Grundet lang leveringstid kan de ikke få 5 stjerner. Selv hvis man medregner helligdagene har leveringen stadig været lang. Derudover er forsendelsen helt som den skal være. Antallet af varer passer,... Leggi di più
Bestilte flere poser frø fra Nelson Garden, god service og hurtig afsendelse og med fragt pris på 15 kroner er det til at overkomme. Post Nord tog 7 dage om at levere pakken, det syntes jeg er dårligt... Leggi di più
Er have og frønrød, så stor var skuffelsen, da jeg abnede en frøpose fra Albertiines og der ingen frø var i. Jeg ringede til dem og 22 timer senere lå der 3 poser agurkefrø i min postkasse. Har rigtig... Leggi di più
Jeg har tidligere købt Nelsons kraftige havehandsker. Jeg bruger dem når jeg tænder op i min brændeovn for ikke at brænde fingrene. Kunne se på nettet at Nelson havde nogen der lignede. Er lige så god... Leggi di più
Vores arv går helt tilbage til 1933, da Nilsson-familien pakkede og solgte frø fra deres køkken i den lille landsby Belganet i Blekinge. I dag, næsten 90 år senere, er Nelson Garden en førende virksomhed inden for gartneribranchen i Norden, som tilbyder et bredt udvalg af frø, jord, løg og andre produkter til både indendørs og udendørs dyrkning.
Lokgatan 11, 36231, Tingsryd, Svezia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Købte en pose majsfrø, som blev sat til forspiring i drivhus efter alle kunstens regler. Ingen af frøene spirede og blev over tid til hvidt slim/råd.
Ingen resultater af en lille frøpose til knap kr. 40,- er ganske simpelt for ringe - så bliv væk!!!!!!
Bedre bliver det ikke af, at kundeservice er ligeglade. Først beder de om uddybende information for dernæst at henvise til detailleddet for den rette klageadgang - spild af tid, men det virkede. Jeg orker ikke mere.
Læs de mange andre dårlige anmeldelser og find et andet sted at købe jeres frø.
Efter lidt start problemer, lykkedes det til sidst at få rabatten og frøene.

Risposta di Nelson Garden
Altid en fornøjelse at handle hos Jer, selvom det “kun” var flydende hydroponisk gødning😊

Risposta di Nelson Garden
Produktet fint, men leveringstid og system ikke i orden.
Bestiller og pengene bliver trukket dagen efter.
Ugen efter har jeg endnu ikke fået vare eller tracking nummer (har betalt for afsendelse som pakke) så må selv tage fat i dem.
Herefter går der stadigvæk næsten en uge før pakken bliver afsendt selv om at jeg også oplyser dem om at de har trukket pengene som de først må gøre når varen er afsendt.
Da det endelig bliver afsendt får jeg mail med link der ikke virker til at følge forsendelsen.
Så alt i alt virker det til at der ikke rigtigt er styr på tingene.

Risposta di Nelson Garden
Bestilte frø, flere slags, de kom med posten overraskende hurtigt.

Risposta di Nelson Garden
Jeg har bestilt 2 breve skoleagurker, men de er slet ikke kommet. De bliver sent med posten som ikke er spor bar. Virkelig ærgeligt. Bestiller ikke på denne måde igen. Rette anmeldelse til 4 stjerne, da jeg lige har modtaget varerne. 15/4/24

Vorherre bevares.
6 tomatfrø i en pose til knap ķr 50.
Man må da håbe at alle 6 frø spirer.
Det havde været nemmere at købe planterne i butikkerne.

Risposta di Nelson Garden
Jeg købte et startsæt til hydroponisk dyrkning. Desværre var de medfølgende jord-briketter med frø udløbet sidst år. Jeg oprettede straks en sag hos kundeservice. Desværre er det endnu ikke lykkes Nelson Garden at finde en løsning, her 14 dag efter.... det er lidt ærgerligt at have et startsæt stående, som man ikke kan starte op.

Risposta di Nelson Garden
Varerne var fine, men forsendelsen, hvor man ikke havde spor "hånd-i-hanke" med, hvad som skete undervejs var ikke i orden

Risposta di Nelson Garden
Super flot udvalg af frø og hurtig levering
Jeg anbefaler