1. Grossista di caffè

Kaffebønner fra kvindelige kaffebønder i Kenya. Sammen sikrer vi dem ordentlig betaling, træning samt donation af kaffetræer og vandtanke.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Elsker både kaffen og missionen

Elsker både kaffen og den mission, jeg støtter ved at købe den.
Ser altid frem til at modtage min kaffeduftende pakke og læse den lille tekst om hvordan jeg er med til at gøre en reel forskel for kvindernes liv.
Jeg går aldrig tilbage til en anden kaffe igen ♥️

9 novembre 2024

Risposta di NGUVU Kaffe

Tusind tak for dine gode ord og for at støtte op, Linda! Det er meget værdsat. Vi glæder os til at sende kvindernes kaffebønner til dig. Hilsen Rune

Duften når du åbner pakken!

Vores børn drikker på ingen måde kaffe, men når de genkender stofposen fra NGUVU stikker de næsen ned til de små udluftningshuller, og klemmer posen.
"Mmmmmmmmmmmmmm! " udbryder de.
Kaffedrikkerne i familien er enige. Bønnerne ryger i vores fuldautomatiske maskine, og lidt efter har vi en skøn cappuccino.

Det giver rigtig god mening at støtte dette projekt, og samtidig nyde super lækker kaffe. Noget af det bedste vi har smagt.

12 novembre 2024

Risposta di NGUVU Kaffe

Hvor er det fantastisk læsning, Thomas! Tusind tak for ordene og for at støtte op om kvinderne i Meru. Nyd kaffen og duften :-) Hilsen Rune

Dejlig dejlig smagfuld kaffe

Dejlig dejlig smagfuld kaffe.

At drikke denne kaffe giver mening både i smag og sjæl. Den smager godt(både kværnebønner og espressobønner), og så er konceptet bare fantastisk. De varmeste til anbefalinger til Rune og hans seje og stærke kvinder.

1 giugno 2021

Risposta di NGUVU Kaffe

Tusind tak for dine fantastiske ord, Simon! Og tak for at støtte op om kvinderne i Kenya. Hilsen Rune

Fresh Beans

Fresh Beans. And I mean fresh! a genius business process that guarantees fresh beans & short delivery time. + the difference it makes!!!!

18 febbraio 2021

Risposta di NGUVU Kaffe

Thanks for your great words, Jannick! I am looking forward to coming by with freshly roasted beans soon again. Best, Rune

Jeg kan på det varmeste anbefale kaffebønnerne fra Nguvu

Jeg kan på det varmeste anbefale kaffebønnerne fra Nguvu. Kaffen smager fantastisk - blød og lækker.
Få dig et abonnement, der giver mening. Du får lækker kaffe og støtter kvindelige kaffedyrkere i Afrika. WIN WIN.

18 febbraio 2021

Risposta di NGUVU Kaffe

Hvor er det dejligt at læse, Jane. Tusind tak for ordene og for at støtte op om de kvindelige kaffebønder i Kenya. Hilsen Rune

Lækker kaffe

Lækker kaffe, som både glæder hjerne og hjerte❤️.

Risposta di NGUVU Kaffe

Tusind tak, Lone. Dejligt at læse :-)

Anbefales varmt!

Havde i en periode lagt kaffe “på hylden” fordi jeg blev træt af smagen. På anbefaling smagte min kollega og jeg kaffen fra Nguvu, så nu drikker vi og vores kolleger kaffe igen, ganske enkelt fordi det er virkelig god kaffe. At følge med i historierne fra sidelinjen gør kun fornøjelsen større. Kan klart anbefale et abonnement!

Risposta di NGUVU Kaffe

Hvor er det fantastisk at høre! Tusind tak for ordene og for at støtte op. Hilsen Rune

Det er en skøn og smagfuld kaffe

Det er en skøn og smagfuld kaffe, som bliver ekstra god, når man ved, at indtægterne fra kaffehøsten giver de kvindelige farmere mulighed for en bedre sundhed for dem selv og deres børn samt en kontinuerlig skolegang for børnene.

17 febbraio 2021

Kaffen er klart den bedste kaffe jeg har…

Kaffen er klart den bedste jeg har smagt. Derudover er det virkeligt skønt at modtage en opdatering med nyheder og kvindernes kaffeproduktion med hver pakke jeg modtager.

Risposta di NGUVU Kaffe

Hvor er det dejligt at læse, Frederikke! Tusind tak for ordene og for at støtte op om de kvindelige kaffebønder i Kenya. Hilsen Rune

Rigtig god kaffe.

Rigtig god kaffe.. og så er det også et godt formål. Fantastisk med abonnement, så det bare kommer til døren hver måned.

Risposta di NGUVU Kaffe

Tusind tak for dine gode ord, Lonnie. Jeg glæder mig til at sende en ny omgang nyristede kaffebønner inden længe. Hilsen Rune