Valutata 4 stelle su 5

trevligt bemötande av samtlig personal från kundservice till chaufför.När man beställer ut boxar för att hämta gammal färg så kommer boxarna ut i tid tyvärr så har det hänt flera gånger när man ringt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Än så länge har det inte varit några problem, tvärtom har det varit något så har ni löst det åt mig på enklast tänkbara sätt. Så än så länge är jag väldigt nöjd med Nemax. Tror att det kommer förbli s... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Smidigt och enkelt. Synd att man inte kan välja när man behöver sin hämtning. Vi är en liten salong och vi behöver inte hämtning så ofta som i dagsläget. Vi har knappt halvfulla påsar som hämtas.... Leggi di più

1. Servizio di gestione dei rifiuti
  2. Centro formativo
  3. Consulente ambientale
  4. Centro reclami
  5. Azienda per la fornitura di acqua

Scritti dall'azienda

Gör miljöarbetet enkelt för dig. Att hantera farligt avfall rätt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er. Med hög kompetens, rätt teknik och stort engagemang är vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhälle.

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Bara pluspoäng

Bara pluspoäng! Väldigt trevlig upphämtare av vår sopsortering!

6 giugno 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Det låter hur härligt som helst. Tack för dina ord och kul att du är nöjd 😊

Ha det fint!

Bara då smidigt

7 giugno 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Tack för din feedback. Kul att vår tjänst funkar bra för dig!

Nemax Förenklar Hanteringen av Farligt Avfall

Nemax har underlättat min hantering av farligt avfall som sprayflaskor, färgrester, blekmedel. De erbjuder perfekta avfallskärl, schemalagda hämtningar och sköter rapporteringen till Naturvårdsverket. På så sätt kan jag uppfylla alla lagkrav. De har verkligen förenklat hanteringen för mig.

7 giugno 2024

Hej Tim!

Fantastiskt roligt att höra 😃 Stort tack för dina fina ord och vad härligt att du är nöjd med vår tjänst!

Valutata 5 stelle su 5

Skönt att bli av med avfallet

Skönt att bli av med avfallet. Och allt vad dokumentation blir registrerat som det ska.

30 maggio 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Glada att vi kunde hjälpa dig med det😊
Skulle du behöva så finns dokumentationen lättillgänglig på https://kund.nemax.se/app/login

Allt gott,

Bra service

Bra service , trevlig chaufför , fick snabbt besked vad dom hämtat.

28 maggio 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Tack för dina ord. Härligt att du är nöjd!

Allt gott,

Personalen alltid trevliga

Personalen alltid trevliga, snabba effektiva aldrig krångel!

24 maggio 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Superkul att ni är nöjda och att det fungerar bra 😃 Precis det vi strävar efter, ska vara smidigt för er att använda vår tjänst!

Ha det gott.

Smidigt och kanonbra

Trevlig personal, enkla att ha och göra med, hjälpsamma, toppen på alla sätt!

17 maggio 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Otroligt fina ord, det tackar vi så mycket för 😀 Glada att vi kan vara till hjälp!

Ha det gott.

Bra sevice

Bra service!
Trevlig personal!

9 maggio 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Tack för dina ord. Härligt att du uppskattar vår service! 😊

Ha det fint.

Smidigt och proffsigt

Smidigt och proffsigt

25 aprile 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Stort tack för din feedback, superkul att du är nöjd med vår tjänst.

Ha det fint!

Mycket bra

Mycket bra, enkelt och bekvämt

22 aprile 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Precis det vi vill erbjuda - enkelt och smidigt för dig som kund. Härligt att du är nöjd!

Enkelt o Tydligt

Enkelt o Tydligt
Bra kommunikation och väl utfört arbete

18 aprile 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Tack för din feedback och härligt att ni är nöjda med vår service 😀

Ha det gott!

Betyg

Utmärkt service

25 aprile 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Fantastiskt härligt att höra, det tackar vi för.

Ha det gott!

Valutata 3 stelle su 5

Vet ej så mycket än

Vet ej så mycket än, men fick vänta flera dagar på första hämtningen. Hoppas på bättre nästa gång

17 aprile 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Vi beklagar förseningen med hämtningen. Vi tar till oss det och förbättrar det tills nästa gång!

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss :)

Hälsningar,

Valutata 5 stelle su 5

Första intrycket, väldigt bra!

Killen som levererade var trevlig, serviceminded och hade ett bra bemötande.
Behållarna ser snygga ut och är tydliga.

11 aprile 2024

Risposta di Nemax Miljöhantering AB

Stort tack för dina ord. Vad härligt att du är nöjd med vår tjänst och leverans av sorteringskärl!

Bara du hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

Valutata 4 stelle su 5

Toppen!

Smidigt och miljövänligt!

12 aprile 2024

Tack för din ord.
Önskar dig en fortsatt fin dag!

/Rode på Nemax

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più