisdieren. Onze webshop staat voor kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Van meubels die jouw interieur sfeer en comfort geven tot tuinartikelen die ieder seizoen gezelligheid en functionaliteit brengen – bij ons vind je het allemaal overzichtelijk bij elkaar. Voor sporters bieden we een ruime keuze in halterbanken, dumbbells, halters en fitness steps die thuis trainen eenvoudig maken. Huisdieren genieten van comfortabele manden, stevige krabpalen, praktische voerbakken en leuk speelgoed. Voor kinderen hebben we veilige meubels, buitenspeelgoed, fietsjes en educatieve spellen die bijdragen aan speelplezier en ontwikkeling. Wat je ook zoekt – een nieuwe loungeset, een praktische opbergkast, sportartikelen voor thuis of een krabpaal voor je kat – bij Nuvido bestel je eenvoudig online. Met scherpe prijzen, gratis verzending, snelle levering en 30 dagen retour combineer je gemak en zekerheid. Zo wordt winkelen bij Nuvido niet alleen praktisch, maar ook inspirerend.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

33 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Parasol 5 x gebruikt en klapt telkens in

Parasol gekocht na mijn vakantie op 25 juni 2025 bij NUVIDO

Deze parasol ZENZEEvpas 5 keer gebruikt in het voorjaar van 2026. Geen gekke dingen meegedaan, maar plots klapte hij telkens hard in. Niet meer te gebruiken. We hebben dit gemeld en kregen begripvolle reacties en excuses. Uiteindelijk werd onze klacht afgewezen met onderstaande reden:

"Uit de herbeoordeling blijkt dat het probleem zich bevindt in het verstelmechanisme van de parasol. Dergelijke onderdelen zijn gevoelig voor slijtage als gevolg van gebruik en vallen daarom niet onder de garantievoorwaarden."

Met andere woorden "De parasol is kwalitatief niet goed", we hebben hem immers maar 5 keer gebruikt.

Zeer kwalijk dat NUVIDO zo omgaat met haar klanten.

Henk Pelgrim

20 giugno 2026

geen telefonische klantenservice

Ik wilde het bezorgadres aanpassen, omdat met bezorging binnen 1 dag niemand thuis zou zijn. Gebeld. Kon niet telefonisch, moest via e-mail. Dus uiteindelijk was het al verzonden voordat het aangepast kon worden. Je zou toch denken dat als je direct belt, het ook meteen aangepast kan worden.
Reactie ontvangen. Ze maken gebruik van een extern bedrijf voor telefonische klantenservice en zij hebben de bevoegdheid niet om wijzigingen door te voeren. Zij hadden blijkbaar moeten doorverbinden, maar dat is niet gebeurd. Fijn dat ze dat in de toekomst willen gaan verbeteren, maar dat doet niets af aan mijn ervaring.

22 maggio 2026

Retour pakket

De bestelling (trampoline rand) die ik had geretourneerd duurde even voor ik daar wat van te horen kreeg. Na contact te hebben opgenomen is de afhandeling perfect verlopen. Ook de tussentijdse check van het bedrijf of ik al reactie had ontvangen van de afdeling terugbetalingen, kan ik zeer waarderen.
Fijn service en goed klantcontact

5 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

De stoel die we hadden besteld had helaas een constructie fout, echter verliep het contact met de klantenservice heel soepel. Ze reageerden erg snel en behulpzaam, toen bleek dat de fout helaas niet te herstellen was kregen we zonder extra kosten een nieuwe stoel geleverd. We zijn erg blij met dit product en de goede service, zeker een aanrader!

29 aprile 2026

Niet te bereiken klantenservice

Naar meermaals contact te hebben opgenomen met die bedrijf: via mail, via chat en via de contactpagina krijg ik geen enkele respons op het toegestuurd krijgen van een retourlabel voor het terugzenden van een product. Ondertussen loopt de retourtermijn gewoon verder. Bovendien is het product dat ik besteld heb waardeloos (elektrisch onderdeken). Ik ben zeer teleurgesteld ondanks de vele positieve reviews hier. Ik koop hier nooit geen product meer

4 aprile 2026

Weer tevreden met aankoop

Onlangs weer een aankoop gedaan bij de vernieuwde webshop van Nuvido.nl (was voorheen Nicegoodz.nl). Snelle levering en tevreden met de prijs en kwaliteit van het product. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen

5 settembre 2025

klantenservice

Een paar maanden geleden heb ik een elektrische deken besteld. Helaas, de schakelaar werd ergisteren kapot.. Ik heb gisteren contact opgenomen met NiceGoodz en vandaag is het probleem opgelost! Ik ben supertevreden met de klantenservice! Een aanrader!

5 marzo 2025

Ja kan gebeuren

Ja kan gebeuren, aan/uit schakelaar van elektrische haard had het begeven na ruim een jaar, kan gebeuren.
NiceGoofz regelde het perfect! We kregen een nieuwe haard. Geen gezeur, gewoon perfect geregeld. Kortom een prima bedrijf. En heel snelle communicatie.

14 gennaio 2025

Slechte klantenservice BESTEL HIER NOOIT

Slechte klantenservice, weten niet eens fatsoenlijk hoe je de juiste track en trace code naar de klant stuurt en weigeren op te nemen als het te heet wordt onder hun voeten, ondertussen zijn we al een maand verder en heb ik nog steeds niet mijn pakket. Ze vinden het maar al te fijn alle schuld op Bol.com af te schuiven terwijl bol.com op alleen het contact tussen leverancier en klant na NIKS te maken heeft met deze bestelling omdat jullie dit ZELF versturen. Heel slecht van jullie

10 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Onvriendelijke klantenservice.

Bestelling gedaan. Die zou na 1-2 werkdagen worden bezorgd. Na een week nog niets, behalve via de trackandtrace een vreemde route van het pakket door Duitsland (van Geleen naar Hamburg en vandaar naar Midden Duitsland). Daarna blijft het stil.Gebeld met Nicegoodz en de situatie uitgelegd. De medewerkster vraagt of ik het even op de mail wil zetten, want dan kan een collega ernaar kijken. Doorverbinden met die collega kan niet. Gezegd dat ik vanuit klantgerichtheid verwacht dat zij het intern bespreekt met haar collega en dat ik dan iets hoor. Met veel tegenzin gaat ze akkoord. Geen excuus dat het product veel langer onderweg is dan beloofd.
Kortom: Nicegoodz is geen aanrader wanneer je een probleem ervaart.
N.a.v. de review gebeld door de eigenaar die telefonisch en via een later gestuurde mail laat blijken dat hij serieus werk wil maken van klantgerichtheid.

3 giugno 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più