L'azienda ha risposto
trevligt bemötande av samtlig personal från kundservice till chaufför.När man beställer ut boxar för att hämta gammal färg så kommer boxarna ut i tid tyvärr så har det hänt flera gånger när man ringt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Än så länge har det inte varit några problem, tvärtom har det varit något så har ni löst det åt mig på enklast tänkbara sätt. Så än så länge är jag väldigt nöjd med Nemax. Tror att det kommer förbli s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Smidigt och enkelt. Synd att man inte kan välja när man behöver sin hämtning. Vi är en liten salong och vi behöver inte hämtning så ofta som i dagsläget. Vi har knappt halvfulla påsar som hämtas.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gör miljöarbetet enkelt för dig. Att hantera farligt avfall rätt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er. Med hög kompetens, rätt teknik och stort engagemang är vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhälle.
Skoftesta Gård, 69293, Kumla, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Nemax har underlättat min hantering av farligt avfall som sprayflaskor, färgrester, blekmedel. De erbjuder perfekta avfallskärl, schemalagda hämtningar och sköter rapporteringen till Naturvårdsverket. På så sätt kan jag uppfylla alla lagkrav. De har verkligen förenklat hanteringen för mig.

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Skönt att bli av med avfallet. Och allt vad dokumentation blir registrerat som det ska.

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Personalen alltid trevliga, snabba effektiva aldrig krångel!

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Trevlig personal, enkla att ha och göra med, hjälpsamma, toppen på alla sätt!

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Bra förvarning om upphämtning och trevlig personal.

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Vet ej så mycket än, men fick vänta flera dagar på första hämtningen. Hoppas på bättre nästa gång

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Trevlig chafför och hjälpsam. informerade och var tydlig med info.
Killen som levererade var trevlig, serviceminded och hade ett bra bemötande.
Behållarna ser snygga ut och är tydliga.

Risposta di Nemax Miljöhantering AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.