Heel deskundige en vriendelijke ondersteuning door Nicole bij New Fysic Zoetermeer. De supplementen doen wat ze beloven. Ik heb zonder heel veel moeite mijn streefgewicht behaald zonder veel spierver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In 13 weken tijd ben ik ruim 7kg afgevallen en dit kostte weinig moeite. Voor de zomer weer lekker op gewicht! Mede dankzij de supplementen heb ik geen honger gehad en ik zit weer heerlijk in mn vel.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn ervaring is (tot nu toe, ik ben nog niet klaar) heel prettig, kortom een hele dikke prima! Goed uitgedacht programma, prettig contact met de consulente en als je iets even niet weet of je afvraag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Scritti dall'azienda
Dorpsstraat 46, 2712 AL, Zoetermeer, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zonder Sigrid (Newfysic Zoetermeer) was het mij niet gelukt om 10kg in 4 maanden af te vallen. Ik dacht dat ik veel over afvallen wist (na jaren bezig te zijn met ‘diëten’) maar elke keer was het op een neer. Of af een aan. Sigrid heeft me mijn valkuilen laten zien en begeleid tot dit resultaat. Met een nieuw kijk op eten. Bedankt!
Hallo, ik ben in januari 2022 begonnen om 10 kilo af te vallen. Zelf al heel dikwijls zelf geprobeerd, maar dat lukte niet. Ik zag de wijzer van de weegschaal alleen maar steeds meer naar rechts gaan. Uiteindelijk bij NewFysic naar binnen gestapt en daar begonnen aan mijn dieet. En ja het werkte. Na een klein half jaartje waren de kilo's eraf. Helemaal top en het je valt inderdaad af.
Al vliegen bij mij de kilo’s er niet af, ben ik toch blij met het resultaat. Ik eet veel gezonder en vind het iedere keer weer een feestje om bij Sigrid te komen.
Fijne persoonlijke begeleiding met goed resultaat!
Hele lieve eigenaresse met een groot hart!
Super! In ruim 3 maanden op een hele relaxte manier 10 kilo kwijt. Sigrid (vestiging Zoetermeer) is erg goed en leuk. Allemaal top dus!
Onder begeleiding van Sigrid van Barlingen in 6 weken tijd al 6 kilo afgevallen. Mijn man en ik worden heel goed begeleid en verlaten het pand altijd weer vol motivatie om door te gaan. Ik heb dit in het verleden al eens vaker gedaan en toen wij de "corona kilo's" kwijt wilden, kwam er maar 1 naam bij mij op. New Fysic! Natuurlijk val je af!
Ik ben super fijn geholpen. Een leuk team die erg motiveert. Fijne gesprekken gevoerd.
Een luisterend oor maar ook kritisch.
Complimenten.
Wat een geweldig hulpmiddel om je ideale gewicht te bereiken.
Fijne begeleiding! En een hoop tips en trucs die we kunnen toepassen.
Wederzijds respect naar elkaar
11 kilo kwijt! 💪🏻
Super blij mee en ga in januari weer verder, nu genieten van heeeeerlijk eten 😉
Fijne dagen! 🎄