L'azienda ha risposto
Syningen var desværre gået op på indersiden af jakken. En enkelt mail og billede til N’goodso, svar tilbage samme dag og ny jakke i posten allerede dagen efter. Hurtig og virkelig god service 👏
L'azienda ha risposto
N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.
Virum Stationsvej 124, 2830, Virum, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Købte en vindjakke for 2 måneder siden. Den er lækker. Lynlåsen gik dog i stykker og jeg skrev til kundeservice og vedhæftede billede. Fik svar dagen efter at en ny jakke er på vej til mig og dagen efter blev den leveret. Super god service

Risposta di N'goodso
Den kom hurtigt og en lækker jakke som er af god kvalitet.

Risposta di N'goodso
Virkelig god service. Min søn modtog en fin jakke og desværre gik lynlåsen gik i stykker efter et par dag. Straks sender de en ny. Jeg havde ikke fået 10 % på første ordre og det sørgede de også straks for. 5 🌟herfra.

Risposta di N'goodso
Hurtig levering, passede perfekt i str. og lige som min søn ønskede den.

Risposta di N'goodso
Tak for en god købsoplevelse!
Det betyder alt når jeg handler på nettet.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Risposta di N'goodso
Elsker bare deres tøj, synes det passer lige Præsic til min stil. Og selvfølgelig var de også hurtige til at sende pakke

Risposta di N'goodso
Bestilte en hvid windbreaker men i kvitteringen jeg fik står der den er oliven hvilket bestemt ikke er den farve jeg bestilte har prøvet at kontakte kundeservice uden noget svar tilbage skrev lige efter den var bestilt og 2 gange idag men intet svar

Risposta di N'goodso
Har købt jakke til min søn, han ønsker en helt anden og derfor ville jeg returnere jakken.
Ser så at få pengene retur ikke er muligt, øv. Og der er ikke andet han kan lide på siden.
Sur r…..

Risposta di N'goodso
Super god service. Pakken kom 2 dage efter bestilling, og det er vanvittig kvalitet

Fik 2 meget gode kvalitets jakker, meget tilfreds

Risposta di N'goodso
Pas på når i skal returner jeres tøj, der kan nemt gå 1 måned eller mere inden der sker noget, først for DAO skylden. Når man så giver dårlig anmeldelse så reagere de med at refunderingen er i gang, dette er også løgn . Har fået mail for 10 dage siden at de var på vej , men på trustpilot siger de noget andet. De har ikke styr på deres løgne mere . Men så må jeg jo få videre med dette på de sociale medier og forbruger ombudsmanden ! Øv
N’goodso kan ikke anbefales herfra, hold jer væk !!!

Risposta di N'goodso
Er glad for produktet men troede det var lidt anderledes men det var min fejl den er betaling og passer godt

Risposta di N'goodso
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.