NewFysic - Utrecht Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Biltstraat 82-84, 3572 BH Utrecht, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik doe nu al 6 weken mee aan het programma van New physics in Utrecht. Ik ben 45 jaar en merkte gewoon dat de vetopslag bij mijn buik steeds meer werd. Samen met Hilde hebben we gekeken wat het beste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afvallen met plezier, lekker eten en goede begeleiding, helemaal geen straf als het zo vrolijk en plezierig gaat. 7 kg in 12 weken. Dank Manja voor je support en positieve begeleiding!

Valutata 4 stelle su 5

#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Begeleiding is top! Altijd meedenken wat voor jou de beste toepassing is. Daarbij zijn de ondersteunende middelen makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb ook al een mooi resultaat behaa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di perdita peso

Scritti dall'azienda

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Scritti dall'azienda

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Biltstraat 82-84, 3572 BH, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

228 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

50 and fabulous ....

Thanks to NewFysic I reached my goal weight before my 50th birthday! Sarah (my coach in Utrecht) is friendly, makes one feel welcome and her English is great - a real plus point for me. She offers tips, support and motivation. The programme is ease to follow and incorporate into "real life." My only regret is that I didn't start earlier.

8 settembre 2023

Risposta di NewFysic - Utrecht

Hi Samantha, thank you for your review! Nice to hear that the coaching in Utrecht was such a good experience. Keep up the good work!

Professionele ondersteuning!

Wat een geweldig lieve en professionele coaches. Het is fijn dat je deze weg niet alleen hoeft af te leggen. Goede stok achter de deur is dat je elke week gaat wegen en zo je voortgang kunt bijhouden. Ook de app is geweldig. Heerlijke recepten, je dag bijhouden enz. Kortom helemaal top!

6 agosto 2023

Risposta di NewFysic - Utrecht

Hi Renata, dank je wel voor het delen van deze fijne review!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goede begeleiding.

7 maggio 2023

Risposta di NewFysic - Utrecht

Bedankt voor je positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Gezond afvallen bleek niet moeilijk

Een hele fijne begeleiding, leren van een nieuwe gezonde leefstijl, heerlijke recepten en het resultaat dat ik wilde: 15 kilo kwijt op een hele makkelijke manier.
Kortom: aan te bevelen en erg goed. Voel me goed in balans en gezond.

5 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Aanrader voor als je wilt afvallen

Vorig jaar heb ik de knop omgezet en vond ik het tijd om wat aan mezelf te doen. Ik heb toen contact opgenomen met new fysic Utrecht. Doordat coach Manja van Leeuwen gelijk tijd voor mij had was er geen tijd van twijfel en ben ik er voor gegaan. Ik werd hartstikke fijn geholpen door mijn coach. Deze stok achter de deur heeft mij geholpen om 24 kilo af te vallen. Het is een fijne manier van afvallen met lekker recepten en een fijne begeleiding.

21 febbraio 2022

Yeahhh I did it!!

Yeahhh I did it!!! Samen met Manja Biltstraat Utrecht!! Zo blij 7 kilo kwijt!! En nu 2 weken schakelen…. Hoop dat ik zo blijf! Maar met hulp van Manja komt dat wel goed….:-)

12 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zo blij dat ik de stap genomen…

Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb om naar New fysic te gaan. In een half jaar 15 kg kwijt en toch lekker kunnen blijven eten, met de heerlijke recepten van jullie.
Ik wil ook Manja, mijn coach, super bedanken. Want door haar enthousiasme is het mij gelukt.

10 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Succesvol ruim 10 kg kwijt met behulp…

Succesvol ruim 10 kg kwijt met behulp van New Fysic en de superfijne en positieve benadering van Sara op de Biltstraat in Utrecht. Ik ben erg perfectionistisch en vrij hard voor mezelf. Sarah heeft me op een voor mij behulpzame en warme manier gecoacht bij het afvalproces, waardoor het lukte binnen een aantal maanden mijn doel te behalen. Mijn ervaringen bij New Fysic waren dan ook zeer positief, ik raad het absoluut aan! :)

13 febbraio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen september ging de knop om

Afgelopen september ging de knop om, er moest wat gebeuren. En ik wist dat het me niet alleen zou lukken. Sinds ik binnenstapte bij newfysic aan de Biltstraat en bij Hilde heb ik dit traject alleen maar als positief ervaren. Lekker eten, fijne en deskundige coaching en ook nog bijna 16 kg kwijt. Ik voel me weer fit en gezond en snap beter hoe ik mijn zwakheden de baas kan blijven. Dank Hilde, je bent een topcoach!

7 febbraio 2021

Super tevreden!

Ik ben sinds september begonnen met New Fysic en ben super tevreden. In het begin vond ik het aantal supplementen heel veel maar na een tijdje went het. Elke week heb ik een weegmoment wat motiverend werkt omdat ik elke week resultaat zie. Daarnaast heb ik een hele lieve coach, Sarah van den Ijssel, die me veel goede adviezen geeft en me vooral heel erg aanmoedigt en complimenten geeft. Sinds ik ben begonnen met New Fysic zit ik lekkerder in mijn vel en ik voel me veel fitter!

11 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

New Fysic leert je je eetpatronen…

New Fysic leert je je eetpatronen zodanig aan te passen, dat je weet waar het eigenlijk altijd mis ging. Ideale methode om blijvend op gewicht te blijven. Voldoende eten. Bewuste keuzes maken.
En ik ben erg gesteld geraakt op coach Sarah, die zich inleeft in de persoonlijke situatie en daarmee concrete tips kan geven.

8 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Geen dieet maar aanpassen van je levensstijl.

Je moet het allemaal zelf doen maar de gesprekjes bij de vestiging met tips, weetjes en motiverende woorden van mijn coach Sarah deden mij ook erg goed. Een complimentje op zijn tijd was ook fijn. Ik ben inmiddels al zo'n 38 kilo afgevallen het afgelopen jaar maar samen met Sarah ga ik op naar mijn gezonde ideale BMI. New Fysic is niet zo'n dieet met wat je niet mag eten maar een aanpassing van je levensstijl met wat je wel mag eten. Kortom, ik ben erg tevreden!!!

7 gennaio 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più