Écht super blij dat ik deze stap heb gezet en half maart met New Fysic gestart ben! Naast het afvallen merk ik ook andere positieve effecten zoals minder hoofdpijn, meer energie, beter slapen en goed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg fijne ervaring! De weeg momenten waren gezellig, waardevolle informatie en een betrokkenheid die een enorme motivatie teweeg heeft gebracht. Ik ben heel blij met mijn nieuwe gewicht en omdat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Scritti dall'azienda
Leusderweg 103, 3818 AB, Amersfoort, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di NewFysic - Amersfoort
Een heel goed concept wat bij mij goed werkte, in 4 maanden tijd 16 kg er af.
Eerst in Hilversum geweest, maar ik vond die dame niet echt motiverend.
Dus overgestapt naar Amersfoort, en dat was fantastisch, wat een leuke mensen, Inge was geweldig!
22,5 kilo in een maand of 5. Een geweldig resultaat in een korte periode. Over het algemeen is het goed vol te houden. Ondersteuning door Lisa is geweldig. Elke week een contactmoment is goud waard. Aanrader!
Met hulp van coach Lisa (vestiging Amersfoort) heb ik mijn doel bereikt: 13 kilo afgevallen. Lisa was er elke zaterdagochtend, voor goede adviezen en duidelijke uitleg maar vooral ook om met mij haar enthousiasme over mijn voorgang te delen. Zij laat merken dat ze betrokken is en dat werkt! Dank, Lisa.

Risposta di NewFysic - Amersfoort
New Fysic /Amersfoort , is echt een aanrader, met een goede lieve, en super enthousiaste coach Lisa, lukt het elke keer weer om mooi op gewicht te blijven, zij motiveert je ontzettend goed! Lisa je bent een topper!
Na lang twijfelen ben ik 12 weken geleden bij NewFysic Amersfoort gestart. Lisa heeft mij ontzettend goed geholpen en wekelijks gemotiveerd. Na 10 weken zat ik al op mijn streefgewicht. Na 12 weken was ik 12,2 kilo afgevallen. Ik had niet verwacht dat het zo soepel zou gaan. Ik zou NewFysic Amersfoort bij Lisa iedereen aanraden als je lekkerder in je vel wilt zitten en gezonder wilt leven :-) Echt een aanrader!

Risposta di NewFysic - Amersfoort
Begin dit jaar besloot ik dat de knop om moest, ik was niet meer blij met hoe ik me voelde en m’n huidige gewicht. Na 10 weken was ik op mijn streefgewicht. Inmiddels is er zelfs een stuk meer af. Lisa heeft me super begeleid en zal het iedereen aanraden die een gezondere levensstijl wilt :)

Risposta di NewFysic - Amersfoort
Wie had dat gedacht? 17 kilo afvallen in ruim 4 maanden tijd! Ik niet in ieder geval.. maar wat is New Fysic een prettige methode (lees: gezond voedingspatroon) om een aantal kilo s kwijt te raken. De enthousiaste en positieve begeleiding van Lisa heeft me echt geholpen op de momenten dat het even moeilijk ging. Uiteindelijk was het prima te doen. Lisa geeft concrete adviezen, luistert en denkt mee! Heel veel dank voor je support! Groetjes Loes
Ik heb, door mijn onregelmatige werk, meerdere coaches gesproken die mij stuk voor stuk bijzonder positief hebben geholpen. Echt fijn dat ze overal in meedenken en goed advies geven.
Erg blij met het eerlijke advies en de goede tips die ik er krijg. Denken erg met je mee.
Goede positieve begeleiding en een stimulans om
New fysic als een leefstijle te gebruiken en niet alleen maar afvallen en dan daarna weer aankomen
Jullie manier over veranderen van leefstijl en daarbij horende voedingsadviezen passen erg bij ons en zijn tevreden met de resultaat en zeker de begeleiding.
In november 2020 begonnen vriendelijk ontvangen door Isabella. Super begeleiding gehad. In totaal 15 kg afgevallen in 5 maanden. Lekkere recepten die makkelijk te maken zijn. Fijn dat er ook 7 minute workouts zijn geweest.