Shoppster Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,2

Uzasna dostava, proizvod se ne poklapa sa slikom na sajtu. Napisem im dostava bilo koji dan SEM srede, i oni dostave pogodite kad? U sredu :)

Neoucups magneter et hit hos hele familien .Uendelig mange timers leg og koncentration Det skabte dyb tavshed og koncentration hos store og små .Det kunne høres hvis en magnet landede på gulvet. Meg... Leggi di più

Købte i julegave Neocubes til min søn som desværre var for små og vi skrev derfor til Shoppster, at vi ønskede at returneret varen. Skrev både på mail og på deres kontaktformular på hjemmesiden men... Leggi di più

Fint produkt (dog utrolig lille), men elendig kundeservice. Ved bestilling lavede jeg fejl i leveringsadresse, men jævnfør shoppsters vejledning kan man svare på mail fra dem, eller skrive til kundese... Leggi di più

1. Negozio di hobbistica
  2. Negozio di giocattoli

Shoppster.dk er en dansk online virksomhed der forhandler forskellige typer legetøj og gadgets. Vi stræber efter at blive Danmarks største forhandler, samt altid at have de skarpester priser og varer i top kvalitet. Hos Shoppster.dk, stræber vi altid efter at holde en god dialog med kunden omkring vores sortiment og opbygning af webshoppen. Med hurtig kundeservice og over 10.000 tilfredse kunder har vi en god fornemmelse af, at vi har gjort noget rigtigt.

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dårlig service

Har returneret mit køb hos dem, men de svarede ikke mine mails. Jeg skrev flere gange, men intet svar. Først efter at have lavet en anmeldelse på trustpilot svarede de mig og jeg fik mine penge igen. Kundeservicen er ikke ligefrem i top.

19 agosto 2021

Jeg har for 3 uger siden returneret min…

Jeg har for 3 uger siden returneret min pakke - dog ikke fået mine penge retur. Og de vil ikke skrive tilbage til mig når jeg forsøger at kontakte dem. Ved de har ændret navn til “shopster.dk” nu.
Kan slet ikke anbefale at handle hos dem.

3 maggio 2021

Neoucups magneter et hit hos hele…

Meget hurtig levering. Fantastisk kundeservice- hvis man selv skulle have bestilt forkert , meget imødekommende for ændringer og hurtig tilbagemelding pr . mail.
Et dyrt produkt men pengene værd .Kan kun anbefale firmaet og produktet

2 aprile 2021

Rigtigt fine magneter

Rigtigt fine magneter - god kvalitet, fine farver.
God og hurtigt service og ekspedition.
Den sidste stjerne var kommet på, hvis pakken var sendt (Gratis) til hjemmelevering eller udlevering i nærheden og ikke skulle hentes på posthuset.

26 gennaio 2021

Skaller lynhurtigt af

Min søn brugte dem en lille uges tid, og så begyndte de at skalle af i store flager. Vi klagede over det, men intet svar fra forretningen.
De er bestemt ikke pengene værd, og sælger er i flyverskjul.

19 gennaio 2021