Het was goede begeleiding en er werd geluisterd naar jouw situatie
Aanrader! Eindelijk een gezond gewicht bereikt op een normale evenwichtige manier, zonder hongergevoel. Ik ben een zeer tevreden klant en nogmaals, ik kan het iedereen aanraden. Dank aan New fysic!
L'azienda ha risposto
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Scritti dall'azienda
St. Jorisstraat 1, 2405 CK, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Heeft goed geholpen, 15 kg kwijt en een nieuwe levensstijl gevonden.
Dankzij mijn lieve betrokken coach, heb ik mijn streefgewicht behaald. Mijn man en ik hebben bijna altijd recepten uit de app gekookt. Dat heeft heel erg geholpen. Mijn gezondheid is heel erg verbeterd te zien aan mijn bloedwaarden. Ik zou jullie bij iedereen aanbevelen. En ik blijf voor de balans periode graag naar ‘de Raaf’ komen.

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Ellen heeft mij begeleid op een persoonlijke, warme en duidelijke manier. Ze gaf inzicht in mijn proces van het afvallen, het verbeteren van het eetpatroon en het effect van je privé-situatie en werk op je lichaam. Zonder haar was het niet gelukt om 23 kilo af te vallen.

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Alles heel duidelijk en helder. Adviezen op maat. Altijd een plezier langs te gaan.

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
New Fysik Alphen, Ellen, Ik wil je langs deze weg je enorm bedanken voor je steun en kennis, zonder jou en het New Fysic’s programma was het me niet gelukt.

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Door het enthousiasme van Patricia word ik iedere week weer gestimuleerd om door te gaan. Het wordt zo een 'way of living'. Met goed resultaat!!

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Super snelle levering! Weegschaal geeft veel inzicht in mijn gezondheid en waar verbeterpunten liggen.

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Ik behaal goede resultaten en prettig wekelijks contact te hebben met Ellen,

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Top programma wat werkt aan blijvende gezonde veranderingen in je eetpatroon.De consulentes denken goed mee en hebben bruikbare tips zodat het goed vol te houden is .

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Ellen toont altijd oprechte belangstelling. Ook wanneer zij uitlegt waar het niet helemaal goed is gegaan brengt zij dat op een positieve manier.

Risposta di NewFysic - Alphen aan den Rijn
Een programma dat staat als een huis, met prettige en persoonlijke begeleiding en op een structurele wijze invulling geeft aan de slogan ‘natuurlijk van je af’
Het was goede begeleiding en er werd geluisterd naar jouw situatie
gewoon in de vakantie afgevallen dankzij de tips van coach Saskia! Heel fijn!
Top begeleiding! Echt een eye-opener om erachter te komen wat mijn lichaam wel en niet goed aankan.
Hartelijk dank met het helpen om op een gezond gewichtte komen.
Altijd hartelijk meelevend en eerlijk advies.
Wens haar een positief en liefde vol jaar toe...
Gr Suzan.
Mede door de fijne begeleiding van locatiemanager Saskia ben ik in 3 maanden tijd 13 kilo afgevallen. Het dieetprogramma van NewFysic is gevarieerd, smaakvol en goed vol te houden.
Ik ben super blij met de motivatie en stimulatie om door te zetten! Ik kan de methode van NewFsic iedereen aanraden.
Sinds ik bij Newfysic ben eet ik nu anders maar zeee gevarieerd.
Leuke recepten die ik geprobeerd heb en lekker is.
Ik ga ook in 2021 door en dan hoop ik mijn doel te behalen.