Julegave køb i hus til tiden! Super oplevelse at købe Nordic Batgame. Købte første gang et original spillesæt i foråret og et hit blandt mine børn og børnebørn og nu har jeg lige bestilt og modtaget... Leggi di più
Fantastisk service 👌 Nemt, hurtigt og produkt passer til beskrivelse. Kan ikke blive bedre 🤩
Det har lige ringet på min dør og udenfor står en meget venlig dame med de to x original bat games, som jeg har bestilt forleden dag. De er flot pakket ind i julegavepapir, og det er skønt, d... Leggi di più
Modtager bat og bolde, der helt tydeligt er købt på Temu eller lign i en skotøjsæske!
Udbyder af aktiviteten Nordic Batgame by Netsy på det danske marked. Læs meget mere på www.nordicbatgame.dk.
Duemosepark 15, 3520, Farum, Danimarca
- info@nordicbatgame.dk
- netsy.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service 👌
Fantastisk service 👌
Nemt, hurtigt og produkt passer til beskrivelse.
Kan ikke blive bedre 🤩

Som lovet og forventet
Alt er som lovet mht forsendelsestid.
Produktet synes at være godt - og sjovt 🌻
Informativ hjemmeside 🦉

Risposta di NORDIC BATGAME, by Netsy
Ærlig firma som har deres retur politik…
Ærlig firma som har deres retur politik i orden.
Virkelig god service

Tak for personlig service👍
De er flot pakket ind i julegavepapir, og det er skønt, da det er STORE pakker. Jeg skal blot sætte til/fra” kort på. Levering og julepapir var gratis….
Nu glæder jeg mig til at give mine to voksne sønner og deres familier julegaven. Det ser ud som et sjovt spil.
Mange tak for fin service og god jul til jer i firmaet.
Venlig hilsen fra Kirsten i Brøndbyvester.

Fejlen var hos DAO og ikke Netsy
Tog lang tid af få den leveret, det viste sig dog, at fejlen var hos DAO. Derfor er anmeldelsen rettet, da Netsy havde gjort alt hvad de skulle👍

Risposta di NORDIC BATGAME, by Netsy
Julegave køb i hus til tiden
Julegave køb i hus til tiden!
Super oplevelse at købe Nordic Batgame. Købte første gang et original spillesæt i foråret og et hit blandt mine børn og børnebørn og nu har jeg lige bestilt og modtaget to premium spillesæt til julegave til børnebørnene og igen hurtig levering på få dage og flot pakket ind! Kæmpe anbefaling
Fantastisk service og hurtig levering
Kan kun anbefales
Har for nyligt købt original sættet fra Netsy, Det var super nemt at sætte op og spillet er hurtigt at gå i gang med og kan skaber glæde hos både voksne og børn herhjemme.
Mega god service
Mega god service. Ringede for lige at tjekke op på at firmaet var ægte ( man ved aldrig i disse tider) og snakkede med Per der var super sød og kunne bekræfte at den skam var god nok.
Han sendte spillet med det samme og vi havde det et par dage senere.
Spillet var super nemt at sætte op og herhjemme har alle kastet sig ud i spillet. Det fungere godt både til dem på både 10, 20 og 40 år.
Super god service og hurtig levering
Jeg er meget godt tilfreds med både levering og emballage af spillet jeg har købt. Spillet er af en tilfredsstillende kvalitet. Leveringen skete inden for aftalte tidsramme så alt i alt meget tilfreds med at handle hos Netsy.dk
Super underholdning
Købt til min datters konfirmation, super oplevelse for gæster i alle aldersgrupper.
Vi er glade for spillet
Vi er glade for spillet - det har allerede givet anledning til gode grin og lidt sved på panden hos alle i familien.
Et sjovt spil
Hurtig levering. sjovt at spille for alle aldre. Fylder ikke så meget hvis der er mangel på plads. Kom i en praktisk opbevaringspose.
Virkelig et sjovt havespil
Virkelig et sjovt havespil!
Kan kun anbefale det til børnefamilier med større børn. Vi voksne havde det dog også sjovt!
Temu bras

Et troværdigt firma …
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse af Netsy. Havde et spørgsmål ang. det bestilte . Fik promte svar .