De ontvangen patchkabels waren CCA, ipv 100% koper. Dit stond niet in de titel van het product, maar was verstopt in de details. Helaas moet terugsturen op eigen rekening en 20% restock kosten. Hier b... Leggi di più
2 cat 6a kabels besteld die op voorraad zouden zijn volgens de website. Nu nog geen maand later en heb niks binnen en staat er dat ze nogsteeds aan het wachten zijn op de voorraad van 2 kabeltjes. Heb... Leggi di più
Omdat we de kabels snel nodig hadden even vantevoren gebeld of de voorraad er ook werkelijk (voldoende) is, zoals bij veel webshops is dat tenslotte niet altijd continu up-to-date wat er op de site st... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
- Negozio di telefoni cellulari
- Negozio di computer e accessori
- Negozio di computer
- Negozio di elettronica
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Netwerkkabels ★ netwerk kabel al vanaf € 0,55 ✓ Voordeligste van Nederland. ✓ voor 21:30 besteld is de volgende dag geleverd ✅ Beoordeelt met een 8.9
Paesi Bassi
- netwerkkabel.eu
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ongewenste ongevraagde black friday…
Ongewenste ongevraagde black friday spam. Eén ster.
Snel en betrouwbaar bedrijf
Ik heb twee keer ethernet kabels gekocht bij Netwerkkabel.eu en beide keren was ik zeer tevreden. Zeer snelle bezorging, goed ingepakt en prijs ook prima. Ik vind hun website ook gebruikersvriendelijk zowel voor het vinden van producten, als het feitelijk bestellen van producten. Een gebruikersvriendelijke website is voor mij een belangrijke dealbreaker. Mocht ik in de toekomst weer ethernet kabels nodig hebben dan zal ik hier zeker weer hier kopen.
Patchpanel en kabels snel geleverd
Ik heb kabels, een patchpanel en keystones besteld op maandag na 19u. Geleverd op woensdag in België. Snelle levering dus.
Alles zat in de doos en goed ingepakt. Niets op aan te merken.
Kabel besteld en rj45 stekkers op…
Kabel besteld en rj45 stekkers op vrijdag, zou de volgende dag geleverd worden. Uiteindelijk dinsdag pas ontvangen
Kabel besteld van 14 juni tot 24 juni
Kabel besteld van 14 juni tot 24 juni, ik heb de bestelling niet ontvangen. Ik heb ze geschreven via de chat. Er gingen 24 uur voorbij, niemand schreef terug. Ik eiste mijn geld terug, we zullen zien wat er gebeurt.
Goede prijzen maar zeer slechte…
Goede prijzen maar zeer slechte services. Lang wachten op zending. Artikel besteld blijkt verkeerde opgestuurd en verkeerd gefactureerd. Moet op eigen kosten de artikelen terug zenden ? Zou ook voor een tweede keer verzendkosten moeten betalen voor het juiste artikel. Wat een geweldige online winkel, nooit meer!
Klantvriendelijkheid nihil
Ik heb enkele kabels en een switch besteld via deze website met de belofte dat de levering de volgende dag in huis zou zijn. Heb hier ook €6 verzendkosten voor betaald. Blijkt dat de levering helemaal niet de dag nadien geleverd wordt. Wanneer ik contact opneem met de klantenservice zeggen ze enkel dat het soms niet de volgende dag geleverd wordt. Wanneer je €6 euro vraagt aan je klant voor levering de volgende dag en je kan dit niet waarmaken, is het minste wat je kan doen een compensatie aanbieden. Na 1 bericht negeren ze ook de volgende berichten die je naar hen stuurt.
Proces kan beter, wel correct geholpen/opgelost
Een kabel besteld die een levertijd had van ongeveer 4 dagen.
Vervolgens een mail gekregen met excuses dat er verkeerde info op de website stond, dat deze tijdelijk niet leverbaar was en de vraag of ik een ander kleur wilde.
Aangegeven, dat ik geen andere kleur wilde en gezegd, dat ik de genoemde levertijd wilde wachten, maar dat ze ook de keuze hadden om mijn betaling terug te storten. Daarop een mail gekregen, dat ze hem bij een andere leverancier zouden bestellen en dat deze op de afgesproken tijd zou worden geleverd.
Inderdaad de kabel ontvangen, echter één met de verkeerde specificaties. Dus weer een mail gestuurd, waarop een reactie kwam met de mededeling, dat de leverancier een verkeerde kabel had gestuurd en dat deze ongecontroleerd naar mij was doorgestuurd. En met de mededeling, dat de bestelde kabel in die maat op dit moment niet leverbaar was. Tevens het aanbod om een langere kabel met de juiste specificaties te sturen. Hoewel ik niet zat te springen om een langere kabel kon ik daarmee wel uit te voeten, zodat ik daarmee akkoord ging. Daags daarná die kabel ontvangen. Desgevraagd hoefde men de verkeerd gezonden kabel niet terug te hebben.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.