Sprzedają towar a po tygodniu piszą że nie są w stanie tego zrealizować. Szkoda że nie sprawdziłem wcześniej opinii bo teraz widzę że to częsta praktyka. Wydawało mi się że to ogarnięty sklep, ale ter... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Właśnie uprawomocnił się wyrok uwzględniający moje roszczenie o zapłatę przeciwko NEONET. Sprawa dotyczyła reklamacji ekspresu DeLonghi. Sądy obu instancji uznały naruszenie prawa konsumenckiego... Leggi di più
Zakupiłem iPhone 17 Pro Max za prawie 6 000 zł. Telefon dotarł z uszkodzonym opakowaniem, podczas gdy karton wysyłkowy był w idealnym stanie, co wskazuje, że pudełko było uszkodzone już przed wysyłką.... Leggi di più
Moje zamówienie zostało anulowane jak i wiele innych. Przyczyna? Błąd cenowy. Rozumiem ryzyko zakupu produktów z podejrzanie niską ceną. Np 99gr zamiast 250zł ale tu cena wynosiła 41 zł. Na platformie... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Sprzedaja wadliwy towar słaba jakosc i…
Sprzedaja wadliwy towar słaba jakosc i scamuja ceny sprzedali klawiature która sie nie swieci i nie dziala nie polecam serdecznie tylko nerwy se zniszcycie
Ostrzegam przed zakupami w Neonet
Ostrzegam przed zakupami w Neonet. Sprzedają towar z ekspozycji mówiąc, że jest nowy, fabrycznie zapakowany. Kupiłam robota Bosch Optimum, niby fabrycznie zapakowany, a okazał się towarem z ekspozycji. Popalcowany, ubity korpus, brak foli zabezpieczającej wagę, zakurzony, ulotka Boscha brudna, podarta. Tak wg sklepu wygląda towar prosto z fabryki. Żenujące podejście do klienta. Nie uwzględnili reklamacji. Są zwykłymi oszustami. Jeszcze oferują 50 zł jak wycofa się negatywną opinię z Ceneo. Śmiechu warte. Nie kupujcie nic w tym sklepie, szczególnie teraz kiedy są w upadłości.
Nie polecam już 2 tygodnie czekam na…
Nie polecam już 2 tygodnie czekam na zwrot pieniędzy zakupu ktury cofnąłem tego samego dnia co kupiłem
Oszuści i złodzieje
Zakupiłem zegarek REALME WATCH 2 PRO, po kilku miesiącach dotyk w zegarku przestał działać. Oddałem zegarek na gwarancję na której rozbili czujki i uszkodzili płytę główną i odmówili naprawy urządzenia.
Nie polecam, zamówiłem zegarek galaxy watch 5, na stronie byla dostępność , zapłaciłem, potwierdzenie na maila przyszło oraz informacja że w ciągu 2godzin otrzymam maila z informacją szczegółową, czekając 8 godzin nie dostałem nic na maila , sam postanowiłem zadzwonić na infolinię, gdzie powiedziano mi że towar jest niedostępny i pytanie czy chce czekać czy chce zwrot na konto, oczywiście wybrałem zwrot a na infolinii informacja że zwrócą pieniądze do 5 dni roboczych.... zablokowali pieniądze z których miał byc prezent , bez kasy i zegarka.... porażka ,nie polecam
The worst service ever
The worst service ever. They sent me used product instead of new one and now they are not replying on my emails.
very bad
I do not recommend this store, NEONET installed unlicensed software and took money for it, technical support does not solve the problem, constant excuses
Zamówiłam pierwszy i ostatni raz
Raz złożyłam zamówienie i było ono zarazem pierwszym i ostatnim. Złożyłam zamówienie i je potwierdziłam. Jak przeszłam do płatności (może max 1 minutę później), pokazała się zupełnie inna kwota do zapłaty. Zadzwoniłam, żeby sobie to wyjaśnić ze sklepem. Powiedzieli, że właśnie zmienili ceny na stronie. Na uwagę, że jak zamawiałam i potwierdziłam zamówienie były inne ceny, więc nie rozumiem, dlaczego mam płacić więcej stwierdzono, że nic na to nie poradzą. Anulowałam zakup. To jakaś paranoja.
Wszystko ok
Póki co kupiłam tylko 2 rzeczy ale wszystko poszło bardzo sprawnie, w ciągu kilku dni odebrałam zamówienie w sklepie niedaleko mnie.
Obsługa Naciągająca
Naciąganie i oszukiwanie l Brak Doświadczenia w produktach RTV-AGD
Mówię O Sklepie W Chełmnie
Proces reklamacyjny - katastrofa
Obsługa posprzedażna na poziomie dramatycznie niskim, stanowczo odradzam. Pralka przyjechała niesprawna. Zdarza się, ale proces reklamacyjny trwa już 2 miesiące. Nikt do mnie nigdy nie zadzwonił, sam musiałem wielokrotnie do Neonetu dzwonić i pisać. Po dwóch miesiącach uznali reklamację, ale zaproponowali mi odbiór pralki i zwrot środków ponieważ nie mają takiej samej, jednak bez uwzględnienia poniesionych przeze mnie kosztów wniesienia i zamontowania sprzętu. Na prośbę, żeby przysłali mi pralkę podobną, odpowiedzieli że "nie mają", a na argument, żeby gdzieś kupili - otrzymałem odpowiedź że "nie mogą" po czym zamknęli zlecenie reklamacyjne!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.