Ik heb heel wat dieeten gevolgd in mijn leven, maar sinds ik New Fysic ben gaan doen, weet ik dat ik geen ander dieet hoef te proberen. Mijn coach en vriendin Carolien (New Fysic Hilversum) heeft mi... Leggi di più
Ze begeleiden je naar een nieuwe, gezonde ‘levensstijl’. Het is niet zwaar, en er zijn veel variaties qua voedsel en recepten. Je hebt toegang tot een fijne app waar alles (kan) worden bijgehouden... Leggi di più
Een afvalmethode die echt werkt ! Geen dieet maar anders eten. Heerlijke recepten en plannen waardoor t misschien iets langer duurt maar wel duurzaam is. In 8 maanden 20 kilo afgevallen, ben een an... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig programma met fijne coaches! Ik ben door de new fysic methode 7kg afgevallen waarvan 6.8kg aan vet. Ik kan het iedereen aanraden! Sabine is een mega empathische en motiverende coach.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
Scritti dall'azienda
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
s Gravelandseweg 46 c, 1211 BT, Hilversum, Utrecht, Paesi Bassi
- +31883230005
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Super geholpen
Super geholpen. Er hoefde maar paar kilo af wat mij niet lukte. Goed advies, gewoon lekker gegeten en gezonder en mijn wijntje blijven drinken.

Gezonde levensstijl
Je hebt toegang tot een fijne app waar alles (kan) worden bijgehouden en waar veel lekkere recepten in staan.
Ook de begeleiding is zeer professioneel, enthousiast, ondersteunend en een stok achter de deur.
Goed werkend concept
Goed werkend concept, als je je er aan houdt! Recepten zijn top!
De dames van Hilversum hebben mij goed geholpen!
Geweldige methode
Geweldige methode, begeleid door een zeer deskundige coach (Caroline)
In 4 weken op streefgewicht en daarna 2…
In 4 weken op streefgewicht en daarna 2 weken schakelen. Dieet prima vol te houden. Recepten zijn handig en voor t grootste deel lekker. Goede uitleg tijdens de weegafspraken. Blij dat de kilo’s eraf zijn. Nu volhouden….
New Fysic werkt!!
Mijn coach en vriendin Carolien (New Fysic Hilversum) heeft mij hier op attent gemaakt en begeleid en daar ben ik heel blij mee!!
Zeer tevreden over de coaching van…
Zeer tevreden over de coaching van Caroline van het filiaal uit Hilversum.
Bij mij werkt het afvallen prima volgens deze methode.
Vier weken bezig en vier kilo kwijt.
Chapeau voor NewFysic.
Uitstekend!!
NewFysic Hilversum; personeelswisselingen
NewFysic Hilversum; er is veel verloop van diëtistes op woensdag. Dat is jammer want ik kom elk jaar terug om weer 5-6 kg af te vallen. Het is weer even zoeken waar je een klik mee hebt. Er loopt ook n diëtiste rond die heel blij met zichzelf is. Persoonlijk vind ik dat onprettig als je op de weegschaal moet. Toch n confrontatie.

Ik ben er heel blij mee
Ik ben er heel blij mee. Fantastische gastvrouw die me geholpen heeft en goede vitamines en bijprodukten. Prijzen alleen best wel hoog. Kan niet iedereen betalen. Maar super resultaat en ook goede bijprodukten
Super begeleiding met echt praktische…
Super begeleiding met echt praktische en nuttige tips. Zonder deze begeleiding was het absoluut niet gelukt om mijn streef gewicht te behalen! Heel veel dank!!
Vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg en adviezen.
Ik word elke keer vriendelijk geholpen en krijg duidelijke uitleg en bruikbare adviezen.
Altijd met inzet en interesse
Altijd met inzet en interesse, proberen de mensen te blijven motiveren
Perfect NF team
Met de hulp van Caroline de eerste jaren en nu met Miryam en de recepten mijn doel bereikt en als ik er even door heen zat zeiden de dames niets aan de hand dit is normaal en zeiden je gaat perfect even een terug slag en gewoon doorgaan met elke 14 dagen controle ,veel jaloerse vriendinnen en ik ben trots op me zelf met hulp van de dames